Ssandraan

2013-06-26
18:30:12

Eyy har ni hört aviciis nya elr?!
Haha orkar inte! alla som var i smögen fattar rubriken.. Aviciis låt är ju grym. Älskade den INNAN vi åkte till smögen, MEN den spelades typ varannan låt 3 dagar i rad så just nu är jag något trött på den.. haha!
 
Iaf! Long time no see, I know.. Men har inte haft tid, ork eller lust så jaa. Vi hade det iaf grymt i smögen! Tre dagar, all in varje dag, grymt folk, grymma kvällar/nätter som spenderades lite överallt, lite sömn, lite sliten på söndagen, men det var det lätt värt! Vi är ju iaf jävligt glada att vi valde stuga, tält hade inte varit roligt att sova i, på lördagen när vi vaknade så flög det tält över campingen, kuul för dom! Hade en grym midsommar helg och tackar alla som var med! Orkar inte skriva mer om det. Slänger dock upp lite bilder från helgen i nått annat inlägg.
 
Denna veckan har jag ju börjat jobba. Har jobbat tre dagar och har 16 dagar kvar att jobba. O ja, vad ska jag säga? Det funkar väl att jobba. Det blir dock jävligt segt emellanåt, menmen. Nu jobbar jag bara imorn sen är jag ledig fram tills måndag, gött! Hade tänkt att ha en lugn helg denna helgen, men det har redan skitit sig haha.. Får väl ta det nästa helg istället!
 
Hepp nu ska jag gå upp och fixa till mig lite, sen blir det att gå en sväng med Lovisa. Ha det bra! Har ju blivit kass på att blogga så vi får väl se när vi hörs nästa gång! tjingeling!
 
 

2013-06-14
21:41:22

I won't be waiting for nothing
Helluuuu! Fredag och helg! Igen.. Veckorna går så sjukt fort! För en vecka sedan var vi på summerburst, nu sitter jag här framför tven och tittar på big bang theory och om en vecka är vi i smögen och går all in! 
 
I veckan har det väl inte hänt så jättemkt egentligen! Var i Skövde i onsdags och träffade Åsa som jag inte träffat på nästan ett år, kul o ses igen!! Idag har jag också varit i Skövde en sväng, med mormor och syrrorna.
 
Imorn fyller bästa vän 20! Så får väl börja dagen med en tur till systemet med henne! Bara 41 dagar kvar sen kan även jag shoppa där! Stammisar lär vi ju bli ganska fort! Sen blir det väl Skövde på kvällen imorn!
 
Haha orkar inte skriva mer, ingen bra skrivdag! Slänger upp lite bilder ifrån instagram ist! 
Ha en bra fredag! Byebyebye
 
 
Instaweek!
 
 
 

2013-06-12
01:15:26

I don't even know how I survive
Okey, en snabb update om helgen som var! Kör en bildbomb istället för en massa text, för orkar inte skriva massa nu! Hade en helt grym helg i Göteborg iaf!! Underbart väder! På fredagen blev det förfest på en balkong i frölunda och på lördagen blev det förfest utanför vårt hotellrum! Var på ullvi runt 6 båda dagarna! Sjukt mycket folk och sjukt trångt, men det var så jävla nice! Skulle nog säga att David Guetta var bäst! Vi stod långt fram och trängdes när han var, det var grymt! Dock fick man ju lite smått panik i folkmassan ibland och man flög som en vante när folk knuffades, men det var grymt! Axwell och Alesso var också grymma! Och dom andra också, haha! Hela helgen var så bra! Vi var igång med shotar och grejer innan 12 både fredagen och lördagen, all in var det som gällde hela helgen! På söndagen var man ju något trött.. Men förutom det, ett svullet nyckelben, nåt blåmärke och trötta ben så mådde jag bra! Nu är det bara att ladda upp inför midsommar! Okej det blev inte nån jättesnabb update kanske, haha. 
 
 
 
 

2013-06-07
09:00:58

SUMMERBURST!!
Nu drar vi snart iväg till Göteborg igen! Vi är taggade som fan! Kommer blir den bästa helgen på jävligt länge!
Ha en grym helg för det ska jag ha! 
 

2013-06-05
19:56:58

Inget ljus utan mörker
Sitter här och tittar på Big Brother 2012, man kan titta på det på tv4play igen asnice! Önskar dock att man kunde titta på det ifrån 2011 också, menmen man kan ju inte få allt. Idag är det redan onsdag, det var några dagar sedan jag bloggade sist, men jag har haft ganska fullt upp faktiskt. Idag har jag dock bara varit hemma, tagit det lugnt och grejat lite på rummet. Hämtade mitt schema inför sommaren och det ser helt okej ut. Jobbar många kvällar, vilket är gött då man slipper gå upp tidigt! Har bara 5(?) långa dagar som jag jobbar och jag jobbar 19 dagar totalt, så jag är ganska nöjd med schemat faktiskt.
 
Sen sist jag skrev har jag hunnit med en hel del, tar väl och skriver om det lite kort.
 
I fredags var ju sista dagen på praktiken, sorgligt haha. Men kommer väl tillbaka nångång förhoppningsvis. Närjag slutade praktiken så åkte  jag hem en sväng och sen cyklade jag o syrran bort till Bosse och sola lite, gött! Annars hände det inte mycket i fredags.
I lördags hann jag med att sola i nån timme innan det blev fix inför kvällen. Haha när jag kom ut ifrån netto i lördags kan man väl säga att jag fick en liten chock. Mitt på torget bland allt folk stod det två stora elefanter haha! Dom gick runt där lösa på torget, drack ur fontänen o greja. Såg ju lite roligt ut asså haha. Iaf! vid halv 6 drog jag in till Skövde för fest med bästa brudarna och annat folk. Vi satt ute och drack, grillade, spelade kubb osv. Asnice! Sen blev det även utgång på husaren, det var faktiskt helt okej även om jag är mer för bogrens nu för tiden!
I måndags drog jag iväg till Hjo, Victoria och brorsorna. Först var vi en stund på Almö, fikade, hoppade studsmatta oså. Sen drog vi till mullsjön där Alve och Vide badade. Jag gick bara i med fötterna, det är ingen ide att bada där för det är så sjukt grunt, man får gå hur långt som helst innan det blir djupare. Iaf! Sen åkte vi hem till Peter elr ja, victoria o brorsorna bor ju också där numera. Käkade grillat och färskpotatis, gick ut och gick en sväng, satt och tjöta oså. Igår var brorsorna hemma med mig när Victoria körde tåg, sen drog vi iväg till Jönköping. Stannade en sväng i Baskarp på vägen. I jönköping var vi i stan och tittade först, köpte ett par röda tygskor. Sen åkte vi till ikea, där köpte jag lite flyttahemifrån-grejer oså.
Ja det var väl det!
 
Resten av veckan har jag också fullt upp! Imorn drar jag och Lovisa till Götet löser in biljetterna till summerburst och så! När jag kommer hem blir det packa och ta det lugnt. Har blivit förkyld så behöver väl vila lite inför helgen. Om jag nu blir sjuk så är det bara att köra järnet ändå, sjuk det får jag vara nästa vecka isf! På fredag drar vi iväg till Göteborg där vi spenderar helgen! Summerburst, vi taggar som fan!
 
Får se om jag skriver nåt imorn, annars hörs vi nästa vecka. Ha det bra!
 
Sista bilden snodde jag ifrån Lovisa! ;)