Ssandraan

2012-10-31
10:53:30

Praktik
Hey! Kom hem ifrån af för en stund sedan. Ännu ett möte och ännu en time där man fick info om sådant man redan vet, så värt! Men iaf! måste fixa praktik nu. Ringde och kollade upp om det fanns något på något dagis, de skulle kolla upp det och höra av sig nästa vecka, hoppas! Men det borde ju inte vara några problem.
 
Annars händer det väl inte så mycket. Det är så sjukt tråkigt att gå hemma, så jag hoppas verkligen att jag får praktik på dagis nu snart! Ska nog dra och visa upp mig på fler dagis lite senare idag, vid 11-12 är inte så smidigt att komma eftersom de flesta äter lunch och det är inte så smart att störa.
 
Nu ska jag dra ner till Julius för en fika med mormor! Bye!
 
 

2012-10-30
14:24:36

Wanties!
 





2012-10-29
17:16:00

Trying not care is pretty difficult when you care so much.
Jag säger att jag inte bryr migmen jag bryr mig mer än vad jag erkänner ens för mig själv. Jag bryr mig mer än vad jag vill, mer än vad jag borde. Jag har länge försökt övertyga mig själv om att jag inte bryr mig, att det är okej, men jag ljuger för mig själv och jag kan inte göra det längre. Jag har insett hur mycket jag bryr mig, insett att det inte alls är okej. Det känns, det gör ont att veta att det aldrig mer kommer bli som det var. Det värsta är att jag vet att allting är mitt eget fel, att jag inte har någon annan att skylla än mig själv.
 
 
 
 

2012-10-29
12:34:22

En dag så är vi bara en historia bland andra man minns

2012-10-28
16:42:29

IBIZA WHITE PARTY
Heyy! Ligger i sängen och tittar på OTH! Tröttnar aldrig på den serien! Har inte gjort så mycket mer än att slappat framför datorn idag, en lugn söndag helt enkelt. Jag och Emma ska gå till Bosse och äta middag om ett tag, sen blir det nog hem och titta på tv, det är ju solsidan och beck idag, det gillar vi!
 
Igår var det ju Ibiza white party på terrassen i Falköping. Var en bra kväll! Jag, Lovisa och Nathalie drog in till fkp vid 7, drog till Elias och sedan drog vi vidare till förfesten. Var ju inte den bästa förfesten, med det trevligaste folket om man säger så, men vi hade kul iaf! Det blir ju vad man gör det till! :) Vid halv 11-11 drog vi där ifrån, hem till Elias en sväng, körde lite beerpong i pringelsrör och sedan drog vi till terrassen. Var rätt mycket folk, nice! Dansade med gurkan, shottade och hade det bra! Tog tåget till Skövde, det stannade flera gånger på vägen och därför kom det jävligt sent till Skövde, vi var tvungna att springa till bussen och självklart lyckades jag snubbla till i rulltrappan och göra sönder favoritjeansen och mitt knä haha. Var en asbra kväll iaf! :D
 
Nu ska jag väl fortsätta att titta på OTH! 

2012-10-26
18:40:48

Fredagsmys!
Potatisgratängen är i ugnen och jag är hungrig! Den är förhoppningsvis klar snart! Medan jag väntar på den tänkte jag slänga in ett snabbt inlägg.
 
Idag vaknade jag fakiskt i lagom tid, typ halv 10-10, skönt att komma upp i tid nångång ;) Sen gick jag och handlade med mammi, det var ett tag sen! Vid 1 drog jag bort till Alexandra, vi drack te, åt glass och tjötade, mycket trevligt! Senare sen kommer Lovisa hit och då blir det fredagsmys! :) 
 
Imorn blir det Ibiza white party i falköping! Det är närmare 800 anmälda så det lär nog bli jävligt nice!! :)
 
Nu ska jag kolla till gratängen, ha en bra fredag! tjingeling!

2012-10-25
14:17:37

Juuuuuul
Det är drygt två månader kvar till julafton och här ligger jag i sängen och lyssnar på julmusik! :) Lite tidigt kanske, men längtar till jul, det är så mysigt. I skolan brukade vi alltid dunka julmusik i klassrummet, men nu när man inte längre går i skolan får man väl dunka julmusik hemma. När Emma har slutat ska vi dra iväg med mormor till Falköping och osterian, där det nu är julgrejs :) Mysigt! Jag har inte varit där på flera år nu, brukade alltid åka dit förut.
 
Haha lillsyrran och hennes klass har börjat sälja kakor, precis som jag och min klass gjorde för något år sedan. Kommer ihåg vilket jävla kaos det var i min klass med kakorna. Det var folk som inte tog ansvar och sålde sina brukar, det var pengar som inte kom in, personen som skulle ha "koll" på pengarna hade INGEN koll alls, det var helt kaos helt enkelt, vet inte hur många gånger vi bråkade om det haha. 
 
Nu ska jag väl börja fixa mig lite smått. Ha en bra dag! 

2012-10-24
14:59:39

AF
Nyss hemkommen ifrån ett trist möte på arbetsförmedlingen. Nu har jag varit på en del möten där och ärligt talat har det inte gett mig någonting alls. Nu måste jag hitta en praktikplats och hittar jag inte en snart, då måste jag åka till falköping varje dag.. Jättekul! NOT! Man måste då lägga ut typ 600 varje månad på ett busskort för att kunna ta sig dit och detta måste man betala själv. Hur kul är det när man inte har några pengar?? Nä, jag gillar inte AF just nu. Jag tycker bara att de ställer massa krav på en, utan att hjälpa, än så länge har jag inte fått ut något positivt av att gå där. Men en praktikplats ska jag väl kunna fixa förhoppningsvis! Det är ju gratis arbetskraft så det är ju ingen som förlorar något på att ha en praktikant.
 
Annars händer det väl inte så mycket idag! Får se om jag drar och kollar praktikplats på något dagis eller om jag ska fixa med det imorn istället. Har tänkt att försöka fixa praktik antingen på dagis eller i nån affär. På något av alla dagis här i stan borde det ju gå att få praktik iaf.
 
Kul inlägg va?? Nä, men måste få klaga lite ibland!
 
 
  

2012-10-21
20:59:20

The best thing I never had
 
 




2012-10-20
22:16:31

Jönköping!
Hejhej! Sitter hemma i soffan helt själv och väntar på att "Bröderna Karlsson" ska börja igen. En lugn lördagskväll, skönt! Älskar att vara ensam hemma! 
 
Igår var vi ju som sagt iväg och gjorde Jönköping osäkert! Fest hos Nilsson, med skönt folk! ;) Grymt kul var det! Jag, Lovisa, Sofi och Matilda kom till Jönköping rätt sent, men väl där var det bara att köra på! Kortspel och tequila! Fyfan för tequila, men det gick ner. Vid halv 12 drog nästan allihop in till Jönköping för att gå ut! Kul! Drog tillbaka vid 2 igen. Haha vi sov 10 pers i ETT rum! Lite trångt, men det gick! Idag när vi vaknat och packat ihop drog vi till ikea och käka innan vi drog oss hemåt igen! Vi får allt ta och göra om det snart igen! Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket! Trött som fan!
 
Nu börjar snart filmen!
 

2012-10-18
21:00:18

Dagis
Hej! Torsdagskväll och jag sitter i soffan och tittar på 112 på liv och död, väntar på Hela Sverige bakar! 
 
Vaknade runt 8 imorse av att mobilen ringde. De ringde ifrån dagis och ville att jag skulle jobba 9-17, tackade såklart ja! Äntligen fick jag jobba på dagis! Var på en avdelning med barn som var 1-3 år gamla, så söta! Det gick jättebra att jobba och det var kul! Hoppas jag får jobba snart igen! 
 
Har väl inte hunnit med så mycket mer idag. Var borta en sväng hos mormor annars inget. Kommer troligtvis somna rätt tidigt ikväll, vilket är skönt, behöver sömn.
 
Imorn blir det en lugn dag, med lite småfix, sen framåt kvällen drar vi iväg till Jönköping, då blir det ALL IN! ;)
 
Vi hörs, har det bra!

2012-10-16
23:38:49

If you can't find the right way, take the wrong way and make it right.
Okej, vi kör på ett lite djupare inlägg!
 
Hittills i livet har man inte behövt fundera så mycket på vad man vill och ska göra, man har liksom haft skolan och det har varit en självklarhet vad man ska göra. Nu så här efter studenten måste man hitta sin egen väg, man måste komma på vad man vill göra med livet, man måste börja på ett helt nytt kapitel och det är inte alltid så lätt. Själv har jag ingen aning om vad jag vill gör med mitt liv, det finns ju så mycket att välja på. Ska man plugga? Ska man jobba? Ska man stanna? Ska man flytta? Ska man resa? Ska man jobba utomlands? Vad vill jag göra? Vad kan jag göra?
 
Att åka iväg till USA och vara au pair vore ju en sjukt grym upplevelse, men för mig just nu skulle nog det vara ett lite för stort steg. Jag menar, att åka till USA helt själv och vara borta i något år, det är väldigt stort! Det är inte som att flytta till någon annan stad i Sverige och plugga, då är man ändå kvar i Sverige och man kan åka hem när man har tid liksom. Men det hade varit sjukt kul!
 
Att plugga vidare är ju också något man kan göra, men jag vet som sagt inte riktigt vad jag vill göra och det känns lite onödigt att plugga något och sedan komma på att; nej, det är inte det här jag vill göra. Jag behöver nog jobba lite, testa olika saker för att komma på vad jag egentligen vill och först när jag bestämt mig kan jag plugga vidare.
 
Jag har haft funderingar på att göra som många andra ungdomar, dra till Norge och jobba i några månader. Det finns ju jobb där och man tjänar bra, så varför inte liksom?
 
Något som jag iaf är helt säker på är att jag vill bort ifrån denna stan, bort ifrån Tidaholm! Så fort jag kan, det vill säga när jag har tillräckligt med pengar och en lägenhet ska jag flytta iväg. Just nu känns Skövde rätt, det är inte jättelångt bort, men jag kommer ändå ifrån stan. Det är ju lite svårare att hitta lägenhet där, men jag står i kö för lägenheter så någongång ska jag väl lyckas.
 
Det händer ju saker hela tiden och det är inte bara jobb, skola och boende man funderar på. Det händer bra och roliga saker, men det händer också svåra och jobbiga saker. Man måste lära sig att ta sig fram även i motvind, man kommer många gånger stöta på motgångar, men allting löser sig på något sätt bara man fortsätter att kämpa. Man måste lära sig vilka människor man vill ha i sitt liv, vilka man kan lita på, vilka som får en att må bra. De som behandlar en bra ska man hålla fast vid och de som behandlar en som skit kan man lika gärna släppa taget om, men tro mig jag vet vad jag pratar om och det är inte alltid så lätt att släppa taget.
 
Jag har ingen aning om hur mitt liv ser ut om 3 år, det kan se ut hur som helst, men det återstår att se! 
 
 
 
 
 
 
 

2012-10-16
22:32:16

Funnybunny!
 Kör på en ny kategori! Detta program har jag och lillsyrran roat oss med att titta på de senaste dagarna!
 
 
 
 
 
 
  
   
 

2012-10-16
19:21:37

Shine Bright Lika A Diamond
Håret är klart och nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik! Älskar nyfärgat hår, det känns så lent och fräscht! Ska snart gå ut på en kvällspromenad med Ziri. Så jävla kallt ute nu, inte lika kul att gå ut då, är nog dags att ta fram vinterjackan snart om det fortsätter så här.
Tisdag idag och jag har fixat med lite grejer, skrivit CV/PB vart hos mormor en sväng och grejat med lite annat. Imorn ska jag lämna in CV på netto. Måste försöka fixa en praktikplats också.. 
 
Igår var jag i Skövde en sväng med Lovisa! Köpte bara hårfärg! Måste hålla i pengarna och inte slösa massa på saker jag egentligen inte behöver! Annars gjorde jag väl inte så mycket igår!
 
Nu ska jag ta på mig varma kläder och sen ta med vovven ut! Hörs imorn!
 
 
 
 
 
 

2012-10-16
18:08:46

Hårfärgning!
Sitter här med hårfärg i håret och tittar på Ghost whisperer! Ska snart skölja ur färgen. Älskar nyfärgat hår! Har inte färgat det på typ 8 veckor nu, så kände att det var dags nu igen! :)
 
Skriver mer senare!
 
 

2012-10-14
12:45:38

Chillsöndag.
Hej! Precis käkat pizza, asgött! Kom hem för typ en halvtimme sedan. Är trött som fan, gick och la mig sent och sov rätt dåligt i natt. Blir en lugn söndag, ska snart hoppa in i duschen och sedan blir det nog att sätta på en film och försöka sova en stund.
 
Igår drog vi till Bosse. käka och drack några cider, sen åkte jag och Jennie in till Skövde för utgång! Bogrens blev det! Vi kom rätt tidigt, så det var lite segt i början, men vi tjötade med folk och sedan blev det mer drag och dom andra som vi skulle ut med kom också! Dansade loss hela kvällen! Vid 1 drog jag till fkp, efterfest. Bra kväll iaf!
 
Hörs senare!
 
 

2012-10-12
21:15:48

Mys.
Sitter framför tven med systrarna, Ziri och Musse. Tittar på "The big bang theory" samtidigt som jag kollar 9GAG och lite annat.
 

2012-10-12
14:46:17

Freeeeedag!
Då var det fredag igen! När man gick i skolan längtade man alltid till fredagen och helgen, nu är det inte så speciellt längre eftersom jag för tillfället inte gör någonting alls. Blir bättre sen när jag får nåt jobb, eller när jag har praktik. Börjar bli rätt tråkigt att bara gå hemma, jag blir så rastlös!
 
Blir en lugn fredag idag, med tacos och mys framför tven! Imorn blir det kanske Skövde, får se lite.
 
I onsdags drog jag och Emma till Hjo för att träffa brorsorna och Victoria, kul! Haha vi fick fram våran gamla kapsylsamling som vi hade!;) Stannade hela dagen igår också! Var hemma med Vide och busade medan Alve var i skolan och Victoria jobbade. Tittade igenom massa gamla kort, längtar tillbaka som fan, vill att allt ska vara som förr..
 
Ha det bra! bye!
 
 
 
 
 

2012-10-10
18:25:04

Oct. 10, 2012
sitter i soffan med grabbarna och tittar på Bolibompa! måste ju säga att det var mycket bättre förr! inte bara av den anledningen att jag inte är barn längre. Programmen var bättre förr, nu är det bara massa konstig skit!:s

Är som sagt i Hjo nu, busar med brorsorna oså! slänger in ett snabbt inlägg ifrån mobilen nu, sen hörs vi imorn!:)

bye!




2012-10-09
22:59:08

Dusch!
Har precis tagit en lång och varm dusch! Finns det något skönare än att duscha länge och varmt?? Tror inte det!
Innan duschen blev det en kvällspromenix med bebis! Kallt som fan är det nu! :O Men det är ändå mysikt när man kan ta på sig halsduk och så när man går ut och att sitta inne underfilten med massa tända ljus!
 
Nu ska jag ta något att äta och sedan blir det nog krypa ner och titta på film.
 
Imorn ska jag åka till Hjo och mina favvokillar! Saknat dom! Nästan en månad sedan jag träffade dom senast..
 
Kanske bloggar nåt imorn innan jag åker, eller kör nåt inlägg ifrån mobilen, annars hörs vi på torsdag!
 
Tjingeling!
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-10-08
18:17:16

Här kan man va!
 Roar mig med att kolla roliga youtubeklipp! Sjukt längesen jag såg denna!
 

2012-10-07
21:58:32

Sorry, I am allergic to your bullshit.
Hej! Sitter och grejar lite med bilder! Ska försöka få över alla bilder ifrån studentåret till en skiva, man vet ju aldrig när datorn slutar funka, hänt förut och det är inte roligt när alla ens bilder försvinner kan jag ju säga!
 
Idag har jag inte gjort mycket! Sov länge, skööönt! Sen har jag bara tagit det lugnt. Promenix med Ziri såklart, skönt väder idag faktiskt! Nu ikväll så var hela familjen här och käka pizza! Idag började ju säsong 3 av solsidan också, äntligen!
 
Igår var det fest! Jag och syrran drog till Elin och Viktor, förfestade och sedan drog vi vidare! Kul kväll iaf! Blev bjuden på någon äcklig kaffeshot, eeeuww! Drog hem vid 1 nångång, då var jag trött!
 
 
 
Vet du? Börjar bli rättså trött på dig och ditt snack nu!
 
 
 
 
 

2012-10-06
00:05:34

Teenager post.
Roar mig med att kolla teenager post!
 
 

2012-10-05
21:42:33

Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.
Sitter i soffan och tittar på xfactor. Fredagsmys för hela slanten idag! Jag och lillsyrran gjorde egen potatisgratäng, gött! Och nu blir det mys framför teven resten av kvällen!
Annars idag har jag mest tagit det lugnt, gått några promenader med vovven och så!
 
Blev utgång igår iaf! Jag, Lovisa och Iveta drog till Jacob och förfesta med han, Hakija och Adnan haha. Det var ju kul! Sen drog vi in till Skövde och Husaren! Har nog aldrig varit med om att det varit så lite folk där på en torsdag!:O Sjukt lite folk hela kvällen! Alla var väl kanske på bogrens. Vi drog därifrån rätt tidigt iaf, käka på donken och sen drog vi hem!
 
Hade nya toppen på mig!(eller ja blusen)
 
 
 
 

2012-10-04
16:03:17

Thaihouse!
Kom hem ifrån Skövde för en stund sedan. Varit där med Lovisa och käkat på thaihouse, yummii! Sen blev det en liten sväng på stan. Hade fullt stämpelkort på gina, vilket innebär 150 kr rabatt så fick med mig en top hem, nästan gratis! :)
 
Om vi hittar någon som kan hämta i Skövde i natt så blir det utgång ikväll, det gillar vi! ;) Men vi får väl se! :)
 
Nu ska jag kanske va snäll och diska åt mammsen! Så kanske hon köper med kanelbullar hem, det är j trotsallt kanelbullensdag idag!;)
 
Ha det bra!
 
 
 

2012-10-04
00:28:45

I deserve someone who's better than you.
Ligger i sängen och lyssnar på Melissa Horn, älskar hennes musik! Det finns så många av hennes texter som man kan känna igen sig i på något sätt, de betyder något liksom. Ska iaf krypa ner och försöka sova snart, får väl se om jag lyckas. Haft ganska svårt att somna det senaste..
 
Idag har jag varit ute på en liten höstpromenix med Ziri, diskat, lagat mat, grejat med bilder på datan och träffat Lovisa. Skönt att få prata av sig med någon som förstår och vet allt, älskar dig min bästa vän! Tittade även på sista avsnittet av grey's säsong 8 och nu ikväll började säsong 9 på tv. Dock var ju första avsnittet dåligt då det inte började där säsong 8 slutade! Lite besviken blev man allt. Sjukt sorgligt att Sloan dog(och Lexie i förra avsnittet) också! :( Det var min dag.
 
Har tagit en del höstbilder på mina och Ziris promenader i veckan!
 

 
I thought that you were the one that I wanted, but you know what? I was wrong. I deserve someone who's better than you, someone who cares, someone who treats me good, someone who deserves me.
 

2012-10-02
21:12:29

If you would only give me the chance, I know I could do so much better.
 
 
Beat. Drum. I'm gonna lose him
Just like water through my hands
Light hits your face and you look at me like I'm a stranger
So far away, but still so near

And you can blame it on my crazy heart.
I got lost, you got torn apart
I wish you would let me hold you
Let me hold you
One last time

If this is over, if this is the end
If you don't wanna see my face again
Please just let me hold you
Let me hold you, one last time

Last night when you were sleeping
I danced away, I flew so high
I let you down and then I woke up next to a stranger 

And you can blame it on my crazy heart.
I got lost, you got torn apart
I wish you would let me hold you
Let me hold you
One last time

If this is over, if this is the end
If you don't wanna see my face again
Please just let me hold you
Let me hold you, one last time

I don't know what to say anymore
I don't want it to end up this way
If you would only give me the chance
I know I could do so much better

And you can blame it on my crazy heart.
I got lost, you got torn apart
I wish you would let me hold you
Let me hold you
One last time

If this is over, if this is the end
If you don't wanna see my face again
Please just let me hold you
Let me hold you, one last time

One last time
One last time
One last time
One last time

2012-10-01
20:27:56

Die young
 
 
 

2012-10-01
16:05:31

ETT ÅR
Kom på att min blogg fyllde 1 år i lördags! Trodde aldrig att jag skulle lyckas hålla igång den så länge!
 
Idag är det en helt vanlig, tråkig måndag, har inte gjort något speciellt hittills och ska inte göra något speciellt sen heller. Tänkte ta med mig Ziri och gå en sväng, springa in på bibblan och låna nån bok kanske.
 
Idag är det ett helt år sedan våran första studentfest, ett år sedan det var 250 dagar KVAR till studenten, nu är det snart 4 månader SEDAN studenten. Skulle mer än gärna vilja uppleva studentåret igen, det var så himla kul! Man hade verkligen någonting att se fram emot, något att räkna ned till! Just nu har jag ingenting direkt att se fram emot, ingenting att räkna ned till, dagarna bara rullar på utan att man vet vart de leder.  
 
 
 
 
 
   

2012-10-01
00:17:29

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.
Inser mer och mer vilket stort misstag jag har gjort.