Ssandraan

2011-12-31
12:02:00

2012 HERE I COME!
Årets sista dag, imorgon är det 2012!:O Allting inför kvällen är klart så om en stund blir det fix och sen ikväll in till Skövde för party! Jag hoppas på en grym nyårsafton! :D Hoppas även på ett grymt 2012, studentåret kommer bli suuuuuper! ;D 

2011-12-30
19:34:10

Fredagsmys!
Har precis varit ute en sväng med Ziri och nu tänker jag mysa ner i min onepiece och ha fredagsmys med chips, ostbågar och pepsi! Svinkallt ute så tänker inte gå ut mer idag! Ska spendera resten av kvällen framför tven och datan, ladda upp inför morgondagens party! :) 


2011-12-29
20:57:28

Eldsjälgalan
Sitter och myser framför tven, med Zingo och chips :) tittar på eldsjälsgalan och väntar på att filmen A lot like love ska börja på 7an :) Är ensam hemma och det är så jävla skönt, älskar att vara ensam hemma! :) (ibland iaf)

På tal om Zingo så saknar jag våran katt Zingo och alla våra andra katter som blivit små kattänglar :( Vi har haft många katter som blivit påkörda eller av någon annan anledning dött.. Usch! :( Såklart saknar jag alla våra djur som dött, inte bara katterna..



Zingo


Izor


Cindy


Simba & Zorro


Simba & Skrållan


Bubblan, Ballerina, Disa och Simba


Det var några av alla djuren

2011-12-29
14:12:01

You won't regret anything that once meant something for you

Redan torsdag igen! Vaknade för en stund sen, underbart att kunna sova hur länge man vill. Nu funderar jag på om det är någon ide att jag käkar frulle eller om mamma lagar mat snart? Idag blir det att va hemma och ta det lugnt hela dagen, ska nog försöka plugga lite har ju två inlämningar som jag behöver göra. 

Juste om en vecka har jag tatuerat mig! :D Längtar!!   


2011-12-28
20:22:16

Shopping
Hemma ifrån Skövde efter en trevlig sväng på stan med Julia :) Blev en del shoppat idag med ;) men bara lite småsaker :) Julia köpte världens godaste parfym på Makeup store! Yummi vad den luktade gott! :) Här är allt (?) jag köpte idag och igår:

  
  


Plus en rosa onepiece (A) ingen äkta, men den är mysig ändå! :D

Nu ska jag mysa med godis framför tven eller datan resten av kvällen :)

2011-12-28
12:57:45

SKÖVDE
Igår var jag i Göteborg hela dagen med my bff :) Blev en del shopping, hade ju massa presentkort :D Visar senare vad jag köpte, för nu ska jag snart dra iväg till Skövde för o kika lite på mellandagsrean där med Jullet:) Får se om det blir något shoppat idag med ;)

Oh jävlar snart är det nyår oxå! :O 2012 redan?! vad hände med 2011?! På nyår blir det party iaf! ;D Ska bli ett nyår vi sent ska glömma!(eller som vi inte kommer ihåg alls?)

Nepp nu ska jag snart dra till bussen, bye!
 

2011-12-26
14:59:15

Annandag jul..

Inte bloggat på ett par dagar, men så blir det när det är jul, man hinner inte. Men nu har jag tid! :)

I fredags hade vi uppesittarkväll hos Bosse, vi satt o prata, tog några cider och käka godis. Jag, Emma och Ziri gick hemåt vid 2 nångång och när vi kom hem hoppa jag in i duschen och sen gick jag och la mig.

På julafton vaknade jag av att Jennie stack in huvudet i mitt rum och sa god jul :) Jag gick upp och fixade iordning frukost åt mig och Emma, macka med julskinka! yummi! Sen kom mamma hem och vi öppnade våra julklappar(Skriver sen vad jag fick) efter julklappsöppningen var det bara att skynda sig med att fixa iordning sig innan Bosse, Carro och Seb kom och vi skulle gå i väg till mormor. Vid halv 1-1 kom vi bort till mormor och då stod julmaten klar på bordet, så det var bara att sätta sig och äta :) Man äter alltid tills man är helt proppmätt för det är så gott. Sen förflyttade vi oss till soffan och pratade och hade det trevligt. Lite innan Kalle anka började, kom jultomten och delade ut alla julklappar. Mamma började jobba vid 4 och vi skulle iväg och fira jul med pappa, så efter ett tag var vi tvungna att gå. Det känns som om tiden bara flög iväg :O
Jag, Jennie och Emma gick hem och lämnade våra julklappar innan vi gick iväg till nästa julfirande. Var där tills 8- halv 9 innan vi gick hem igen. Lämnade våra julklappar, tog en skinkmacka och sedan cyklade jag och Jennie bort till Bosse, senare kom även mamma och Emma. Vi satt och tog det lugnt framför tven och pratade. Man är ganska trött efter en hel dag av julfirande!

Julafton var annorlunda, inte lika bra som den brukar, men den funkade ändå..

Igår sov jag ganska länge, gick upp åt frulle och greja. Sen drog jag bort till Lovisa och spelade Super Mario! :) Hahah jag söööög! men det var kul ändå ;) hon fixade sig lite, innan vi gick hem till mig så att jag skulle få fixa mig :) Vid halv 7 tog vi bussen in till Skövde för igår var det paaaarty! :) Förfest med trevligt folk och sedan utgång på Husaren :) På husaren var det en jävla massa folk, men det var kul :D 

Idag ska jag bara ta det lugnt, städa, plugga, kolla på oth och kanske gå bort en sväng till mormor sen :) suger ju att man behöver plugga på lovet..




Bosse, Mamma, Carro och Seb


Lillsyrran och Ziri


Tomten och mina söta sysslingar Tilde och Meya


Alve och sin lilla hund


Julklappar


Fick två ringar, tyvärr gick den ena sönder redan på julafton, det ska stå HOPE och inte OPE.







I julklapp fick jag alltså: Tavelhylla+tavelramar, parfymer, smycken, foundation, One tree hill, ljus, chokladask, presnetkort, pengar och en resa till liseberg i sommar. Tror jag fick med allt?

Nu ska jag titta på en film som jag ska göra en uppgift till.



         


2011-12-23
17:56:42

Uppesittarkväll
Julmusiken är på, julklapparna ligger under granen, julskinkan är klar, hunden är ren och vi ska snart gå bort till Bosse för en trevlig uppesittarkväll! Känns inte som det är julafton imorn, tiden går ju så sjukt fort!


Idag har jag hunnit med att köpa hur mycket godis som helst, hjälpt mamma med att få fram lite tomtar, bytt julklappar med Alexandra(Tack!) och gått en sväng med Lovisa :)

Nu ska jag fixa iordning mig. God jul!






Dessa fina fick jag av Alexandra :)

2011-12-23
12:12:50

Dan före dopparedan
Imorn är det julafton! Tänk hur mycket man såg fram emot det när man var liten, man låg alltid länge utan att kunna somna kvällen innan och det var pirrigt. Jag ser fortfarande fram emot julafton såklart! tycker att det är jättemysigt med jul :) men det är ju inte på samma sätt som när man var liten.
Nu är det flera plusgrader och all snö har försvunnit, tråkigt, jag hade hoppats på en vit jul..

Kvällen igår var bra iaf :D förfest och sen husaren! :) Där fick jag konstaterat för mig att jag ska ha snedbena eftersom jag tydligen är snyggare i det?? hmmm.. Men det var en kul kväll iaf! dansa och tjöta hela kvällen, sen kom min snälla morfar och hämta mig eftersom det inte går några nattbussar på torsdagar.

Nu ska jag ta och julduscha Ziri, stackaren, hon hatar att duscha! Men ska man vara fin får man lida pin? ;)








2011-12-22
15:55:47

JULLOV!

Vaknad vid 05.40 imorse, snoozade tills mobilalarmet ringde 06.05 och snoozade till 06.20, trött cheey? Jaa det kan man säga! Fixade iordning mig lite snabbt, slängde i mig en macka och borstade tänderna innan jagn rusade iväg till bussen, som var en kvart sen..

Började vid halv 9, vi har alltid jullavslutning hela hel-laget, dock var det första året jag var med. Vi började med att vara i grupper med 1or, 2or och 3or blandat, vi skulle göra julklappsrim till lärarna. lite seegt med 1or o 2or som inte säger nåt. Aja blev ju några kul rim iaf ;D Sen skulle vi klassvis o hitta på egna texter till julmelodier, det är ju lite trist att vissa i klassen inte ens kan försöka, utan istället säger att vi inte kommer överens utan att en försöka.. aja deras förlust och inte min, vi som var med och skrev hade kul iaf :) Självklart vann treornas låt och sen ägde vi ut dom andra med studentsånger:D

Hann med halv 12bussen hem, gött! :) Gick med therese in i några av Tidaholms alla affärer, sen hem och laga lite mat innan jag gick och träffa Alexandra :)

Nu vaktar jag julskinkan åt mamma, den kan ju faktiskt rymma så bäst jag håller ögonen på den!

När mamma kommer hem igen ska jag nog hoppa in i duschen och sedan fixa mig inför kvällen :)  

Ha en bra kväll, det ska jag ha! :)


2011-12-21
20:50:53

What doesn't kill you makes you stronger

Slappat hela dagen! :) Julpyntat, städat lite, pluggat, varit ute med vovven och tittat på julkalendern :) Idag har vi ju ett år kvar att leva, (om man ska tro på att jorden går under den 21 december 2012) så man får väl se till så att det blir ett bra år ;) Känns ju som dom har sagt massa gånger att vi ska gå under, men än lever vi ju?

Imorn är det sista dagen i skolan innan jul, sen tar jag jullov för sista gången någonsin! shiiit! Jullovet firar vi med utgång på kvällen :D

Funderar på om jag ska orka gå ut i köket och käka kvällsmat..

Byebye


2011-12-20
21:50:25

The heart is pumping for my life
Inne igen efter ett varv på leden (: lite kyligt är det allt och dum som jag är så glömde jag vantar IGEN! Varit en asnice dag i skolan idag iaf :) första lektionen övade vi på att ta sprutor och fick reda på våra praktikplatser, jag hamnade på Kardiologin på KSS, det är hjärtat så det blir nog spännande :) Andra lektionen fika vi hur mkt som helst, de flesta hade bakat och tagit med sig något att bjuda på så det blev ju en del! :O Blev en del snack om studenten oxå :D Sen hade vi två lektioner då vi tittade på en HEMSK film, fyfan asså! "The stoning of Soraya M" hette den. Man blev så jävla arg av att titta på den och det var verkligen hemskt! Det värsta är att det händer på riktigt på andra ställen i världen, helt sjukt! Fattar inte att man helt utan bevisa anklagar någon för otrohet och sedan låter männen i byn (till och med kvinnans egna söner) kasta stenar på henne när halva hennes kropp är nergrävd och hennes händer bundna ända tills hon är död.. fyfan! 
Sista lektionen var det massage och fy fan vad gött det är! :D

Sen jag kom hem ifrån skolan har jag inte gjort särskilt mkt och det ska jag fortsätta med resten av kvällen. :)
Väntar på att alla i min lilla familj ska komma hem, så att vi kan klä våran fiiiina plastgran ;) Nu när det endast är 4 dagar kvar till julafton :)



Musse ska alltid ligga o sova där han inte ska.. min lille bäääbis som är 7 år nu.

2011-12-19
15:01:08

Fikatime!
Kuuuul att åka in till skövde för en lektion och innan man ens kommit till skolan får man reda på att den är inställd, och läraren la ut det på fronter typ 10 min innan lektionen skulle börjat, skitkul, verkligen! Ajah go dag iaf, tur att jag hann med halv 2 bussen hem igen :)

Nu ska jag snart ta en fika på Julius med Lovisa ;G :)


2011-12-18
21:04:36

Beck
I fredags var det kalas för lillebror, kul o träffa alla som man inte träffat på länge:) Brorsorna o deras kusiner var helt galna och sprang runt o sköt med några pistolgrejer som Alve fått hahah.. Efter kalaset satt jag och Alve i soffan och blunda, vi tittade på en film med massa ormar, usch! :S sen somnade gullungen i mitt knä.

På lördagen följde jag med dom ut i skogen och hämta granar osså börja de snöa, julstämning på hög nivå! :) På eftermiddagen skjutsa dom hem mig, Victoria och brorsorna följde med in till mamma och prata lite. Sen greja jag lite vid datan. Sen tänkte jag att jag skulle ha en lugn hemmakväll, men så blev det inte;) Lovisa skrev lite innan 8 o fråga om jag skulle med ut på bogrens, så ja det blev utgång.. Men när vi kom till bogrens, så var det 20+ så jävla surt! Jag drog in till husaren o va med jullet, Lovisa följde inte med:/ men ja, hon gjorde nog rätt, för det var inte värt pengarna, men vi hade kul iaf :)

Idag vakna jag typ vid 12-13 sen har jag tittat på julkalendern och pluggat. Kom hem ifrån bosse för en stund sen, vi har varit där o käkat och spelat spel oså :)

Juste idag är det 4e advent och mindre än en vecka till julafton, helt sjukt!

Nu ska jag titta på Beck:) Imorn blir det skolan 13.20-14.20, underbart!! :)














   

    

2011-12-16
11:40:24

Scones

Pluggar, äter scones och dricker varm oboy, nice! :) Pluggar på svenska uppgiften, typ en bokrecension om "Om jag kunde drömma" Har kommit en bra bit nu, tror inte jag har så mycket kvar, men det är svårt att få det man tänker på ett bra sätt så det tar sin lilla tid..  

Släpade mig till skolan för en lektion idag, lite ovärt, menmen alltid gött med kort dag :) Nu har jag tagit helg, det blir hjo idag, sen plugga och ta det lugnt tror jag (: Nästa vecka blir det några chill dagar i skolan innan det är jullov! :D


2011-12-15
22:16:42

Tomten är far till alla barnen
Sitter och tittar på Tomten är far till alla barnen och dricker glögg! Bra film :)
Annars idag har jag varit i skolan, fått ett prov och en redovisning gjord och varit hos mormor, inte blivit mycket mer än det :P

Imorn är det fredag igen! :) Bara en lektion i skolan, gööött!! sen blir det att åka till Hjo och fira lillebror som fyllt år i veckan :)

Blir en lugn nykter helg;) det behöver både jag och plånkan :)


2011-12-14
21:02:45

Jag saknar dig mindre och mindre

Ligger i sängen och pluggar! Har tre patientfall att göra.. Idag hade vi socialpsykiatriprov och imorn har vi sjukvårdsprov, det blir det sista provet för i år, gött! Vi har även en redovisning i arbetsmiljö, som är det sista vi gör i den kursen:) Skönt att kunna checka av massa saker!

  


2011-12-14
16:21:09

Grattis Alve! <3
Idag fyller min älskade stora lillebror Alve 7 år! Grattis skitunge! Helt sjukt vad stor han har blivit!! :O Känns inte som det var länge sen pappa ringde och kom med det glada beskedet om att vi hade fått en lillebror.

Liten


1 år


2 år


3 år


4 år


5 år

 
6 år


7 år

2011-12-13
20:38:00

TWILIGHT
Hoppar in snabbt i duschen, innan jag slänger mig i soffan för att titta på Twilight. Har varit duktig och kollat liiite på provet, städat rummet, renbäddat sängen och (som den ängel jag är) diskat åt mammi :)

Sugen på utgång! neb det får vänta tills nästa torsdag elr juldagen (;



Summer, Lysekil 2010

2011-12-13
17:18:13

Tisdag.
Sitter och tittar på Grey's, behöver plugga, men det kan jag göra efter.. Hmm lång dag i skolan, men vart en rätt go dag iaf. Först Lucia, sen lite projektarbete, sen nån föreläsning och till sist massage :) Nu har vi bytt massagegrupper, så nu har jag klassisk massage, kommer nog bli asnice!! :D  

2011-12-13
00:00:43

What am I gonna to do when the best part of me was always you

Måndag igen, elr ja snart tisdag ju! Iaf idag har jag vart i skolan, (såklart) den slipper man ju inte undan riktigt än tyvärr.. Men snart bara en vecka kvar till jullov! :D Vi hade typ inga lektioner idag, elr ja, vi kanske hade dom, men vi fick jobba själva.. Vi kunde dragit hem och jobbat vid 10 om vi hade vetat att sista lektionen som vi skulle ha prov på var inställd.. lite surt att man inte kan få veta saker i tid, menmen vi klarade oss ändå :) Gick på stan en sväng sen tog jag 839an hem :) Har varit duktig och skrivet lite på svenskan, kollat på grey's, vart hos mormor  och skrivet ut lite kort :)

Nu är det dags att krypa ner, imorn blir det att åka 07.45 bussen för att dra in till Skövde och kolla på Lucia i kyrkan, rättså mysigt faktiskt (:

Time changes, People changes, Life changes.. But I never thought that you would change.


2011-12-12
00:21:21

Jag försöker, men jag förlorar varje gång

Idag var det tredje advent och det är inte ens 2 veckor kvar till julafton. Behöver jag säga att tiden går fort?:O
Igår tog jag det lugnt hela dagen, gick en sväng med Lovisa, såg på film, satt vid datan och käka godis. Idag sov jag länge, sen har jag pluggat lite inför provet imorn, slått in julklappar, sett på beck och ja, det var allt :)

Imorn är det dags för skola igen, helgen går alldeles för fort. Vi har sovmorgon iaf, gött! :) och vi har prov i socialpsykiatri, skönt och stryka ännu en sak från listan :)

Nu är det nog dags att krypa ner under täcket och sova. Även om man har sovmorgon, så måste man gå upp rätt tidigt för att hinna med bussen. hade inte varit fel att bo i Skövde så man kunde utnyttja sin sovmorgon fullt ut! :)   

Godnatt!


2011-12-10
12:18:14

16+? nej tack!

Sitter i sängen nyduschad och fräsch! Ska nog ta och städa rummet lite, innan jag ska gå ut och träffa Lovisa :) Kvällen igår var väl inte så kul som man hoppats på, men ja det var väl kul iaf :) Hatar när det är 16+ för då är det bara massa småbarn överallt, usch. Vi träffade Gurkan, Crille och Rodney iaf och tog kort med dom, coooooolt(Y)  


2011-12-09
18:47:11

Leeet's party!

Väntar på att Lovisa ska komma och sen är det väl dags att knäppa den första cidern för vi kör på utgång iaf! ;) Vi får väl se hur kvällen slutar!    


2011-12-09
14:38:37

I wanna meet the one who makes it hard for me to breath

Sitter i sängen med min mysiga filt och massa tända ljus:) Usch skitväder ute! regnar och blåser som fan:O
Kort dag i skolan iaf och det är fredag, underbaaart! :) Sen gick jag o Jullet en sväng på stan innan jag drog hem:) Nu har jag hunnit titta ikapp alla avsnitt av julkalendern oxå ;)

Kvällen är fortfarande osäker, vi skulle ju gå ut, men Lovisa är sjuk :/ men vi kanske drar ut iaf vi får se :) I sånna fall blir det att åka till Falköping och festa med gurkan ;)

Nu ska jag duscha och sen plugga lite tror jag! :) 


2011-12-08
23:05:50

Bad things happens for a reason

Seeeg och konstig dag idag :O vet inte riktigt vad det har vart med mig, men har väl varit trött antar jag. Iaf har vart i skolan från 8 till halv 3, jag och Emma redovisade svenskan, bara liiite sent (4 veckor) men nu är det gjort:) Resten av svenska lektionen kopplade vi in datan och tittade på julkalender medan resten av klassen var ute och jobbade:) Årets julkalender är ju mycket bättre än vad den varit de senaste åren, den här är mer som dom som va när vi var små:D

Som sagt slutade vidhalv 3 då drog jag ner till stan och kika lite, köpte ett linne och lite julklappar innan jag tog bussen hem och tittade på Grey's :)

Jag började städa/rensa min gardrob (brukar inte bli så mkt bortrensat) förut, men kom inte så långt, nu ligger det kläder i hela min säng, så funderar på att ta tag i det så att jag kan gå och lägga mig nångång:)

Har även hunnit med ett varv på ringleden med Lovisa:) Iskallt!! halva vägen blåste det iskallt, ska ju tydligen bli snöstorm inatt?? Man får väl se hur det ser ut när man vaknar imorn:)

Imorn blir det en kort dag i skolan, sen hem och kanske plugga lite innan det blir fix inför kvällens utgång! :)

Nu ska jag få undan kläderna och sen gå och lägga mig. BYE!







BTW! Är lite grym på wordfeud! ;)



2011-12-07
20:26:27

Svalkar vinden, värmer solen?

Har precis duschat och nu ska jag gå ut i köket och fixa kvällsmat:)

Nu har jag äntligen bokat tid för tatuering!! :D Den 4 januari 2012 ska jag och emma bli märkta för livet! ;) Vi ska göra på ett ställe i Falköping, dom verkar asbra så det blir nog suuuper :D

Idag har jag vart i Skövde och shoppat lite :) Blev något fattigare, men fick med mig en del hem :) Har varit då sjukt gött att vara ledig idag, det var välbehövligt.

I vanliga fall brukar Grey's börja snart, men det var tydligen sista avsnittet för säsongen föra veckan:( Så nu får man vänta ända till våren för en fortsättning :(

 


2011-12-07
00:15:11

I'm lost, I'm vain, I will never be the same
Kan nu ta fram min lista och stryka 1 prov och en inlämning, uuuuunderbart! inlämningen var dessutom nästsista uppgiften innan etiken är slut och det känns ännu bättre!!

Förutom att plugga så har jag hunnit med att gå en sväng med Lovisa och tjöta! ;) Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, funderar på om jag ska sova snart kanske, men är ju ändå ledig imorn så :) Då blir det Skövde och sen drar jag till Fkp o ska se om man kanske ska boka en tattootid;D   



I can't win, I can't reign
I will never win this game
Without you, without you
I'm lost, I'm vain
I will never be the same 
Without you, without you

I won't run, I won't fly
I will never make it by
Without you, without you
I can't rest, I can't fight
All I need is you and I
Without you

Can't erase, so I'll take blame
But I can't accept that we're estranged
Without you, without you
I can't quit now, this can't be right
I can't take one more sleepless night
Without you, without you

I won't soar, I won't climb
If you're not here, I'm paralyzed
Without you, without you
I can't look, I' so blind
I lost my heart, I lost my mind
Without you

I'm lost, I'm vain
I will never be the same
Without you

2011-12-06
18:59:42

The only way to lose is to stop fighting

Okej, jag älskar att det kommit snö så att man får lite julstämning! men just idag hatar jag det, för nu blir det inget ullared imorn :( Hade ju längtat efter att åka dit och jag behövde åka dit :/ menmen, finns inte så mkt o göra åt det.. :( Tror jag tar mig in till Skövde imorn och shoppar lite där istället, vi är ju ändå lediga och jag behöver köpa julklappar och shoppa annat :)

  


2011-12-05
16:28:20

Afraid to lose something I never had.
Kom hem för en stund sedan och nu ska jag sätta mig och titta på julkalendern, äta lussekatt och dricka varm choklad:) Myys! Sen får jag väl försöka hinna plugga lite innan Grey's, efter Grey's tar jag en promenad med Ziri till mormor :)


2011-12-05
10:13:29

SNÖÖÖ!
Sitter i skolan och pluggar, jag har håltimme till 09.15-13.20 skitkul, verkligen! Var med Julia på historian, dom spelade spel och Emma är inte här, så jag var med och höll i deras spel :) ångrade att jag inte valde historia, det verkar vara roliga lektioner ju:P

Nu ska jag fördriva tiden med att plugga, kanske ta en sväng på stan och lite annat fram tills socialpsykiatrin börjar 13.20. 

Åh imorse när jag tittade ut genom fönstret så hade det kommit snö, äntligen :D I Skövde var det däremot ingen snö, men det kommer väl hit också snart :) På facebook har men sett typ 1 miljon statusar om att det är snö, man behöver ju inte ens kolla vädret för att få veta ;P


2011-12-04
19:35:25

Pluggsöndag..

Somnade inte förrän vid 4 i natt, fastnade vid fejjan, så sov till typ 1-2 idag, gött! :) Sen har jag typ pluggat lite till massageprovet (lite jobbigt att det man ska plugga på är instuderingsfrågorna man gjort, men som vi inte rättat:S) skrivit lite på etiken den är nog klar typ snart, gjort klart patientfallet i socialpsykiatrin och läst svenskaboken.

Idag är det andra advent oxå :O lyssnar på julmusik, äter julgodis och har titta på julkalendern för o få lite julstämning, men snön saknas asså :S

Nu ska jag fortsätta att lyssna på julmusik, läsa bloggar och vänta på att Beck börjar :)




Juste igår var jag med Therese och Hampus i kyrkan och titta på min fina kusin och vän som har blivit Tidaholms lucia! :) Kassa bilder jag vet!





     






2011-12-03
21:08:06

Lördagsnöje







2011-12-03
13:22:37

Galen kväll!
Sitter just nu hemma under filten, funderar starkt på att ta en låååång varm dusch!! Det är iskallt! Har precis kommit hem efter att ha dansat på julmarknaden i regnet. De suger ju att det är så dåligt väder, det borde snöa istället för att regna, men aja det var kul ändå :) Jag o Lovisa gick runt o titta lite på julmarknaden förut, köpte marknadsgodis ;G det var iskallt o blåste som fan så det blev ingen lång stund.

BTW! Galen kväll igår! De va inte så mkt folk på husaren (alla var väl på bogrens ist) men de va skitkul iaf! :) Hahah fattar inte vad vi håller på med hela kvällarna när vi är ute, tiden bara flyger iväg:O men kul har vi iaf! ;D Tack alla som var med! :D 

Efter gårdagens party så känner jag att det får bli en lugn kväll hemma i soffan! Ska plugga inför massage provet och försöka göra klart etikuppgiften så att den är ur världen sen. Ikväll går det väl säkert nån film på tv som jag kan titta på, annars får jag titta på så mycket bättre :)

Nu ska jag hoppa in i duschen! 
 

2011-12-02
14:54:54

I don't ever wanna grow up, wanna party all night

En helt okej dag i skolan, vi hade bara svenska och sen slutade vi eftersom vi fick jobba hemma på resten av lektionerna. Jag o Julia var kvar e stund och jobba med ett grupparbete innan vi gick till hemmakväll ;) Sen tog jag bussen hem och var hemma strax efter 11 asgött!

Nu har jag varit duktig och nästan gjort klart den där jävla etikuppgiften! :) Och nu tänker jag öppa chokladkalendern som belöning :)

Ikväll är det fest och utgång på Husaren som gäller! ;) funderar på att sminka mig och platta håret så det är gjort, gött o slippa stressa:)

Uppdaterar väl mer imorn eller nåt! 


2011-12-01
21:56:04

Björn Gustafsson

Precis kommit ut ur duschen och nu käkar jag kvällsmat :)

Vart en rätt seg dag. Började halv 10 med psykologiprov, det kändes ganska bra iaf, så hoppas det går bra! :) Sen hade vi bara svenska innan vi slutade för dagen :) Det är skönt att man har en lärare som förstår att det är för mycket just nu för oss och ser att vi inte mår bra av det och att det verkligen är allvar.. :S

Sen jag kom hem idag har jag gjort klart dom 61 instuderingsfrågorna till massageprovet nästa vecka, pluggat lite svenska och etik, tittat på Grey's och börjat skriva önskelista! :)

Juste idaag är det första december, heeelt sjukt! O ingen snö :( men förhoppningsvis så kommer de snart ;)
Öppnat första luckan på chokladkalendern, men missat o titta på julkalendern på tven, för väl titta på datan, måste ju se vad det är för nåt i år ;)

Man kan ju inte annat än att älska Björn Gustavsson iaf! Såå söt! :)