Ssandraan

2013-05-30
22:01:32

Sometimes you have to give up on people
Sitter här i soffan med datorn i knät, chillar och lyssnar på musik. Om en stund är det väl dags att krypa ner. Imorgon väntar den allra sista dagen på praktiken. Har varit och köpt en blomma som jag ska ge till fröknarna imorn och glass som jag ska bjuda barnen på. Känns lite tråkigt att det är sista dagen, kommer sakna mina skitungar! Nu ska jag njuta av livet fram tills sommarjobbet kör igång. Hoppas på mycket sol och värme så man kan sola en hel del!                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Var väl allt jag hade att säga just nu, hörs imorn, eller nåt! Ha det bra!
 

 
 
 
 
 

2013-05-30
14:27:44

För ett år sedan..
För ett år sedan hade vi idag 9 dagar kvar till studenten. Dagen innan hade jag gjort mitt allra sista prov och jag var helt redo för studenten. Kvällen innan firade vi 10 dagars med grill och förfest hos Jullet i skullan och sedan utgång på husaren. Ett husaren fullt med studenter som var taggade till tusen! Det känns så sjukt att det snart redan är ett år sedan vi tog studenten! Det känns som om det var igår samtidigt som det känns som om det var flera år sedan. Tiden har gått så fort, men ändå så långsamt. För ett år sedan var jag så taggad och förväntansfull som jag bara kunde bli inför studenten. Idag har jag precis avslutat min kurs i engelska och snart är min praktik på dagis slut efter mer än ett halvår. Jag väntar på antagningsbesked ifrån högskolan. Livet är så annorlunda, men ändå har det inte hänt allt för mycket. Den största skillnaden är väl att jag inte har gått i skolan, annars har väl livet varit sig ganska likt. Jag är nöjd och stolt över att jag har tagit mig hit. Jag har kommit in och fått jobbat med något jag tycker är roligt, jag har läst engelska för att komma in på högskolan och utbilda mig till förskolelärare. Jag har hela tiden sagt att jag inte vill vara kvar i den här skiten, i arbetsförmedlingen, i arbetslösheten och jag har gjort något åt det. Det känns bra att komma vidare och inte bara stå och trampa på samma ställe.
 
 

2013-05-29
22:52:17

When you find someone good, don't go looking for someone better.
Idag är det onsdag och vi är mitt i veckan, två dagar kvar till helg och två dagar kvar tills jag tar lite sommarlov! Underbart! Gjorde ju den muntliga examinationen i engelskan idag.. Det gick väl okej förutom att min mick inte funkade så jag fick ringa till läraren istället. Det var lite awkward att sitta o snacka engelska med en helt främmande snubbe haha! Jag fick nog inte mycket vettigt sagt, men det blev bra ändå. Jag slutade på ett C i kursen, vilket jag är helnöjd med! Känns så underbart skönt att det äntligen är över.
 
Annars idag har jag hunnit med att städa lite, tagit en fika på julius med Lovisa, vart ute o gått och tittat på det säsongens sista avsnitt av grey's! Hatar när det är säsongsavslutning på grey's, det slutar alltid med att nåt hemsk händer oså måste man vänta i 100 år för att se fortsättningen.. Menmen!
 
Nu ska jag krypa ner! Imorn väntar den nästsista dagen på praktiken.
 
 
 

2013-05-28
23:57:52

Jag berättar allt, men säger egentligen ingenting.
Hello! Sitter här o repeterar lite inför min muntliga examination i engelskan imorn, lite nervös är man allt.. Det kommer ju inte bli bra iaf haha! Kan komma frågor på vad som helst som jag gjort, hur fan ska jag komma ihåg en hel bok? Lite svårt känner jag.. Menmen det blir nog bra iaf! borde ju bli godkänd iaf då jag fått C på alla övriga uppgifter. Håller väl tummarna för att internet inte ska fucka ur mitt i allt bara!
 
Jag är ledig ifrån praktiken imorn eftersom jag gick extra länge idag(till 14, haha inte länge men). Skönt att va ledig då hinner jag kolla lite till på engelskan imorn och dessutom kan jag sova ut lite! 
 
Men idag har jag som sagt haft praktik. Vi var ute en hel del idag eftersom det var rätt fint väder, gött! Det är en av fördelarna med att jobba på dagis, man får va ute när det är fint väder! Annars idag har jag inte gjort mycket alls förutom att plugga.. Tråkigt, men imorn är det över!
 
Igår var det också praktik och sen åkte jag in till skövde en snabb sväng! Fick med mig ett linne och en ljusgrej hem. Annars hände det väl inte så mycket igår heller. Jag bokade hotellrum i götet till mig, lovisa, tobbe och folke till nästa helg när det är dags för summerburst! Asgött! Nu är det bara att tagga!
 
Hepphepp nu ska jag krypa ner och titta på film!(och försöka sova) Godnatt!
 

2013-05-26
22:04:16

Söndagsmys
Sitter i soffan med datorn i knät och tittar på Wallander. En helt vanlig söndag alltså!
 
Har som sagt varit en väldigt lugn helg! Igår tittade jag på Alve när han spelade fotboll. Så duktig som gjorde flest mål i sitt lag och så stolt var han lilleman <3 Sen var vi ju hos bosse, käkade och så. Var väl där till 10 typ sen drog jag en sväng till jennie som var på fest hos crille, men jag drog därifrån rätt snabbt. Hade faktiskt ingen lust att festa. Drog hem och tittade klart på Safe haven, bra film!
 
Idag låg jag kvar och drog mig i sängen ett bra tag. Gjorde klart det sista på engelskan, kändes riktigt skönt! Nu ska jag bara repetera lite inför den muntliga examinationen sen är det över! Sen släpade jag med mig Ziri ut på en liten promenad, var ju dock rätt varmt så hon orkade inte så långt.. Lite senare blev det även en promenad med Lovisa. Annars idag har jag inte gjort mycket alls, mest tittat på film och tagit det lugnt.
 
Måste bara säga att denna veckan har jag saknat mina tjejor otroligt mycket! <3 Känns så sjukt och tråkigt att dom är så långt bort båda två.. Nu är det ju inte långt kvar tills det är dags för student igen och då tänker man tillbaka väldigt mycket på sin egen student, saknar! Jag och jullet har pratat massa minnen hela veckan! Jullet, Klemmet och Sandor <3
 
Nu ska jag väl fortsätta att titta på tv. Vi hörs nästa vecka! 
 
 
 
  
 
 
 
 

2013-05-25
12:20:10

long time no see
Hey! Long time no see.. Kass update igeeen, sorry! Jag lever och mår bra iaf! Både praktiken och engelskan börjar rulla mot sitt slut. Ska göra färdigt mitt sista tal i engelskan och på onsdag har jag den muntliga examinationen, sen är det över! Det känns så skönt, kommer bli en sån lättnad när det är över! Praktiken går jag fram till sista maj sen är även den över.. Det känns både skönt och tråkigt på samma gång. Kommer ju sakna det, men får väl troligtvis komma tillbaka och jobba lite!
 
Idag är det lördag, 25 maj, två månader kvar till 20, knappt två veckor till summerburst och knappt fyra veckor till midsommar, känns ju ganska underbart! Idag blir det troligtvis en lugn lördag. Bosse fyller år så lite senare sen ska vi bort dit och fira honom lite. Om en stund ska jag dra bort till ulvesborg och titta på Alveman när han spelar fotboll. Annars blir det nog rätt lugnt idag!
 
Nu ska jag fixa mig lite innan jag drar bort till ulvesborg! byebye!
 
 
 
 

2013-05-17
17:50:56

SOMMAR <3
Okej liiite för kass uppdatering kanske! Meeen jag har varken haft tid eller lust till att sätta mig och blogga! Sommaren är ju verkligen här på riktigt nu! Så jäkla gött! Idag har jag legat och stekt i några timmar och förhoppningsvis fått lite färg iaf! underbart!
 
Veckorna rullar väl på som vanligt. Praktik, plugg osv. Har ju gått ner till halvtid på praktiken och det känns riktigt skönt att slippa stressa med allt och att kunna lägga ner mer tid på pluggandet. Har inte så jättemkt kvar att plugga nu, skönt!
 
Förra veckan var det en kort vecka på praktiken, ledigt både torsdag och fredag. På onsdagen drog jag till Victoria och brorsorna. Att spendera tid med brorsorna är underbart!(även om de för tillfället bråkar ganska mycket med varandra och emellanåt kan vara väldigt envisa och sura haha) Spelade fotboll, hoppade studsmatta osv. Jag och brorsorna sov i husvagnen, mysigt, det var längesen jag sov i husvagn. På torsdagen var det marknad i Hjo så vi var nere och kikade lite på den. När jag kom hem till Tidaholm igen var det bara att börja fixa sig för jag, syrran, Sebbe och Kim skulle till Skövde för utgång! En bra kväll, med bra folk.
 
Hela förra helgen var det ju dans som gällde! Repetion på fredag och sen föreställningar på lördagen och söndagen. Det gick väl ganska okej tror jag. Dock är det ju så trångt på scenen när man är så många så det blir svårt göra sparkarna och så ordentligt. Så tråkigt att dansen är slut nu! Längtar redan efter en ny termin!
 
På lördag blev det även en "girls night out" med syrran, Lovisa och Nathalie. Blev husaren för första gången på riktigt länge och jag måste faktiskt säga att jag verkligen föredrar bogrens! Haha jag gjorde världens fail på husaren också, men det behöver vi ju inte gå in på här, haha!
 
Vad har hänt annars sen sist då? Jag och Lovisa har bokat biljetter till Summerburst i Göteborg 7-8 juni, kommer bli så jävla nice! Blir bland annat David Guetta och Axwell! Bara tre veckor kvar, vi räknar ner och taggar som fan! Räknar även ner tills det är dags för Smögen, bara 34 dagar kvar! Och tills jag blir 20, bara 69 dagar kvar! Awesome!!
 
Har även blivit lite shopping såklart!;) Var i Skövde en sväng igår. Massa rea och erbjudanden, det gillar vi!
 
Nu ska jag städa lite innan det blir mat, byebye!
 
Slänger väl in lite bilder ifrån insta!
 

2013-05-10
03:11:43

ångest..
Jävla fan asså! vrf gör man något som känns fel från början till slut? blir så trött på mig själv.. fan då!

2013-05-05
14:22:40

Cruising
Jahapp då var det söndag igen! Är sjukt trött så tänkte försöka sova lite. Blev inte mycket sömn i natt. Det var ju cruising igår så vi hade hemmafest här. Vi drog hit killarna ifrån Skövde och körde all in! De blev kvar över natten. Somnade vid typ 4 och vaknade vid halv 7 elr nåt, usch alldeles för lite sömn haha. Men det var det värt för kul hade vi allt! Orkar inte skriva mer om det nu, utan ska ta och krypa ner framför en film istället.
 
Hörs senare eller nästa vecka! Tjingeling!
 

2013-05-01
21:44:36

FÖRSTAMAJ2013
Hello! Sitter i soffan, tar det lugnt och tittar på grey's! Det är ju 1 maj idag så jag har varit ledig hela dagen. Hunnit med en del plugg och dansat. Det var sista lektionen före sagaföreställningarna, men det gick rätt bra så det ska nog gå!
 
Igår var det ju valborg och fest såklart! Jobbade hela dagen och sen var det bara att åka hem och börja fixa sig för att sedan dra iväg till Skövde för förfest och utgång. Sjukt mycket folk på bogrens igår, men det var nice! Nattbussen hem  och sen somna jag gött! Vaknade vid 11 idag och mådde finfint!
 
Nu laddar alla upp inför lördag, då är det ALL IN som gäller!
 
Orkar inte skriva mer nu, men skriver kanske imorn eller nåt igen! Ha det bra så länge! Byebye!