Ssandraan

2012-02-29
15:40:17

TAGGGGAAAAAAA!!

Taggar som fan inför kvällen och 100dagars! :D Tänk 100 dagar kvar?!! det är ingenting!! Facebook väller över av statusar om 100dagars, förköpen är slutsålda och kvällen kan inte bli annat än grym! Det lär lätt bli den bästa studentfesten hittills!! :D


2012-02-27
22:27:30

How can you miss something you never had?

Jag och syrrorna sitter bänkade framför big brother! Det är ju faktiskt ganska segt på måndagar eftersom dom mest visar ifrån söndagen.

Har iaf varit i skolan idag, seeeegt! hade tre lektioner + håltimme och det är inte kul.. Menmen jag överlevde dagen iaf! Förutom skolan så har jag inte gjort så mkt, var borta en sväng hos mormor förut, annars inget alls.

Nu taggar vi iaf som fan tills på onsdag! ;D


2012-02-26
17:22:23

Plugg..
Sitter och gör klart min socialpsykiatriuppgift, har ingen aning om jag gör rätt, det är ju rätt rörigt när läraren ska förklara menar jag.. Menmen blir väl säkert bra iaf! Jag är snart klar så det är skönt! :)

Åkte iväg till Skövde sen igår iaf :) Chill med Lovisa, Kevin, Benny och Benny! Bra kväll och skönt folk! Har lite bilder, men inte orkat lägga in dom på datan än (:

Det är ju redan söndag idag! :( så imorn är det dags för skola igen, taggad?! neeej.. Men har ju ändå rätt chill schema! Och tagga 100dagars på onsdag!!! :D:D:D 100 dagar är verkligen ingenting! helt sjukt!

Nu ska jag fortsätta plugga, senare blir det nog träffa Alexandra en sväng och sen blir det självklart BB! :)

   

2012-02-25
15:34:53

Beslutsångest!

Nykter helg eller? Lovisa frågade om jag ville hänka Skövde för lite chill krök med Kevin & Benny. Har beslutsångest, vet inte om jag ska med eller inte, är ju fortfarande förkyld, men det är ju ändå rätt tråkigt att vara hemma även om jag skulle behöva.. men det blir ju rätt lugnt oavsett vilket jag väljer, jag får väl fubdera lite! :)

Kom iaf hem för en stund sedan, har varit borta hos en kompis till mamma o Bosse och grillat korv, blåste svinkallt!

Nu ska jag kolla igenom lite BBklipp och om det blir Skövde så ska jag väl fixa mig (:   


2012-02-24
16:41:19

Städning..
Håller på att städa rummet! Ska rensa och se om det är något jag kan slänga eller lägga upp på vinden:P Såå skönt att bli av med massa skit som man ändå inte använder! :)

Varit hemma ifrån skolan idag, förkyld och hostar, inte så kul.. men ska ta det lugnt och vara hemma helgen så att jag förhoppningsvis blir frisk snabbt :D   

Nepp nu ska jag fortsätta med städningen! btw intressant inlägg jag vet!
 

2012-02-23
13:20:12

Sjuk..
Vaknade imorse med halsont och feber (?) kände mig allmänt seg. Men jag pallrade mig till skolan iaf, vi skulle ha lab på naturkunskapen och det vet jag att man helst inte ska missa så därför var jag tvungen att gå iaf. Efter andra lektionen bestämde jag mig för att gå hem, då hade jag hunnit vara med på naturkunskapen iaf. Nu ska jag nog plugga lite och sedan sätta på en film. 

2012-02-22
22:58:39

Big brother 2012
Sitter och tittar på bb! Det är helt okej än så länge och nu efter 4 dagar så har man börjat få en uppfattning om de flesta personerna i huset. I början lägger man ju mest märke till dem som ställer till det och bråkar, man vet redan vilka man kommer att hata. 

Hannah W: Vad ska man säga om henne? Ärligt talat, helt dum i huvudet!:O Provocerar som fan för att få uppmärksamhet, men egentligen är hon nog ganska osäker. Än så länge har hon ju stått ganska mycket i centrum, tjaffsat och bråkat en del. Dessutom verkar hon ju vara rätt blåst om man säger så. Men blir väl rätt kul att titta på!

Jessica: Jobbig som fan! Typ en blandning mellan förra årets Cilla & Katerina! Fy fan för att  va instängd i ett hus med henne! De andra deltagarna har ju redan börjat tröttna. Märks inte att hon är äldst(?) i huset!  

Annica: Ung och jävligt sprallig! Har inte sett tillräckligt än för att veta vad jag tycker om henne än. Men vissa tillfällen verkar hon vara rätt skön!

Marcel: Verkar vara asskön och det är skitkul när han äger ut Hannah W med sina kommentarer! (Typ: vad du en försöker med, så är det inte sexigt) Dock var han ju jävligt taskig när han anklade Hanna J för att vara transa :O

Amandus: Lite charmig är han alltså! ;) Men än så länge kan jag inte säga så mycket mer om honom.

Hanna R: Rätt konstig! Typ beronde av britney? läskigt beronde när man tatuerar in Britney på handleden iaf.. Hmm annars, jag tror att hon kan tjaffsa en del om hon blir kvar. 

Petronella: Hon kan nog vara rätt kul ibland. Hon syns ju liksom utan att ställa till med bråk och provocera. Men jag tycker att det var lite töntigt att hon inte klarade av att slutföra uppdraget, visst hon älskar sin pojkvän, men det här var ju bara på låtsas och dom behövde ju inte ens röra varandra?

Tenny: Lite knepig kanske, men kan nog vara rätt kul ändå!

Kija: Syns en del utan att bråka direkt. Mycket mer har jag inte att säga om henne än.  
De andra deltagarna har jag inte fått någon direkt uppfattning om än.
 

Nu ska jag fortsätta att titta och sedan är det dags att krypa ner! GODNATT

2012-02-22
11:00:17

Håltimma..

Sitter i ett grupprum ensam i skolan och kollar BB när alla andra har historia. Gött men ändå segt! Hoppas dom andra kommer snart så att man slipper sitta här forever alone! Har bara en lektion till idag och ändå slutar jag kl 14.00, så ovärt att ha rast så länge..


2012-02-21
20:14:01

Vår på G?
Tisdag och inte vilken tisdag som helst utan Fettisdagen! Vilket betyder semlor! Visserligen är jag inte någon semleälskaren men ett par stycken per år funkar ju! Idag hade mamma köpt hem chokladsemlor och dom är faktiskt rätt goda! :)

Hade ju en lång, underbar sovmorgon idag och när jag vaknade så sken solen och det var flera plusgrader, helt underbart jue! Våren kanske är på väg?:D Hade iaf bara två lektioner i skolan idag! Naturkunskap och massage. Gick en sväng på stan på rasten, fick med mig en ny topp hem! :)

Sen jag kom hem så har jag hunnit med lite plugg, annars har det inte blivit så mkt mer! Har blivit förkyld, haft ont i halsen hela dagen, inte så kul :/ Nu ska jag nog ta det lugnt fram tills BB börjar, ska väl se om det är nåt annat kul på tven innan.

                                               
                                                        

  

2012-02-21
00:43:53

Schooool
Inte smart att ta en powernap och vakna kl 9.. för det är ju inte lika lätt att somna nu. Men som tur är har jag lång sovmorgon och kan sova till halv 10 iaf! :D 

Idag var alltså första dagen i skolan på 5 veckor, lite segt, men helt okej ändå om man jämför med praktiken! :) Hade ju bara 3 lektioner :) Fick även reda på slutbetyget i svenska B och det blev MVG :D det hade jag verkligen inte förväntat mig! Men skönt! :D

Nu ska jag försöka sova iaf! GODNATT!!

2012-02-19
15:13:03

BIG BROTHER
Ligger och kollar lite bloggar och tittar på "loftet"! Just nu kör dom sanning eller konsekvens! Kvällen igår var bra! drog in till Skövde vid halv 6, förfest och sen husaren! Husaren va segt i början eftersom vi kom dit så tidigt, men sen blev det mer folk och även mer drag! ;D

Idag tänker jag bara chilla och njuta av den sista lediga dagen innan skolan kör igång igen! Det är ju skönt att slippa praktiken iaf!

Ikväll börjar äntligen Big Brother igen! :D så som jag har längtat! Igår fick man veta vad det är för deltagare och man kunde börja kolla på "loftet" (nya glashuset). Enligt mig så var det lite för många 30 + jag tycker det är mycket roligare med yngre! Bloggaren som hatar allt och alla ska ju vara med också, det kan ju bli rätt intressant! Men jag hoppas på en bra säsong iaf! :)

Nu ska jag gå ut med Ziri en sväng! ha det bra!




2012-02-18
15:06:42

OOOOOOOLD
Då var det lördag igen! (inte söndag som jag trodde hela dagen igår!) Tagit det lugnt hela dagen! Och ikväll blir det utgång med den bästa!

Japp, vi är charmiga! 




Haha jag har kommit på hur sjukt fort mobiltelefonerna utvecklats egentligen!

Min första mobil telefon var ungefär en sån här! Fick den när jag var 8-9 år, alltså ungefär 10 år sedan. Ingen färg, ingen kamera ingen musik.. Det enda man kunde göra var att ringa och smsa och det enda spelet man hade var snake!



Dom flesta har väl någongång haft en Nokia 3310? Jag hade en Nokia 3410, typ samma, bara att den såg lite annorlunda ut. Med dessa kunde man ju inte heller göra så mycket! Men byta skal kunde man ju iaf! 


Min första mobil i färg var en samsung ;) Den hade kamera (världens sämsta dock!), man kunde filma i typ 30 sek, man kunde spela in ljud, det fanns fler spel och man kunde göra mer med den.


Min första sony ericsson! bättre kamera, filma hur länge som helst, man kunde ha musik, spel, teman osv.


Min andra SE, skiljer sig inte så mkt ifrån den första förutom att kan man hade blixt och var bättre.




Min tredje! Ungefär samma som dom andra!

Min nuvarande iphone som man typ kan göra allt med!


Så liksom på 10 år, har mobilerna gått ifrån svartvitt till färg och ifrån att bara kunna smsa och ringa till att kunna göra typ allt! Lite sjukt, för 10 år är inte så mycket egentligen!




2012-02-17
18:15:12

Barnvakt, fest och mys!
Har inte skrivit något ordentlig inlägg på ett par dagar nu, men jag har inte haft tid! :) Men ja, i onsdags var jag barnvakt åt mina godingar, vi åkte pulka och greja! slänger upp lite bilder längre ner! :) Igår drog jag och Lovisa in till Skövde och provade balklänningarna :) fixade så att dom kan sy in och sy upp klänningarna! :) Sen drog vi hem igen. Blev mat och fix inför kvällen! Vid halv 7 drog vi in till Falköping för förfest! Skönt och nytt folk! Vid 10(?) drog vi in mot Skövde och Husaren! :) Dansade och träffade folk hela kvällen! :) En toppen kväll som avslutades med en cheese på donken! :) Idag sov jag till 11, låg kvar i sängen till 12, gött! :) Tog en fika på Julius med Emma, mormor, mamma och Bosse förut, yummi! ;G Det är väl det enda vettiga jag har gjort idag än så länge.. Om en stund sjag jag och Lovisa dra en deg på Happy time! Och senare blir det myskväll hos Alexandra! :) Det dampar med bilderna så får fixa det senare!

2012-02-15
00:38:25

HJO


2012-02-14
13:47:01

NO TIME!

Precis käkat och nu måste jag skynda mig ut med hunden eftersom ingen annan kan gå ut med henne.. vid 4 drar jag iväg till Hjo eftersom jag ska va barnvakt imorn! mys!

Skulle egentligen firat lite alla <3 dag med min fina vän Alexandra, men tyvärr så blev det inte så stor ide, jag skulle inte hunnit mer än att komma dit innan jag skulle vara tvungen att gå igen :/ synd! <3

Bjuder på en något gammal bild!


2012-02-13
22:15:02

Sportlov!
Idag var första riktiga dagen på sportlovet och jag har bara chillat hela dagen! :) underbart!

Vaknade sent, lillsyrran fixade mat och jag diskade. Efter maten tog vi med Ziri och gick bort till Mormor och käkade nybakade bullar :D yummi! Satt och tjötade en stund innan vi gick hem igen. Sen har jag suttit vid tven typ hela kvällen, måndagar är en perfekt tvkväll! Halv åtta hos mig, Sofias änglar (som var riktigt hemskt idag!), Det okända och nu är det dags för Medium, nice!

Har presentkort på Gina Tricot som jag fick i julklapp och har hittat en hel del WANTIES! Tyvärr räcker ju inte presentkortet så långt.. Här är lite utav alla WANTIES! Alla bilder är tagna från gina tricot

    




    

   



Nu ska jag fortsätta min kväll framför tven!

2012-02-12
23:35:29

Big brother 2012!

Chaachaa! Snart är ännu en söndag slut! Idag sov jag till typ 3 eftersom jag inte somnade förrän vid 5 elr nåt i natt.. Så har väl inte blivit så mkt annat gjort idag. Vi var borta hos bosse och käka förut och nu har jag precis tittat på Wallander :)

Btw såg reklamen för big brother som börjar nästa vecka förut :P lite fult att dom vänt på det och säger att man INTE ska titta på big brother, men jag tror det funkar, det är rätt smart!

Nu ska jag krypa ner och titta på film! Natti!



2012-02-12
00:21:59

Saturday
Melodifestivalen sög! Fast Ulrik är ju rätt charmig och han sjunger grymt bra! (: men undrar va fan Di leva gjorde där.. Nu spendarar jag resten av kvällen med OTH! :)





Yyyyyummi!

2012-02-11
14:24:06

Baaaaaakis käk!

Jag o syrran ska snart dra ner till Happy time för att köpa nåt o käka! Bakis käk är uuunderbart! Fast iofs så är jag ju inte bakis för jag mår prima trots kvällen igår! :D

Igår chilldrack vi lite hemma hos mig, jag, Lovisa, Kevin och Benny det var mycket trevligt! :)

Ikväll blir det melodifestivalenmys med bästa vän!

Nepp nu väntar syrran i hallen så det är väl bäst att dra! Ha en superbra lördag!  


2012-02-09
20:15:09

Städning på G!
Ska sätt igång med att städa rummet! Det behövs om man säger så! Skulle egentligen vilja möblera om och greja, men tror inte att går att få bättre än så jag har det, men jag vill ändra! :S Aja får väl se om det går att ändra nåt annars får det väl va :P

Nu har jag gjort sista dagen på sista praktiken och det känns jävligt skönt! :) Fick sluta vid 2 idag så det var gött :P Hann med 14.45 bussen hem och sen dess har jag bara slappat! :) Det är ju rätt skönt med sportlov nu oxå ;D

Nää nu får jag väl sätta på musik, plocka i ordning lite och sen dra fram dammsugaren!




2012-02-08
22:37:58

Confused..
Onsdag, 4 månader till studenten, en dag kvar på praktiken och en dag kvar till sportlov! Känns ganska skönt asså! :D Känns sjuuukt att det bara är 4 ynka månader kvar till studenten! :O det är ingenting ju! 

Har jobbat idag, hade slutbedömning och jag blev godkänd såklart! ;) Så nu är det som sagt bara imorn kvar och det känns jätteskönt! :) Det har väl varit lärorikt och så att vara på KSS men trivdes inte så bra där :P Och har inte alls haft någon lust med praktik under dessa veckor så har längtat tillbaka till skolan, vilket är sjukt! :O Men nu är sista praktiken över!

När jag kom hem idag käka jag och sen gick jag och la mig och tittade på film, blev en powernap oxå! ;) Sen när jag vakna var det dags för dansen! :D Har ju börjat i en svårare grupp och det är askul, man märker verkligen skillnad på hur fort man går fram och vad man har för saker med i dansen :D

Nu har jag precis käkat kvällsmat och nu ska jag väl göra mig klar för sängen! :)

Min kära pappa fyller 41 idag oxå! Grattis pappis på födelsedagen! :D <3

GODNATT!

    

2012-02-06
13:33:25

06-02-2012
Då var det måndag igen och jag är ledig! Jag håller på att packa väskan för snart kommer Victoria och brorsorna och hämtar upp mig, vi ska åka iväg och bada. Ska bada i Tidaholm vilket jag inte gjort på 100 år :O kanske gjort det typ 1-2 gånger sen jag slutade 9an! Men det blir kul och träffa brorsorna! Dom älskar att bada!


  

2012-02-05
15:35:21

You can't live in the past forever!
I don't wanna waste my time again, like getting wasted with so-called friends. Everything that I do is never good enough for you. Do my best, dress to impress, wear my heart out of my chest. Going nowhere fast, don't know where I'm at.

Jag känner hur alla mina krafter har försvunnit det senaste, det känns som om det är väldigt mycket för tillfället och jag hinner inte med. Tiden flyger fram, saker förändras och jag vet inte vad jag gör eller vad jag vill. Det senaste året har livet förändrats mycket och jag saknar det jag en gång hade, men det är saker som förändrats och som aldrig kommer att komma tillbaka igen. Under det senast året har jag både förlorat och vunnit. Jag har varit glad, ledsen och arg. Jag har kännt mig på toppen och jag har kännt mig på botten. Jag tror att jag tänker för mycket ibland, jag tänker på hur allt är, hur det var och hur det ska bli. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden, för det finns så mycket som jag skulle vilja ha gjort annorlunda.. Det finns ingenting som redan har hänt som jag kan förändra, men framtiden ligger i mina händer och den kan jag göra vad jag vill med!

Life is like a rollercoaster, but it's not the way down the hill which is the best, it's the way up..   





2012-02-04
21:12:16

Melodifestivalen!
Måste ju säga att det har varit en ganska händelselös vecka och därför har det inte blivit mycket uppdatering! Men ja, iaf i torsdags var jag ledig och kunde sova länge, vilket var underbart! Sen var jag en sväng i Skövde ;P och sen drog jag hem till Lovisa en sväng :) Igår jobbade jag min första kväll på KSS, det är ju jävligt tomt och segt där på kvällarna, men det funkade. Jag var ju inte hemma förrän vid halv 11 nångång och då skulle jag äta, duscha och greja så det blev inte mycket sömn alls i natt, eftersom jag började jobba kl 7 imorse igen. När jag slutade idag drog jag hem till julle som jag inte träffat på länge nu :) hade en trevlig stund innan min buss hem gick :)

Nu sitter jag och tittar på årets första melodifestival och jag kan ju helt klart säga att det var bättre förr! :O Inte alls samma känsla längre, blir för mycket när det ska vara så många deltävlingar och när man ska rösta vidare 2 gånger för att få fram vilka som går till final. Jag tycker att Björn Gustavsson borde hålla i pausunderhållningen igen, för det var ju grymt när han gjorde det 2008(?) han är ju för skön! Mina favoriter ikväll måste nog vara Dead by april och Loreen! Loreen har ju en grym röst asså! Det var väl kanske inte Dead by aprils bästa låt men den var bra! Hoppas båda dom går vidare! :)    

När melodifestivalen är slut ska jag se om det går någon bra film eller nåt på tv annars ska jag börja titta på OTH säsong 2 som jag fick låna av Julia :D 


2012-02-01
17:59:00

Trött chey!

Är helt jävla död idag! :O usch, tur att jag är ledig imorn och att praktiken snart är slut! Bara 6 dagar kvar att jobba nu. Idag var jag så trött så att jag nästan somnade på kafferasten haha!
Dagarna på praktiken rullar väl på, det är jävligt sent vissa stunder, menmen.. Har inte bloggat på hela veckan, men det händer inte så mycket som är värt att skriva om för tillfället.

Senare ikväll är det dans som gäller! :) Nu ska nog jag och syrran springa ner till netto och köpa choklad, sen ska jag titta på Familjen annorlunda och möjligtvis ta en liten powernap;)