Ssandraan

2012-05-31
23:21:20

One week and one day

Torsdag, elr ja snart fredag! veckan har gått lika fort som vanligt!

Var en kort dag i skolan med två lektioner där vi inte gjorde nånting alls:) Skönt att veta att allting är klart, man kan bara chilla utan att känna någon stress, man bara njuter. Idag har vi fixat biljetterna till skumpartyt nästa onsdag och till festen på själva studenten! ;) Kommer bli grymt! Förköpen till skumpartyt var slutsålda strax efter att vi hade varit där! tur att vi hann köpa innan!

Annars idag så har jag varit borta på  solvik och hämtat mitt schema inför sommaren och fyllt i anställningsbevis elr vad det heter. Jag har verkligen ingen lust att jobba i sommar faktiskt, jag vill vara ledig och bara kunna njuta av livet!

Mamma och lillsyrran har åkt iväg med Bosse o dom till Sveg, dom ska på barndop oså och kommer inte hem förrän på lördag, skönt! haha

Nu ska jag snart krypa ner! Nattinatti!
 


2012-05-30
21:52:40

Full rulle!
Ingen uppdate igår, men hade fullt upp hela dagen!! Men gör väl en liten uppdate om går dagen nu! :)
Började min dag med att göra det absolut sista provet! kändes så underbart skönt! Nu är allting helt klart och jag kan bara njuta av den sista tiden innan studenten! Nu är det inte längre tvåsiffrigt kvar ens! endast 9 dagar! :D Sista lektionen var massage och där fikade vi och hade betygssnack, sen fick vi sluta :) Det var rocktema i skolan, men jag var inte utklädd eftersom jag endast hade två lektioner och inte skulle hinna vara med på nåt iaf.. Jag tror inte att det blev så mkt "härj" ändå :P Men nästa vecka då jävlar! ;D

Efter skolan hann jag hem en snabbis innan det var dags att dra in till skövde igen, för 10dagars firades självklart med party och utgång! :D Kom till Julletgullet vid halv 6, fixade och greja, började dricka lite smått, senare kom Helene och Alexandra, då tände vi grillen! Mys och grilla vid Jullets nya fina lägenhet! :) Käka, drack och hade det trevligt! :) Vid halv11-11 drog vi in till husaren, det var rätt dåligt med folk just då, men sen kom det massor! En mycket trevlig kväll trots att jag och julle blev mosade mot väggen i ett bråk på dansgolvet och trots att en äcklig gubbe stalkade oss haha! Sen var Bosse snäll och hämtade mig, Julle och Lovisa! :)

Idag var det rätt gött att ha sovmorgon till 1! :D Hade bara en lektion och då pratade vi bara om kortegevagnen och så! Haha asså det är ju jävligt svårt att komma fram till något i våran klass! Men till slut tror jag vi fick ordning på det mesta haha!

Efter skolan blev det donkenkäk! ;G

Annars idag, har jag hunnit med att kolla efter något att önska mig ifrån mamma och mormor i studentpresent, hittade ett halsband och en ring! :) Det är faktiskt svårt att veta vad man ska önska sig, av alla andra har jag bara önskat mig pengar, det behövs mest! :)

Det var allt!






Haha! jag är verkligen expert på att printscreena min skärm på fyllan!



Denna bilden snodde jag från helene!


2012-05-28
19:54:45

Bra jobbat fröken Norman!
Jag är ju jävligt lyckad iaf! Har lyckats hålla min skoldator hel och fin ända sedan vi fick den.. Fram tills nu EN vecka innan det är dags att lämna tillbaka den.. Såååå lyckat!! Jag tappade den i golvet idag, den bara gled ur handen och wips så låg den där, tänkte ähh den håller väl! Men icke! när jag tog ur den ur sleeven var det en spricka på ovansidan och undersidan var lös i ena kanten! FUCK!! Men den funkade iaf, även om utsidan inte var hel.. Resten av dagen fick jag greja med massa försäkringsgrejs, skitkul! elr inte! Men troligtvis går det på försäkringen och jag slipper betala något! Imorn måste jag lämna ifrån mig den :(   

Just nu sitter jag i sängen och pluggar inför naturkunskapsprovet(det sista provet någonsin!!) och fixar med massageredovisning, ifall det är så att vi måste göra den imorn.. Så skönt! efter imorn är ALLT skolarbete klart!! :D Juste!! fick reda på betygen i sjukvård idag och det blev ännu ett MVG, nice! :D

Nu ska jag plugga vidare!!


Restan av tiden fram till studenten är fullspäckad!

Tisdag: Rocktema + 10dagars!
Onsdag: En enda lektion i skolan 
Torsdag: ??
Fredag: Avslutningsfika för klassen med Lena och Åsa! 
Lördag: Party eller vila
Söndag: Vila!!
Måndag: Avloppet!!
Tisdag: Karstorp!!
Onsdag: Skumparty!!
Torsdag: Fixa kortegevagn och vila!!!
Fredag: Stuuuuuudenten!!!! :D:D:D:D:D
Lördag: VILA!!?
Söndag: Bal!

2012-05-27
17:55:54

I love my mum!

Jag får väl börja med att säga grattis på morsdag till min kära mamma! Och grattis till bästa Julia som fyller 19 år idag! <3

Sov till typ 11 idag, sen drog jag bort till Lovisa och spelade kubb och solade, asnice! ;D hade inte varit fel att dra till havssjön idag! Annars idag har jag bara pluggat och tagit det lugnt! Har nästan gjort klart den sista inlämningen och nu är det väl dags att plugga inför det sista provet som vi har på tisdag! endast 12 dagar kvar nu! Om exakt 2 veckor är vi redo för balen! :)

Igår var vi som sagt hos bosse och grilla oså med hela familjen! mysigt! Senare sen drog jag hem! Kollade på eurovision oså! Grymt att vi vann! :D fast det var ju ändå ganska väntat! ;) men askul! det var ju 13 år sedan vi vann senast. 

Nu ska jag plugga!




2012-05-26
13:35:16

Grill & chill

Då var det lördag! har precis varit nere en sväng på stan och kikat, hittade en bikini på lindex som jag tänkte prova, men det var sjukt lång kö till provrummen så strundade i det.. Blev inget köpt ;) 
Senare ikväll ska vi bort till Bosse, grilla och fira han lite eftersom han fyllde år igår! Blir en chill kväll med familjen helt enkelt! :)

Igår var det självklart skolan, men det var helt okej iaf! Jag klagar inte när man typ inte har något att göra och kan sitta ute i solen istället för att ha lektion! ;D Efter första lektionen drog jag och Julle till willys och köpte sallad i salladsbaren, som vi sedan satte oss ute och käka upp, hääärligt! Sen köpte vi även en marabou chokladkaka i ett försök för att få MVG av våran lärare haha! Vi får väl se om vi lyckas ;) Efter det hade vi en lektion då vi inte hade nått att göra så då satte vi oss på gräset utanför cafeterian där alla samlas nu när det är så fint väder! När vi slutade gick jag och Julle en sväng på stan, jag fick med mig en klänning och en topp hem! :) Toppen är djupt urringad i ryggen, det älskar jag!
 
På kvällen igår så åkte jag och Lovisa in till Skövde och grillade, tog några cider och hade det nice med Kevin och Benny! Vi hade även tänkt att bada, men så blev det inte :( Det var en härlig sommarkväll iaf! Det är så sommaren ska va!

Nu ska jag diska och greja lite! Ha en superbra lördag!
















2012-05-24
21:37:00

Grymmes!
Ännu en dag med helt underbart väder! :D Började kl 8 idag och redan när jag åkte med bussen kl 7 va det asvarmt! :) Jag hoppas att sommaren och det underbara vädret är här för att stanna! Så härligt i skolan när alla sitter ute och chillar på rasterna!

En helt okej dag i skolan även om jag började kl 8. Slutade iaf så att jag hann med halv 2bussen hem! :) Då var det bara att åka hem och plugga! Skrev klart religionen, hoppas han nöjer sig med det jag skrivit så att jag slipper komplettering(hans favoritord). Nu har jag bara 1 prov och 1 liten inlämning kvar, sedan är allt pluggande över! :)

Juste vi försökte klippa ihop våran utspringslåt idag, men det blev inte bra, så vi var tvungna att byta låt tyvärr :/ men den här låten kommer oxå bli grym! Så jävla nice att min klass springer ut FÖRST av ALLA klasser på skolan! :D Vi öppnar upp alltihop och vi kommer öppna upp stort!

Pratade precis med hon som ska fixa mitt hår till balen oxå. Min frisyr är inte så avancerad så jag behöver inte komma dit innan och prova den. Bestämde mig för att hon ska fixa sminket oxå, då slipper jag tänka på hur jag ska fixa det och nån som verkligen kan får göra det istället :) Kommer bli awesome! :)

Vet att jag skriver mycket om studenten nu, men det blir så nu när det är så nära ;D

Just nu sitter jag och tittar på delfinal inför eurovision som är på lördag, tydligen tävlar Loreen idag, jag trodde alla som kom på topplaceringarna förra året redan var klara för final :S Aja Loreen lär inte ha några problem med att ta sig vidare iaf! ;)






2012-05-23
21:27:44

LOVE LIFE
Skulle ha hoppat in i duschen, men syrran hann före så jag får väl ta och blogga så länge! :)

Bara jag som blir jävligt glad av det här vädret eller?! :D Jag, eller ja jag tror att jag kan tala för de flesta när jag säger att man mår så himla mycket bättre när det är sol och varmt! Så underbart är det! Ännu underbarare blir det när man vet att det bara är 16 dagar kvar till studenten! Och snart är alla inlämningar och prov HELT klara! Livet leker så att säga!

En rättså kort dag i skolan idag iaf.. Jag försov mig till första lektionen, men vi tittade bara på film så jag missade inget, läraren tog säkert inte ens närvaro. Sen hade jag håltimma när de andra hade historia. Det sista hade vi religion, men våran lärare var inte där så vi använde lektionen till att välja utspringslåt och rensa spellistan till kortegevagnen lite :) utspringet kommer bli grymt! :D
Efter skolan tog jag en glass med Julle och Åsa innan jag åkte hem, härligt! :)

Jag och syrran la oss i stadsparken och solade idag, så jävla skönt, men hade ju inte vart fel att ligga vid havssjön eller nåt så att man kunde svalka sig! ;)

Har hunnit med att handla lite inför studentenmed mormor, alltså typ tallrikar och skit. Har verkligen världens bästa mormor, hon ställer alltid upp och hjälper till när man behöver det, hon har hjälpt till väldit mycket med saker till studenten och det är jag väldigt tacksam för!   

Fått ett glädjande besked idag, som kommer att göra min student mycket bättre! Skönt! Har inte vågat hoppas på det, men nu är jag glad! :D Allting kanske fixar sig trots allt! 

Igår fick jag också ett besked som jag hoppats på ett tag nu, men som ändå gjorde mig förvirrad, har kommit upp annat som rör till det lite kanske..

Hepp nu ska jag vänta på att syrran blir klar så att jag kan duscha och sedan krypa ner!

De senaste inläggen har varit helt bildlösa, så jag slänger in lite bilder ifrån den senaste veckan!








2012-05-22
16:11:15

When the sun shines, I shine!
Kom hem för en stund sedan, hunnit med att käka och dra två STORA streck över två prov som blev avklarade idag! Känns ju underbart skönt!! Listan är inte så lång längre :D

*Farmakologiprov
*Redovisning socialpsykiatri
*Praktisk prov massage
*Teoretiskt prov massage
*Ekologiprov naturkunskap
*Miljöprov naturkunskap
*Liten inlämning naturkunskap
*Projektrapport
*Religionsinlämning

Var en kort skoldag idag, två lektioner och två prov sen fick jag sluta! Vädret är asnice idag med, kunde gå barbent till skolan första gången i år, hääärligt!! Nu ska jag gå ut i solen med Ziri och bara njuta!

2012-05-21
15:22:16

pluggpluggplugg

Pluggdag idag! Har TVÅ(!!) prov imorn, inte okej!! Första lektionen imorn är det prov i naturkunskap och andra lektionen är det i massage.. Usch!! men det är ju skönt när det är gjort sen iaf! Det är ju bara två vanliga veckor kvar i skolan nu, denna och nästa, sen är det studeeeeentveckan! :D wiiiiiiie! Så sjukt!

I lördags gick jag iaf med bort till Bosse och grillade och tjöta, men sen blev det utgång iaf ;D Jag o syrran drog in på husaren precis innan 10 och då är det ju gratis;) var ju rätt segt när vi kom dit, dom visade nån fotbollsmatch som alla glodde på, men vi gick ute och satte oss, träffade några att prata med oså :) sen senare på kvällen blev det ASMKT folk :D va en del man kände oxå, så det va kul! :)

Igår var det myyyys hela dagen! Jag och syrrorna letade fram filmer ifrån när vi var små och tittade på :) Sen blev det en del plugg oxå såklart. Juste hann med en promenix med Lovisa oxå :)

Nu ska jag väl fortsätta att plugga..



 


2012-05-19
17:28:44

Forever's gonna start tonight

Lördag eller är det söndag? nej, det är lördag. Man blir helt förvirrad när man har långhelg haha. man tror att det är lördag när det är fredag och att det är söndag när det är lördag, men det är ju gött att man har fel! ;)

Jag har inte haft några planer alls denna helgen och det är ganska skönt faktiskt! Bara plugg och chill..

Sen undrar jag hur skulle det vara med ett datum för när lärare senast ska ha rättat uppgifterna man gör? Jag skulle säga att det var skitbra! Det behövs verkligen! För oss elever är det så himla bråttom med att lämna in uppgifterna i tid, men sen när det är dags att rätta så är det inte alls lika bråttom längre. Det kan dröja hur länge som helst innan man får tillbaka en uppgift! Och vad får man för ursäkt liksom?! "Ah men jag hade tänkt att rätta dom i helgen, men jag hade annat att göra" Jo, men visst! Lärare har både helger och lovdagar då de kan rätt, men de gör det inte ändå :O Hela 1an och 2an fick man höra att 3ornas uppgifter går först eftersom de går ut, men nu då när man själv går i 3an? ska inte våra uppgifter gå först då? Det märks inte iaf för det händer ingenting, man kan få vänta i 1 eller flera månader innan saker blir rättat..
Om det nu ska va så himla bråttom för oss att lämna in saker, då tycker jag att lärarna ska rätta liiiiite fortare oxå! Det är ju fel att vi ska ha världens tidspress på oss, men att de ska kunna ta det hur lugnt som helst.. 
Detta gäller ju självklart inte alla lärare, men många!   

Åh syrran frågade om jag ville med ut nu, lite sugen är man ju asså, men har inte pengar. Det blir nog att grilla med familjen hos Bosse istället.. Vi får väl se! I vilket fall som helst så blir det att fixa sig lite nu!


2012-05-19
01:05:52

Wanties!

Jag vill ha massa pengar och massa kläder!!
4 & 7 är ifrån bikbok och resten ifrån gina!
Nästa fredag får jag "lön" så då får jag shoppa lite iaf ;)


1. 2. 3.  4.


5. 6. 7.


2012-05-18
18:36:03

OTH och UTGÅNG

Har precis tittat klart på avsnitt 11 på säsong 9 av OTH, nu har jag bara 2 avsnitt kvar att titta på, sen har jag tittat på det sista någonsin.. :( Får spara de avsnitten tills senare ikv eller tills imorn :) Har spenderat hela min dag med att titta på OTH! Så skönt att bara göra ingenting..

Igår var det iaf utgång på husaren!;D Jag och Lovisa drog in till Skövde vid 5, vi var i Sofis lägenhet och förfestade lite(elr ja, ganska mycket haha) Började väl dricka vid halv sex, så vi hade väl hunnit bli rättså fulla vid 10 när vi gick in mot stan haha ;) Det var ganska mycket folk på husaren även om vi kom rätt tidigt och senare var det asmkt folk :D Dansade loss hela kvällen, asnice! Träffade annat folk o tjöta med oxå såklart! :) När det stängde drog vi hem till lägenheten och sov!

Sov inte alls länge idag :O vaknade första gången någongång vid 5-6, somnade om och vaknade vid 8 igen. Sen tog vi bussen hem halv 10, ashungrig så blev hem och käka på en gång! Sedan dess har jag som sagt tittat på OTH oså.

Ikväll blir det lugnt! Kanske följer med bort och käkar hos Bosse sedan, annars blir det bara att va hemma!

BTW! Jag är så sjuuukt avis på några i min klass och alla andra som är på väg till Aiya Napa just nu! Jag vill oxååå jue! Haha! Vore ju så jäkla grymt! Men det känns lite bättre när det ser ut som om det blir rätt varmt här hemma oxå i nästa vecka!   
   
BYEBYE!


  


2012-05-16
22:31:03

Save the memories.
Har städat rummet och rensat lite i mina lådor under sängen! I en låda hade jag massa gamla gymnastiksaker; barrhandskar, tävlingsdräkterna, priserna, alla diplom och resultatlistor. Alla dessa saker åkte upp på vinden idag, jag behövde plats för annat! Jag saknar faktiskt gymnastiken fortfarande ibland. Nu är det 5 år sedan jag slutade. Jag saknar träningarna, jag saknar tävlingarna, jag saknar gemenskapen. Gymnastiken var en helt annan sak, man kände varandra, man hade en gemenskap som man inte har i dansen, man kände de andra gymnasterna och man kände tränarna. I miss it!

Hahah jag hittade en hel del andra gamla roliga minnen också! Bland annat en "spion regelbok" som jag och Lovisa gjorde när vi var 9 år haha.

Pluggandet jag hade tänkt idag blev det ju inte särskilt mkt av haha. Jag hade tänkt att jag skulle göra klart religionen och NKfrågorna, men jag har inte skrivit ett enda ord. Menmen jag får ta tag i det imorn istället.

Nu ska jag titta på BB och sen blir det nog att krypa ner.


 
 
 


2012-05-16
17:23:23

Instagram!

Precis skaffat instagram, yepp lite efter alla andra! Men har inte pallat att skaffa det bara för att alla andra har det utan skaffar det nu när jag själv vill istället:)


2012-05-16
13:56:03

Mobilblogg!

Sitter just nu på bussen in till Skövde! Jag, Julia o Emma ska gå till banken och fixa in pengarna till barnhemmet!

Tjingeling!


2012-05-15
22:43:09

Fy fan vad vi är bra!
Nu har jag i princip pluggat ända sedan jag kom hem ifrån skolan! Är förvånad över mig själv! :O Jag gjorde mycket på NK-frågorna och sedan skrev jag på rapporten! Jag, Julle och Emma blev klara med den idag! så jävla skönt! Vi allihop har skrivit asmycket idag, men jag trodde aldrig att vi skulle bli klara idag, men det blev vi! fy fan vad vi är bra! :D Nu kan man ta av sig en stor och tung ryggsäck som man har släpat på hela 3an!

Nu ska jag bara chilla resten av kvällen! och imorn ska jag sova länge, underbart!


Nattinatti..

Liten, trött Alve som somnat på lite konstiga ställen..




2012-05-15
17:52:06

Biverkningar?

Vaknade av alarmet vid 6 imorse och hade ont i halsen, kände mig lite febrig och var asseg. Jag antar att det är pga. sprutan, eftersom jag mådde helt prima igår. Jag bestämde mig för att vänta med att åka till skolan tills nästa lektion började vid 11.40, så  jag somnade om igen och vaknade vid halv 10. Jag tvingade mig iväg till skolan eftersom det var sista NKlektionen innan provet nästa vecka + att vi hade praktiskt prov i massage.
Fick reda på att vi är lediga imorn eftersom vi inte har några lektioner alls i skolan, det blir alltså en EXTRA lång långhelg! UUUUNDERBART!

Just nu sitter jag och gör lite instuderingsfrågor till NKprovet nästa vecka, skönt att få det gjort! Ska även skriva lite på religionsuppgiften och projektrapporten sen. Så skönt att bli klar med grejer så att man ska stryka det. Denna veckan har jag kunnat stryka 3 grejer på två dagar!

*Farmakologiprov
*Redovisning socialpsykiatri
*Praktisk prov massage
*Teoretiskt prov massage
*Ekologiprov naturkunskap
*Miljöprov naturkunskap
*Liten inlämning naturkunskap
*Projektrapport
*Religionsinlämning

Juste! jag måste titta på BB sen också! Det är freeze-vecka och det var kul förra året iaf! Kommer ju in vänner/familj till deltagarna under vissa freeze också, jag vet att Marcelos systrar och Camillas/Rodneys kompis har varit inne än så länge! Måste ju va sjukt jobbigt att inte få röra sig när någon/några man inte träffat på så länge kommer in och pratar med en och kramar en!


BYE






2012-05-14
22:45:25

Sometimes you have to fall before you fly

Måndag och skolan såklart.. usch är verkligen så sjukt trött på skolan nu! orkar inte mer.. Idag har jag iaf fått ett prov och en redovisning avklarat. skönt att det går framåt iaf. Jag undrar vilket jävla ego i klassen som förstör för alla andra bara för att få som den själv vill?! jag eller ja, vi har väl våra aningar.. Så jävla dåligt iaf!

Jag och Lovisa var på vc och tog den andra livmoderhalscancervaccinsprutan haha okej kanske ska skriva gardasilsprutan ist ;) Asså ajjj vad det inte är skönt när de sprutar in själva vaccinet!! Precis efteråt gör armen asont oxå, men sedan lugnar det sig och nu känner jag bara av det lite, mest typ när jag lyfter armen oså. Skönt att det bara är en spruta kvar nu!

Annars idag så har jag pluggat! Massage, medicin, religion och projektrapport. Imorn har vi praktiskt prov i massage och läxförhör i medicin, sedan kan vi stryka det oxå.

Nu är det snart dags för att krypa ner och titta på film!


I'm getting used to it 
   


Snygga brudar ifrån i lördags! 


2012-05-13
23:10:28

Godnatt!


2012-05-13
21:32:43

Sunday!

Helgen har gått jävligt fort precis som vanligt och imorn är det dags för en ny skolvecka, men en kort sådan! vi är ju lediga torsdag och fredag så det blir långhelg! :D

Iaf igår och idag var det ju dansföreställningar på saga! Det var grymt kul och det gick väl okej, gjorde en del småmissar, men det är inte lätt när det är så trångt på scen.. :)

På kvällen igår var det utgång! Vi skulle dragit till husaren först, men ändrade oss och drog till fkp ist eftersom det var 100 % party där! :) Jag, Lovisa och Jennie förfestade lite här hemma innan vi drog iväg till fkp. Var inte mkt folk alls när vi kom, men det kom mer folk senare sen :) Hade förväntat mig att det skulle va mer folk, men det var kul iaf! Jennie drog hem tidigt, jag och lovisa tjötade, sen kom vi ifrån varandra eftersom jag gick ut. Typ en halvtimme innan vi skulle dra gick jag in igen och då dansade vi loss! :) Haha asså man blir ju liiiite förvirrad av vissa saker! För att komma hem var vi tvungna att åka tåg till stenstorp, buss till skövde och sen buss till Tidaholm, dom har tagit bort nattågen mellan fkp och skövde för tillfället, så jävla dåligt!

Idag var det som sagt dansföreställning igen. Gick en sväng med Lovisa förut och pratade igenom kvällen oxå;) Annars har jag pluggat en hel del idag.

Nu blir det chilla tills det är dags för att krypa ner! BYEBYE!


2012-05-12
13:26:09

Neeeervööööös

Snart är det dags att gå iväg till saga för att uppträda! Haha jag vill inte efter gårdagens kassa repetion! fast man brukar ju säga att repen SKA gå dåligt! Men ahh nu är jag nervös iaf! kommer säkert få hjärnsläpp eller riva ner de stora draperierna elr nått haha! Men får väl hoppas att det går bra!




2012-05-11
23:42:49

Sorg och lycka på samma gång..
Nu blev det ett inlägg till haha! Men måste bara skriva av mig lite!
Sitter pratar med både Julle o Emma om hur nära det faktiskt är till studenten, det är endast fyra veckor kvar och man kan inte riktigt fatta det än. Samtidigt som man är hur jävla glad och taggad som helst för att vi snart tar studenten så kommer också någon sorglig känsla krypandes.

Vi pratar om våra tre år tillsammans som snart är slut. Vi har haft en vardag tillsammans i tre år, vi har varit en del av varandras vardag, vi har upplevt mycket tillsammans och snart är allt över.. :( Det känns så sorgligt!! Efter studenten har vi inte längre våran vardag tillsammans.. Jag kommer sakna alla våra kodord och tecken som bara vi förstår, kommer sakna våra skratt och jag kommer sakna vårat gnäll haha, kommer sakna vardagen med mina tjejor!

I tre år har vi spenderat våran vardag tillsammans och jag skulle inte kunna tänka mig att ha spenderat den med några andra, ni har gjort mina tre år på gymnasiet så bra dom kunnat bli! Tänk om vi inte hade gått i samma klass, hur hade det varit då? Inga "systrarna bus" inga "sweetie pies" inget "Julle, Klemmet och Sandor" nää skulle inte ens kunna tänka mig hur det hade varit! Jag är verkligen glad över att ha spenderat mina tre år på gymnasiet med dom bästa brudarna!! Kommer sakna vardagen med er, fattar inte att det snart är slut! Usch sorgligt! Puss på mina bruds!

     


2012-05-11
22:55:54

Jag bygger, bygger upp och du river, river ner

Låtar som spelas mycket hemma nu!








2012-05-11
22:38:48

Dance like nobody's watching

Precis kommit hem efter en liten promenix med Lovisa, vi har inte träffats på en vecka :O Brukar ju alltid träffas nångång på bussen o i skolan, men har inte åkt samma buss en enda gång denna veckan :O

Ikväll har jag haft repetion inför helgens dansföreställningar! det gick åt helvete om man säger så.. Hur jävla trångt som helst, vi sparkar varandra, jag höll på att ramla över någon, någon välte en lampa, vi kom på helt fel plats i paren.. Jaa det känns inte allt för bra haha! menmen sista gången vi körde gick det något bättre iaf, hoppas det blir okej imorn och på söndag iaf! Lite nervös är man, men det är bara att köra på som om ingen tittar!

Idag har jag skrivit en hel del på rapporten till projektarbetet, känns bra! Den ska va inne v. 21, men tror vi kan skicka in den nästa vecka om vi jobbar på! :) skönt isf för då är projektarbetet klart! :D

Nu ska jag käka ben & jerrys som Bosse hade köpt till oss :D "oh my apple pie" aldrig smakat den, men den är säkert god även om jag själv är mer för choklad ;)




2012-05-10
23:29:36

If you can dream it, you can do it

Ingen skola för mig idag, med tanke på hur sent jag kunde somna inatt så blev det alldeles för lite sömn och när jag vaknade av alarmet imorse så hade jag ont i huvudet, så jag bestämde mig för att stanna hemma! Ringde och sjukanmälde mig och sen kröp jag ner i sängen i några timmar till! Vaknade sedan upp utvilad och huvudet mådde bättre! Idag har jag pluggat, vilat och bara tagit det lugnt!

Förra veckan i big brother började deltagarna snacka vikt och de undrade hur mycket de vägde nu efter en ganska lång tid i bb-huset. De fick in en våg i huset och de allra flesta vägde sig, flera av dem hade gått upp en del, bl.a. Annica och Jennifer som hade gått upp 6-7 kg var. Annica hade gått upp ifrån 45 till 52(?) och Jennifer ifrån 49 till 55. Båda två reagerade starkt på att de gått upp så "mycket" och sa att de var tvungna att gå ner igen för de tyckte att de hade blivit "tjocka".
Helt ärligt talat?! 52 och 55 kg?! och de klagar på att de är tjocka?? Inser de inte hur många unga tjejer som tittar på big brother? Det de säger är att de tycker att man är tjock om man väger 52/55kg? Visst det är bara ett tv-program och det var endast två personer som sa det, men jag vet att flera unga tjejer reagerade och började fundera på hur mycket de själva väger. Jag reagerade, jag började fundera på vad jag väger, tro mig, jag vet att man inte är tjock bara för att man väger över 50 kg (som de tydligen tyckte) jag vet att min vikt(hemlig) till mina 168-169cm inte är för mycket jag vet att jag inte är "tjock". Men deras reaktion på deras vikt kan ändå sätta i gång tankarna hos många och det är inte okej.
Det var lite tankar om viktsnack i tv ifrån mig!


2012-05-09
21:29:11

Look on the bright side of life

Endast religion och klassråd i skolan idag, skönt! Elr ja, klassråd är inte så skönt, min klass kan inte ha ett enda klassråd utan tjafs/bråk, det är ju sjukt egentligen?! alla är 18-20 år gamla och ändå måste vi tjafsa om småsaker? :O Såå onödigt! Just nu är det ju självklart mycket prat om studenten och allt som hör till. Vissa tål inte när andra tycker något annat än dem själva och det är jävligt irriterande! Ett klassråd är väl till för att ALLA ska kunna säga vad de tycker?? Jag vill iaf kunna säga vad jag tycker utan att få skit av nån som inte tycker samma sak.. En annan jävligt irriterande sak är att en del bara ser problemet i allting, t.ex. våran kortegevagn är i Tidaholm och det är där vi måste fixa den, någon frågar; hur fan tar man sig till Tidaholm?!  Jag svarar; Asså det går ju liksom bussar. Någon säger; Ahh men jag har inget busskort! Jag svarar; Nähe, men det är ganska många i klassen som har körkort, man behöver liksom inte se allt som ett problem, det löser sig. Även Julle var med i diskussionen och säger nåt typ; Asså varför ska folk alltid se problemen i allting, det är så jävla irriterande. Detta leder till att någon blir jävligt irriterad och snäser något tillbaka! Asså varför ska man få skit för att man försöker vara positiv? varför ska man få skit för att man säger vad man tycker? Finns liksom mer ä EN person i klassen som ska få säga vad den tycker, så f*ck off!!

Förut var jag, Emma, Jennie, Victoria, Alve och Vide borta hos farmor och farfar och fikade och pratade, myyys! Längesen jag träffade farmor och farfar.. Småbrorsorna som är så goa saknar man jämt! Skulle verkligen vilja träffa dem oftare än vad jag gör, men det går helt enkelt inte ihop med allting, när det är massa i skolan oså att göra. :( Mina älskade små skitungar!


2012-05-08
21:36:25

This is how I spend my night!

Sitter i sängen och lyssnar på musik, kollar bloggar och käkar Ben & Jerrys! ;G Half baked, en av mina favoriter! ;)

Skulle ju plugga förut, men fick inte jättemkt gjort, var alldeles för trött och hade ont i huvudet.. :/ men jag får väl ta tag i det imorn igen, då har jag bara en lektion iaf! :)

Hittat en lite rolig app elr ahh två typ samma: "visste du att.." och "onödig fakta" en del saker är tråkiga och en del roliga! :)

Resten av kvällen ska jag bara ha det gött och njuta av min goda glass! Bye!

 









2012-05-08
15:55:37

It's getting closer!

ÅTTONDE MAJ TVÅTUSENTOLV! Det innebär att det är så lite som 1 enda månad kvar till studenten och det känns hur underbart som helst! YIPPI!

Iaf! jag kom hem ifrån skolan för en stund sedan! gött att sluta tidigare än vad man ska! Vi har haft projektredovisning idag, skönt att få det avklarat! våran redovisningvar slut vid 10, sen gjorde vi allt och inget fram tills 13.40 då massagen började, då får vi reda på att vi kan gå hem, lite surt att ha väntat så länge på ingenting haha.

Nu ska jag fixa mig nåt att käka och sen är det plugg som gäller! (och kanske lite facebook och OTH hahah)

Vi höres senare!  


2012-05-07
19:41:44

Take the chance when you have it, because if you don't, you might be losing it.

Ny vecka och imorn är det endast en månad till studenten! Shiiiiiiet!

En kortis dag i skolan idag, en o en halv lektion bara, gött! :) Har inte fått mycket gjort alls idag, bara datan och solat.

Imorn är det dags för projektredovisning, nervööös? jaa lite. Men det går nog bra, det mesta vi ska säga är sånt som kommer direkt ifrån våra tre kloka hjärnor, så det är ju inte direkt något att plugga på!

Annars blir det nog en rätt chill vecka utan massa läxor, prov och långa dagar!

Nu ska jag hoppa in i duschen!
 


2012-05-06
18:23:49

CRUISING
Vet inte om jag nämnt det tidigare, men igår så var det iaf cruising här i stan, vilket innebär massa bilar och massa folk! Tidaholm är ju en riktig raggarstad så cruisingen här är ganska stor och drar mycket folk så det är kul :) Det är en av de få dagar som det faktiskt är kul att vara i Tidaholm, haha!

Vid typ halv 4 igår kom Julle till mig, vi fixade oss och grejade och vid halv 5 tog vi våra första glas :) vid 6-7 droppade det in fler folk, Alexandra, Therese, Kim, Tobbe, Helene och sen Jennies kompisar. Vi drack, spelade och tjötade, mkt trevligt! Vid 10-11 nångång drog jag, Julia och Helene ut och kollade på alla bilar, vi fick även åka med ett strög i nån bil haha :) Inte varje lördag man åker runt och strögar i en raggarbil med raggare! Sen drog vi och käkade på happy time innan vi drog in till mig igen. Då hade mamma, bosse och deras kompisar kommit upp en sväng oxå haha. Var kvar hemma ett tag, sen vid ett drog Julia och Helene hemmåt och jag drog med Glenn till brygget. Det var väl rätt mycket folk på brygget, men jag vet inte, jag gillar inte att gå ut i stan.. Det var öppet till 3, men jag drog därifrån strax efter 2. Det var min kväll!

Idag vaknade jag vid 11 och mådde helt prima! :D Gått ånarundan med Ziri, svängde förbi mormor en sväng, sen jag kom hem har jag suttit vid datan, kollat bb oså. Nu ska jag och syrran snart springa ner till happy time och köpa en pizza, haha jag får väl hämta ringen som helene tydligen hade tappat där igår, haha kom fram nån till mig på brygget å bara; eyy du har tappat en ring på pizzerian! Haha jag var tvungen och tänka efter, men nej fan jag hade inga ringar på mig ens, men det var som sagt helenes.

Det var allt för mig! byebye!

Have you ever been disapointed when you wake up from a dream and you realize that it was just a dream?
      


2012-05-06
02:47:42

Faaaaan!

Fuck allt och alla! fuck mig själv! faaaan asså!


2012-05-04
20:00:43

FRIDAY

Sitter och gör ingenting. Blev en kort dag i skolan, bara en lektion + projektarbete, gött! Vi blev klara med allt inför redovisningen på tisdag så det känns jävligt skönt! :D Sen jag kom hemifrån skolan så har jag stääädat och chillat.. Inte kul, men det måste ju göras ändå! Nu har jag precis käkat kyckling och potatisgratäng, yummi! ;) Har kollat lite på bb-avsnittet från igår + bb 24/7, nu är det dag 76, nu vet man exakt hur alla är och vad man tycker om dom.

Marcelo: Ett jävla svin när han är full, så jävla dåligt att han höll på med Jennifer igår, jävla asshole! När han är nykter är han bättre, men han är fortfarande dryg, speciellt mot Annica. Typ när hon säger att hon känner sig sårad och han bara; jaha. typ. Nää usch gillade han förut, men nu vet jag inte längre..    

Jennifer: Jaa vad ska man säga om henne? jag gillar henne inte, hon är jävligt falsk och jag hatar hennes beteende. Hon satt igår och pratade med Annica om hur bra allting blivit mellan dom och att hon tycker att det är skönt att dom är kompisar. 10 minuter senare går hon och hånglar upp Marcelo som Annica är förlovad med.. Hur tänkte hon där liksom?? Dessutom får hon ryck typ 24/7, säger att hon ska dra och går runto river ner massa saker.

Annica: Jag gillar henne, hon är kul, men kan vara lite gnällig ibland kanske. Hon borde sluta förlåta Marcelo hela tiden, hon blir bara sårad. Annars har jag inte så mycket att säga om henne.

Hanna: Gillade verkligen inte henne i början, men nu vet jag inte. Man märker ju att hon bryr sig om alla och hon är jävligt snäll. Sen stör man sig på henne ibland, men ahh. 

Rodney: Kuuuung! Dock är det ju inte alls lika mycket fart på han iår som det var förra året, men han är skön iaf! Fast jag tycker inte att han ska vinna, det känns inte rätt, han har ju liksom fått en andra chans och han har ju liksom facit i hand.

Camilla: Hmm, hon är väl kul ibland, men hon märks inte så mycket alltid.

Amandus: Jag fattar inte riktigt vad alla i huset stör sig på med han?? Asså han gör ju ingenting direkt.. Visst han har väldigt tydliga åsikter om det mesta och han är jävligt konflikträdd, men han gör inget? Jag gillar han för det mesta.

Lars: Jaa, han är ju lite speciell, rätt rolig ibland, skön snubbe som går sin egen väg helt enkelt.

Vobban: Han är ganska neutral, bråkar inte eller nåt sånt. 

Nu blir det mys resten av kvällen, funderar på att slänga ihop en kladdkaka till mig och syrran!

 


2012-05-03
22:45:51

Vi höll om varann och sa, i natt så är det du och jag


2012-05-03
22:13:34

Helg!

Torsdag och det innebär att helgen är nära! Dock har det kännts som om det är tisdag, eftersom det bara är andra dagen i skolan för veckan!

Iaf! Har som vanligt varit i skolan idag. Började dagen med att prata om studenten:D när man pratar om det så inser man hur lite tid det faktiskt är kvar, sjuuukt! Vi diskuterade om kortegevagnen och kom till slut fram till vad vi ska skriva på den! men det är hemligt än så länge såklart ;) 

Efter det hade vi en ganska lång rast, vi käkade snabbt och sen gick vi ner på stan, köpte glass och satte oss i solen, härligt! :D Sen var det två lektioner + en del projektarbete! Hjärnan börjar liksom stänga av skolan nu när det är så nära, man går liksom runt i skolan och flummar hela dagarna och skolarbetet tas inte på så stort allvar.. haha vet inte vad jag tjötar om!

Vid 4tiden bestämde vi oss för att lägga ner projektarbetet för dagen! Jag och julle tog en fika på gräddhyllan, elr ja, hon åt mat och jag fika! ;G klaaaddkaka blev det! :) Haha råkade visst sabba vattenkranen oxå! Vattnet fortsatte att rinna även fast jag hade tagit bort glaset och det blev "översvämning" som kassörskan sa, hjääälp! haha!

Nu kom jag hem för en stund sedan efter en liten promenix med Lovisa och nu är det dags att hoppa in i duschen!

Tjingeling!  


2012-05-02
18:37:36

Stress!

Har precis jobbat lite med projektarbetet, börjar kännas lite stressigt nu asså, redovisningen är nästa vecka och vi har en del kvar att göra! :O Men troligtvis kan vi jobba med projektet både imorn och på fredag så vi ska väl hinna! :)
Har även hunnit göra klart min inlämning om demens, så nu är jag klar med allt i social omsorg, asskönt! Nu hoppas jag på ett MVG i det! ;)
Även om jag hunnit med en del plugg idag så har jag fortfarande en hel del kvar och huvudet hänger inte riktigt med för tillfället! Är helt slut! Har ju dans ikväll men funderar på att hoppa över den, ganska jobbigt att dansa så sent (20.10-21.10, vilket innebär att jag inte är hemma förrän halv 10 typ) när man har plugg att göra och dessutom har skola imorn. Får väl kanske bli en promenix med Ziri istället om jag hinner.. Tråkigt att skippa sista danslektionen för terminen och innan saga, men orkar inte stressa och sagadansen sitter nog rätt bra ändå!

Annars så har det ju varit ganska underbart väder idag asså!! ;D Har suttit ute i solen på rasterna, härligt som fan när alla förflyttas ut ifrån skolan och sitter i gräset och har det gött istället!!

Nu ska jag ta en liten paus ifrån pluggandet och sedan börja med naturkunskapen! Bläääk vad jag är trött på det här!


2012-05-01
18:36:47

Sunshine!
Vädret idag har ju varit/är helt underbart! :D Var ute med Ziri, Nalle o Molly i stadsparken förut satt där i solen och hade det gött! Haha lilla Meya(typ min syssling elr nåt) och hennes kompis kom fram o fråga om de fick klappa hundarna, sen var dem vid oss ända tills det var dags för oss att gå. haha så söta! :)

Nu har jag precis kommit hem ifrån Lovisa, har solat och tjötat, härligt!

Kom ju på förut att jag har naturkunskapsprov imorn, så det är väl dags att plugga lite på det nu! Var sjuk när de andra gjorde provet för typ 100 år sedan. Pluggade ju på det då, men det är väl bra att fräscha upp minnet lite!

2012-05-01
10:55:41

Just idag mår jag bra!

Vaknade ovanligt tidigt idag! :O Men jag mår rätt bra iaf!

Valborgsfirandet blev i Falköping hos Elias, med Lovisa och massa killar, skräll att vi blir ensamma tjejer haha! Men det va askul, satt ute hela kvällen, underbart! :D Massa grill, massa dricka, massa fotboll, jag klagar inte! 
Vid typ, hmm ah jag vet inte när, men nångång senare på kvällen åkte vi ner till Plantis, men det skulle vi aldrig ha gjort, det va inte mycket folk och det sög, ovärt att betala 100 spänn för att gå in i en halvtimme typ :O aja! Jag åkte bussen 00.15 in till Skövde, träffade coffe, kul! längesen vi träffades! Sen blev det nattbussen hem, asbra att dom satte in en extra buss bara för att det var valborg!

Nu är jag hungrig så det är väl dags att käka nåt! tjingeling!