Ssandraan

2012-06-30
16:10:37

Hemma!
Slutat och kommit hem efter en 8 timmars lång arbetsdag. Skööönt! Nu väntar duschen! Sen blir det att fixa sig inför kvällen! Ska först bort till Bosse  och käka, sedan drar jag och Lovisa till Skövde för utgång på husaren! Det är "Palmas de verão" idag, det har varit två gånger förut och det verkar asnice! :) De har sänkt inträdet innan 11 så nu kostar det bara 60 kr då! :) gött att slippa betala 120 spänn!
 
Problemet är ju bara vad man ska ha på sig, jag behöver verkligen köpa nya kläder! Har inget att ha på mig! Men på tisdag drar jag till götet så då ska man väl hitta nåt! :)
 
Hepp nu ska jag väl hoppa in i duschen! 

2012-06-30
10:17:54

Lunchrast kl 10?!
Vem kom på det där med att ha lunchrast kl 10?! hur hungrig är man då precis efter frukosten?? Inte hungrig alls! Hur hungrig är man fram emot eftermiddagen sen då?? Jättehungrig! Inte så jävla smart kanske! Japp jag klagar..

2012-06-29
22:28:52

Fredagsmys
Har varit en lång dag idag. Jobbade till 4, sen har jag varit hemma i stort sett hela kvällen, förutom en liten promenix med Lovisa. Jag och syrran gjorde tacos förut, yummii! :) Lovisa o jag pratade om att gå ut imorn, får se hur det blir, ifall det blir något blir det nog en rätt lugn utgång!:P Såg förut att Panetoz kommer till Falköping om ett par veckor, det måste man ju nästan gå på! Även om de inte verkar vara så bra live(vilket man såg på bbfinalen) så kommer de ju säkert att dra sjukt mycket folk och det är nice! :D
 
Nämnde ju tidigare i veckan att betygen äntligen kommit, jag är jättenöjd med mina betyg även om det inte är toppbetygen! Det är ju rätt bra betyg iaf :) Jag är supernöjd över att bara gå ut med ett enda G! checka bilden nedanför!
 
Nu är det snart dags för att krypa ner och sova eftersom det blir att gå upp vid 6tiden imorn igen! :/ Nattinatti!
 
 

2012-06-29
11:19:03

Rast!
Hemma en sväng på rast! 4 timmar kvar att jobba idag, hoppas det går fort! Det är en som precis gått ur 9an som har feriepraktik där jag är, idag är det hans sista dag så han bjuder på glasstårta, ME LIKE!
 
Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog gå en sväng med Lovisa sen iaf! :)
 
Nu ska jag nog käka nåt! Ha det bra!
 

2012-06-28
20:42:22

Back on track!
Har äntligen kommit igång med motionen igen! Längesen jag rörde på mig ordentligt! Studentveckan var man ju upptagen, sen var jag sjuk i två veckor efter det, fortfarande inte 100% frisk, men kände att jag orkade ut och gå ordentligt en sväng iaf! Känns att man har tappat en del! Men det ska tränas upp igen! ;) När jag är helt frisk ska jag komma igång och springa!
 
Laddade ner en app, där man kan se hur långt man går, hur lång tid det tar och hur många kalorier man bränner. Lite kul att se tycker jag! :) Kaloriräkningen stämmer väl inte helt 100, men ungefär :) Blev inte någon jättelång promenix idag, känner att det är bäst att starta lugnt! :)
 
När jag kom hem körde jag lite styrka + stretchade ordentligt! Herregud vad ovig jag har blivit!:O Kommer inte ner riktigt helt i spagat, vilket känns sjukt eftersom jag har kunnat det ända sedan jag var typ 5 år :O Menmen det ska också tränas upp igen, det kändes genast mycket bättre efter en ordentlig stretch så jag tror inte att det tar lång tid alls innan jag är helt nere igen :)
 
Har även hunnit med att ta en dusch och käka lite!
 
Juste ja! Tog en fika med mormor och syrrorna på norbergs förut! Julius som är favvocafét stängde tydligen tidigt, inte okej :(
 
Nu ska jag se om det är något bra på tv, sedan blir det att krypa ner, imorn är det dags för jobb igen..
 
 
 
 
 

2012-06-28
14:57:27

LEDIG
Idag är det min enda lediga dag denna veckan, skööönt! Dessutom är vädret helt OK! :) Solen skiner, det är lite molnigt, men det är varmt iaf! :) Jag sov ut ordentligt idag, det behövdes! Annars har jag väl inte gjort så mycket än så länge. Jag och syrran ska nog gå till julius och fika med mormor sen när hon slutar, mys.
 
Annars händer det väl inte så mycket för tillfället, känner att ´man blir en "nolifer" när man jobbar.. Man jobbar och sedan kommer man hem och är astrött, tråkigt! Är ju bara inne på min första vecka så jag har ju inte vant mig riktigt än, nästa vecka går det säkert bättre.
 
Juste igår kom äntligen betygen! Det tog sin lilla tid!:O Var och lämnade in en kopia på jobbet så att jag får högre lön, eftersom jag är utbildad ;) Klassfotot som vi tog på studenten kom också, o gud vad jag längtar tillbaka! Vill bara spola tillbaka tiden och uppleva dagen igen, vill inte att allt ska va över.. Saknar mina tjejor också!
 
Nu ska jag käka!

2012-06-26
20:35:10

Grattis lilleman! <3
En trött tjej som sitter i sängen, lyssnar på musik och längtar efter ledighet.. Orkar inte..
Har jobbat två dagar och har 18 dagar kvar att jobba innan jag är ledig, är inte ledig en enda hel helg, inte okej eftersom man egentligen ska vara ledig varannan helg.. Jag jobbar alltså extra utan att ens ha fått förfrågan om att jobba extra, mamma sa att de brukar FRÅGA om man vill jobba extra helger, men mig har de minnsann inte frågat.. Visst man tjänar mer på helgerna, men jag hade iaf velat vara ledig EN hel helg..
 
Idag är det 26/6-2012 och det är exakt 5 år sedan lille Videman kom till världen! Så sjukt vad fort tiden går :O Känns som om det var igår han kom till världen. Kommer så väl ihåg dagen. Jag och Emma var med mormor och Kent i deras husvagn i Lysekil och andra dagen vi var där ringde pappa till min mobil. Jag visste direkt vad det var, jag visste att han skulle säga att vi hade blivit storasystrar igen, att vi hade fått ett litet syskon. Jag kommer också ihåg hur jag önskade att vi hade varit hemma just den dagen så att vi hade fått se våran lillebror direkt. Men dagen efter åkte vi hem och då fick vi se honom för första gången! Så liten och söt, och så stolt man var. Nu har han alltså hunnit bli 5 år redan och han är inte så liten längre. Men grattis till min lilla, stora lillebror! <3
 
Kanske ska skriva lite om midsommar helgen??
På fredagen alltså midsommarafton bar det av mot kusten, Jag, Lovisa, Iveta, Sofi, Kevin, Benny, Jaro, Felix och någon som hette någonting haha. Planerna var först på stenungsund, men väl där bestämde vi oss för att dra vidare till Smögen. Vi kom fram jääävligt sent, började slå upp tälten i ösregn, vilket inte var det roligaste.. Sedan satt vi allihop och trängdes i ett tält och drack. Tälten läckte in, inte det roligaste! :O Efter en stund satte jag mig i bilen med Sofi och Iveta, inte lika blött och kallt! Haha när jag hade varit ute på toa, kom det med nån random kille in i bilen och han var "såååå full, så vi inte ens kunde fatta det!" efter en stund kom det nån mer kille. Efter ett tag hade det faktiskt slutat regna, skööönt! Några av oss drog in till kungshamn och gick ut på harrys, det var nice!! :) Mycket folk! Vid typ 2-3 nångång drog vi tillbaka till tälten. Sov i bilen eftersom det var blött och iskallt i tälten.
Vi skulle ju egentligen stannat till söndagen, men bestämde oss för att åka hem redan på lördagen eftersom det verkade som om det skulle bli skitväder! Vi var väl hemma i Tidaholm vid 2 nångång. Duschade och greja lite, sen drog jag och Lovisa in till Skövde för fest hos Kevin! Kul kväll, med nice folk! :) Ja det var väl helgen kortfattat! :) Hade en asbra helg, tack alla som var med!
 
Nu ska jag ta det lugnt fram tills det är dags att sova, tog en powernap förut, det var skönt!! Man blir ganska trött av att komma igång och jobba och greja, när man legat hemma och varit sjuk ända sedan studenten. Jag är fortfarande inte helt frisk.
 
Man ahh byebye!
 
 
 
 
 

2012-06-24
21:31:30

Ångest

2012-06-21
19:30:28

Shopping
Håller på att packa för fullt inför morgondagen! Vet inte riktigt vad jag ska ta med mig, känns somm vanligt som om jag kommer att glömma något viktigt, men får väl hoppas att jag får med allt!
 
Har hunnit med en sväng till Skövde idag med syrrorna och morfar som fick vara chaufför! ;) Fick med mig lite hem! Två toppar, en mascara, nya solbrillor och ett navelsmycke! :) Topparna hittade jag på gina, de kostade 99 förut, men nu kostade dom bara 59, gött! :) Solbrillorna är från gina även de, sådana som jag hade för, men tappade i toaletten i skolan.. Mascaran köpte jag på makeup store, aldrig testat den förut, men behövde en ny mascara och hade ändå presentkort där :) Navelsmycket köpte jag på smycka, där nästan alla mina navelsmycken kommer ifrån, det är bra kvalitet på dem där.
 
Annars idag har det inte hänt mkt! Ska fortsätta packa lite nu och ska även träffa Lovisa en sväng! :)
 
Blir väl ingen bloggning förrän nästa vecka, om jag inte slänger in nåt mobilinlägg! :)
 
Ha en underbar midsommar!!
 
 

2012-06-20
19:27:59

TJUGONDE JUNI 2TUSEN12
Onsdag och två dagar kvar tills det bär av mot kusten! Dagen har varit ganska händelselös. Har varit borta hos mormor och käkat "midsommarmiddag" färskpotatis och jordgubbar och grejs! :) Annars har det inte blivit mycket gjort, har bara suttit vid datorn och grejat med bilder och musik. Hittade massa gammal musik som man lyssnade på i högstadiet typ, haha lite kul att lyssna på det som man lyssnade på då.
 
Just nu väntar jag på att mina baguetter ska bli klara så att jag kan äta kvällsmat. Kvällen annars blir lugn, ska se om det finns nåt bra på tv sen!
 

2012-06-19
22:43:51

Fattar inget
Åh herregud, allting på blogg.se har ändrats, så fattar typ noll just nu! Men man vänjer sig väl snart!
 
Nu är jag iaf friskare, men hostan sitter fortfarande i.. Ganska jobbigt när man inte kan sova ordentligt på nätterna bara för att man hostar, men hostan försvinner väl den med snart!(förhoppningsvis) Skulle ju egentligen jobba("gå bredvid") idag och imorn, men det blev inget med det, hade jag aldrig klarat med hostan!
 
Igår var Lovisa här en sväng! Känns som det var typ 100 år sedan vi sågs, studentveckan så var man ju mest med sin egen klass och sen veckan efter det var jag sjuk hela veckan. Men nu har vi uppdaterat varandra om det senaste ;) Vi pratade också en hel del om midsommar, då det blir kusten för våran del! ;D kommer bli awesome!
 
Nu ska jag fixa till naglarna lite och sedan är det väl snart dags att krypa ner!
 
BYEBYE
 
 
 
 

2012-06-18
15:49:43

Gör mig frisk nu!

Nu har jag varit sjuk i, mer än en vecka och börjar tröttna på det! Har haft ledigt en hel vecka, men har inte kunnat göra något annat än att ligga inne i sängen och vara sjuk.. Skitkul start på sommaren, verkligen! Jag har blivit bättre nu, men jag är fortfarande inte frisk, jag hostar som ett as.. Har inte kunnat somna förrän 4-5 två nätter i rad nu bara för att jag hostat. Det är meningen att jag ska gå bredvid inför sommarjobbet imorn och onsdag, men det kommer jag nog inte kunna göra, känns inte så lämpligt att ta hand om sjuka/äldre och smitta ner dem. Dessutom klarar jag det nog inte med min hosta iaf, får ju en hostattack bara av att gå ner till netto.. Ja, jag vet att jag klagar! Men, men det känns skönt att det går åt rätt håll iaf! Till midsommar SKA jag vara frisk, för då blir det kusten!! ;D

Idag sov jag rätt länge, eftersom jag inte kunde somna i natt, sen pratade jag med mormor och klagade på att jag inte kommer kunna jobba imorn, hon tkr jag ska gå till vårdcentralen. Sedan har jag hunnit med en liten sväng på "stan" varit på banken och satt in pengar och sprang in på smycka för att se om jag hittade något att köpa för mitt presentkort.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag försöka få lite ordning på mitt rum..

Ha det bra!


2012-06-17
22:01:53

Prom





2012-06-15
18:10:37

Bildbomb!






















2012-06-14
16:41:54

STUDENTEN!

Nu har det snart gått en hel vecka sedan studenten och det känns fortfarande helt ofattbart. Ända sedan balen har jag legat hemma i sängen och varit sjuk, inte så roligt. Hostar, feber, förkyld och ont i halsen, studentveckan har satt sina spår så att säga. Men nu tänkte jag ta och uppdatera lite om studenten, vilket blir svårt eftersom det inte går att beskriva med ord.

03.50 den 8 juni 2012 tog den största, första och bästa dagen i mitt liv start. Trots att det var så tidigt och att jag inte hade fått många timmars sömn, hade jag inga problem med att gå upp när klockan ringde. Jag var spänd, förväntansfull och överlycklig, dagen som jag hade väntat på i tre år var äntligen här. Jag hade gott om tid till att fixa i ordning mig, det var skönt att slippa stressa med kläder, smink och hår. Vid 05.20 kom mormor och hon skjutsade mig in till Skultorp och champagnefrukosten.

På vägen plockade vi upp Julia och väl framme hos Lena kom det några andra i klassen samtidigt som oss och några var redan där. Alla var på bra humör och de flesta var nog både nervösa och förväntansfulla. När alla hade kommit var det dags för frukosten. Vi korkade upp champagneflaskorna och plockade till oss av den maten vi hade beställt(Massa frukt, skinka, kyckling osv). Efter maten delade våra kära lärare, Lena och Åsa ut ett kort till alla i klassen, på korten var det en bild/text som var speciell för varje person i klassen. Efter det sjöng de en fin låt för oss. Sorgligt var det och många grät/fick tårar i ögonen, vi hade verkligen världens bästa lärare! Efter det gav vi i klassen våran present till dem och därefter var det snart dags att bege sig emot skolan. Men innan vi åkte iväg drog Julia in mig och Emma på toan och där inne tog hon fram ett paket till oss var, så gulligt! Det var ett armband med ett fyrklöver, nu har vi likadana alla tre, kompisarmband. Bästa tjejor, så glad över att ha spenderat mina tre år med dem! <3

Väl i skolan var det massa glada studenter, vi sjöng, skrek och bara njöt av våran dag! Efter en stund var det dags för min klass att fotograferas och sedan hade vi lite tid för att göra vad vi ville innan det var dags för nästa samling.

Vid kl 9 samlades hela OP, alltså fyra stora klasser i hörsal A, där blev det stependieutdelning och ännu mera sång. En lärare sjöng "den bästa dagen" så fint och sorgligt! Samlingen avslutades med studentsång och sedan kan jag bara säga en sak; OP, OP, OP DOMINERAR! 

Vi hade ytterligare lite tid till att göra vad vi ville och sedan var det "brunch" med räksmörgås i matsalen, synd för mig som inte gillar räkor! hahah. Men jag klarade mig ändå, fick peta bort räkorna. Under brunchen var det stependieutdelning och det var några som höll tal. Det var ASTRÅNGT i matsalen!:O Fattar inte hur det kan va så trångt, liksom förra året var vi oxå alla i matsalen på skolavslutningen i 2an och då var det inte alls trångt :S

Efter brunchen skyndade sig alla iväg för att gå på toa innan vi skulle tåga ner till arenan. Hahahh naturligtvis var vi lite fööör sega, när jag och julle kom ut ifrån toaletten var det helt plötsligt helt tomt på skolan ooooops haha! Alla andra hade gått ut och ställt upp sig, de hade precis börjat gå när vi kom springandes, tur att våran klass skulle gå sist av alla! Vi tågade ner till arenan allihop iaf, skitkul! Sedan fick vi stå utanför arenan ett tag innan alla kunde komma in.

Inne på arenan var det ännu mera tal, stependieutdelningar och sång. Det var inte det allra lättaste att sitta stilla och lyssna, när man kunde se hur mycket folk det började samlas utanför arenan och man visste att riktigt, riktigt snart skulle man springa ut till en ny värld. Rektorn nämnde att vi var de bästa treorna på mååååga år och att vi är de enda som lyckats få med honom på rikstv ;) Hahah det sista var då inget positivt ifrån hans håll, då han menade vår första dag i trean då vi ställde till det som fan på skolan, efter fest i boulogner, polis och väktare på skolan, hamnade i tv både lokalt och på rikstv och hamnade i alla tidningar. hahah! Det sista vi gjorde innan vi sprang ut var att sjunga studentsången och stå och vifta med våra mössor!

När det slutligen var slut och de sa att OP3H kunde börja gå ner, då hade all nervositet släppt och man var bara hur taggad som helst! Och känslan när de ropade "välkomna ut OP3H" är helt obeskrivlig! Jag och Julia sprang ut först av alla på hela skolan!! :D Så jäkla kul! Sen stod vi där till våran utspringslåt(levels), hoppade, skrek och var överlyckliga! Sjuk och underbar känsla! efter 13 år i skolan var man helt plötsligt fri, fri ifrån allt som hade med skolan att göra! När våran låt var slut fick vi gå ner ifrån scenen, för att springa ut och hitta vänner och familj. Det var inte det lättaste kan jag ju säga! :O Var ju flera tusen där och att hitta sin egen familj tog ett bra tag!

Till slut hittade jag dem! Fick massa gosedjur, blommor och champagneflaskor hängda runt halsen så klart! Självklart skulle alla ta massa kort också, men det fick man stå ut med för en dag! ;) En överlycklig Sandra var det på alla kort iaf!

När alla klasser hade sprungit ut och hunnit grattas av släkt och vänner så var det dags för att åka kortegevagn! Och fyfan vad kul det var!! Åkte runt i ungefär en timme, skrek och härjade som fan! Hade gärna åkt ett varv till!! Var hur mycket folk som helst och tittade! Att folk höll för öronen när våran vagn kom, måste väl vara ett bevis på att vårat ljud var bra och att vi skrek som tusan?;D Vi hade askul iaf!!

När kortegen var slut, var det dags att åka hem och fira med släkten! Vi firade hos morfar eftersom det var bra med plats där :) Åt god mat, bricka med frukt och grejs igen + potatissallad! :) Fick smycken, pengar, presentkort och en sån där typ stekpanna som man kan göra plättar i, i form av hjärtan, jättenöjd med allt! :) Efter presentöppningen var det dags för tårta och sedan skyndade jag mig hem. Var tvungen att fixa till mig lite och packa väskan för sen bar det iväg mot Skövde igen!

Åkte till Julia i skullan först, sen kom Emma och då bar det av mot Hentorp för förferre med klassen hos Sandra! Inte riktigt hela klassen, då vissa tråkiga hade en egen förfest för sig själva, men det var dom som missade något och inte vi! Vi klarade oss mer än väl utan dem! Det ösregnade, men vafan vi hade tak och vi hade tagit studenten, ingenting kunde stoppa oss! :D Vid halv 11 åkte vi in mot husaren och där var det drag kan jag lova! fullt med folk överallt! Så härligt! en kväll med BARA studenter, underbart! Hade en asbra kväll, som avslutades på donken innan jag åkte bussen hem! På bussen somnade jag nästan direkt, sköööönt!

Det var min student, men som sagt går liksom inte förklara med ord hur grymt kul det var! Vill tacka släkt och vänner som gjorde dagen till den bästa dagen i mitt liv!

Har massa bilder också, men de orkar jag inte lägga upp idag! Ni får ett klipp ifrån utspringet så länge! ;)

Ska uppdatera om balen också, min inte idag!

Nu ska jag krypa ner och försöka bli frisk!



2012-06-09
22:23:47

Den första och den största dagen i mitt liv!

Jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra! Känns ju helt jävla sjukt asså! Gårdagen var verkligen den allra bästa dagen i hela mitt liv! Går inte beskriva dagen med ord, för det finns inga ord som räcker till! Därför tänker jag inte skriva om studenten..


nää skoja klart jag ska skriva om studenten, men inte idag för jag orkar inte! Har blivit sjuk.. :/ Började känna av det redan igår, det är ju inte konstigt att man blir sjuk efter att ha hållit igång en hel vecka! Och dessutom ha gått ganska bar hela kvällen igår, när det regnade och var svinkallt, plus att jag gick runt i pissesura converse hela kvällen! Känns lite sådär om jag fortfarande mår bajs imorn när det är dags för bal, men jag har laddat upp med nässpray, halstabletter och alvedon!

Bloggar om studenten, balen och alltihop på måndag eller nåt! Då kommer det en bildbomb oxå!
  


2012-06-07
11:29:02

EN DAG!!
Studentveckan äger!! Igår var det klassfest och skumparty! det var sjukt kul! :D Snart ska jag gå iväg och möta några i klassen på busstation och sen ska vi fixa med kortegevagnen! Kan inte fatta att jag tar studenten IMORGON!!! :D

2012-06-06
11:47:23

The last day!
Ingen uppdatering igår, hade inte tid! :)

Men iaf! Igår var det våran sista skoldag någonsin, vår sista lektion, vår sista mat i matsalen, sista gången man går ner för "dödens" som en elev, vårt sista av allt som har med skolan att göra! Kändes faktiskt sjukt sorgligt hahah! Men också skönt så klart. Det var bara 3 dagar kvar igår och ingen kunde fatta det!

På morgonen skulle "rektorn prata om ändringar inför studentdagen" men istället överraskade alla oplärare oss på op med sång! Dom hade skrivit låtar om alla klasser och om op, det var askul och bra! :D Låten till våran klass var skitbra och stämde verkligen in! Vi har verkligen dom bästa lärarna! Man kommer sakna dom!

Efter det åkte jag, Åsa och Julia runt lite i Skövde och stannade slutligen i stan och fikade innan vi började våran SISTA lektion! Sista lektione någonsin var naturkunskap, vi pratade bara betyg och spela musik och hade det kul i klassrummet!

Efter skolan drog jag hem en sväng, innan jag åkte in till Skövde igen. Det skulle varit typ volleyboll, dricka och annat kul i Karstorp med treorna, men tyvärr var det KASST väder så blev inte av :( Men jag, Lovisa, Sofi och Iveta åkte runt i Skövde typ hela kvällen iaf!

Idag är det 2 dagar kvar och äntligen dags för skumparty! :D Kommer bli sjukt kul!! Vi ska ha våran första klassfest innan oxå! Det är på tiden om man säger så! ;D

Nu ska jag nog springa ner och sola en stund och sen blir det fixa massa inför kvällen!

Hörs kanske imorn om jag hinner, annars blir det nog inte förrän på lördag! ;)

Ha det bra!




2012-06-04
22:05:14

Grymt!!
Har haft en sjukt grym dag idag! Vi hade "avloppet" som är en tradition för alla treor på skolan! Man klär ut sig, lever runt på skolan och tävlar i olika saker! Det var verkligen askul! Började dagen vid halv 10, en kort lektion och sedan åkte vi till partaj och köpte hockeytutor och färg! sen drog vi tillbaka till skolan för att göra oss klara.. Jag målade hela benen och armarna i röd färg, då vi hade "färgtema" såg väl ut ungefär som en liten djävul haha! Det tog sin lilla tid, men när vi var klara drog vi till datasalen där de flesta i klassen var, dunkade musik och levde runt med visselpipor och grejs! det var inte så uppskattat av de i lärarrummet intill ;) Iaf sen gick vi runt i stora gäng, med andra klasser oxå, gick in i klassrum, gick runt i korridorerna och cafeterian och röjde! ;D Sedan var i princip alla treor samlade i cafeterian, gryyymt! Inget stoppade oss idag! Efter ett tag drog vi ut på skolgården och röjde lite till innan tävlingarna började ;)

Vid 2 drog vi ner till stan där min klass hade sin första gren! Sedan gick vi runt till cirka 10 olika stationer! Det var bl.a. "snöre genom kläderna", "irländsk julafton" och hoppa säck.

Jag har en hel del bilder ifrån dagen, men orkar inte lägga upp massa nu för det tar lite tid, men tar det en annan dag! Men ni får en bild nu iaf! ;)

Nu är jag helt slut och ska nog försöka krypa ner snart!

  

2012-06-03
18:44:50

Sola!

Precis kommit hem igen efter en stund på meddo, skönt var det!

Nu ska jag hoppa in i duschen!


2012-06-03
14:30:24

Awesoooome!

Då var det söndag igen och imorgon börjar studentveckan! 5 dagar kvar nu!!

Har varit vaken i en timme eller två, så inte hunnit med så mycket än så länge! Har tänkt att springa ner till meddo och sola senare sen iaf, eftersom vi inte får något solväder ute så får det bli så.. Måste kolla efter något att ha på mig på avloppet imorn också! Vi har bara en lektion och sen en lång rast fram tills kl 14 imorn då det börjar, så vi ska springa ner till stan och fixa lite grejer då :)

Ser fram emot skumpartyt på onsdag! det lär bli grymt!! Det är över 500 anmälda på facebook, i torsdags efter att vi hade köpt biljetter var förköpen slut, ALLA går på skumpartyt! Kommer bli awesome!! Senaste studentfesten på bogrens som jag var på var 100dagars och det var hur mycket folk som helst! 

Värsta nostalgikvällen med julle(över fejjan haha) igår, tittade på massa klipp ifrån "sikta mot stjärnorna" och "småstjärnorna" tvprogrammen var så mycket bättre förr! Kommer ni ihåg dom?? 



2012-06-02
16:49:47

The big day
Idag fyller min kära vän och kusin Alexandra 19 år, så får väl ta och säga grattis! :D Hoppas du får en toppenkväll(& dag)! :D <3

Idag blir det en lugn dag, jag måste vila upp mig inför den kommande veckan känner jag ;) Har även idag varit borta hos mormor och käkat.. Resten av dagen och kvällen ska jag inte göra någonting alls, bara chilla framför tven typ! 

Som ni säkert märkt handlar det mesta om studenten just nu och det är väl inte så konstigt med tanke på att det endast är 6 dagar kvar! Man är taggad som fan inför hela nästa vecka då det händer massa kul saker! :D Kommer nog inte bli så mycket uppdatering nästa vecka eftersom jag kommer att ha fullt upp då! Så här en knapp vecka innan den stora dagen är allting förhopningsvis fixat och klart.

*Studentmössa
*Studentklänning
*Balklänning
*Balbiljett
*Biljett till studentfesten
*Biljett till skumpartyt
*Balskor
*Balväska
*Dricka
*Bil till balen
*Tid för baluppsättning
*Massa småsaker t.ex. smycken

Jag tror att jag är redo för studenten nu! Kommer bli helt awesome! :D









2012-06-01
22:24:51

Big brother
Sitter i soffan och tittar på big brother, bara några dagar kvar nu! Jag har inte följt det så mycket det senaste, förra säsongen var mycket bättre faktiskt! Då var det Simon, Peter och Martin som var kvar och jag hejade på Siomon, men det hade inte spelat så stor roll vem som vann, men i år vet jag inte faktiskt.. Den som möjligtvis kan vinna, alltså är en värdig vinnare är Hanna..

Idag har jag ätit årets första färskpotatis, underbart gott! Sedan har jag storstädat rummet och renbäddat oså, har även fyllt på förrådet av alkohol, så nu är jag redo för studentveckan så att säga! ;)

Jennie är iväg hos en kompis, så nu är jag helt själv hemma resten av kvällen! Skönt faktiskt! :)

Det var nog allt för mig idag! Hörs imorn! 

2012-06-01
14:32:45

OP dominerar
En liten ynka vecka kvar till studenten!(!!!!!!) Helt jävla sjukt är det, om en vecka sitter jag troligtvis påväg hem för att fira med släkten, jag ät utskriven ifrån skolan! Underbart, men också sorgligt!

Nu har jag precis kommit hem ifrån en kort dag i skolan. Första lektionen fikade vi med klassen, lena och åsa, mys! Sedan fixade vi massa skyltar som vi skrev typ "OP dominerar" på och satte upp över hela skolan! Man måste ju ha lite kul så här i slutet! ;) sedan hade vi bara en lektion till innan vi sluta. Nu har vi fått reda på alla betyg(förutom ett, men är ganska säker på vad jag får i det) och jag är nöjd med mina betyg! 1 G, 8 MVG och resten VG! :)

Astråkigt väder idag, regn och kallt, det gillar vi inte! Nästa vecka måste det bli fint!

Om en stund ska jag åka bort till mormor och käka, sedan får vi se vad jag hittar på resten av kvällen!