Ssandraan

2013-08-22
23:59:33

Strong enough to not fall apart
Då var det helg igen! Eller ja, snart iaf. Den här veckan har gått otroligt segt, vet inte varför, men det kanske är för att man bara väntar på nästa vecka. Iaf seg vecka även om jag har gjort saker varje dag. I måndags var jag och lillsyrran och käkade på julius med mormor, asgod mat! I tisdags var jag hos tandläkarn, usch det värsta jag vet! Igår var jag på lärcenter i falköping(där jag kommer va en del och plugga sen) på ett informations möte. Kändes väl sådär.. Idag sov jag aslänge, sen har jag haft ont i huvudet hela dagen. Nu ikväll så var Lovisa här och vi gjorde tacos(skräll oss!) Det var väl min vecka lite kort.
 
Nu ska jag snart krypa ner, imorn drar jag med mamma, syrran och Bosse(?) till Skövde. Har tänkt att köpa ett par höstskor, hittat ett par snygga på skopunkten, hoppas dom finns i min storlek bara! 38 är ju ganska vanligt, så det är inte alltid det finns.
 
Hepp nu ska jag mysa med min bebis innan det är dags att sova! Godnatt!
 
 

2013-08-21
22:27:27

I want to say I lived each day, until I die

I wanna leave my footprints on the sands of time
Know there was something that, and something that I left behind
When I leave this world, I'll leave no regrets, to
Leave something to remember, so they won't forget

I was here
I lived, I loved
I was here
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here

I want to say I lived each day, until I die
And know that I meant something in, somebody's life
The hearts I have touched, will be the proof that I leave
That I made a difference, and this world will see

I was here
I lived, I loved
I was here
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know

I was here
I lived, I loved
I was here
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I will leave my mark so everyone will know
I was here

I just want them to know
That I gave my all, did my best
Brought someone to happiness
Left this world a little better just because

I was here

I was here
I lived, I loved
I was here
I did, I've done, everything that I wanted
And it was more than I thought it would be
I wanna leave my mark so everyone will know
I was here.

(I lived), I lived
(I loved), I was here
(I did), I did
(I've done), I was here
(I lived), I lived
(I loved), I loved
I was here

(I did), I did
(I've done)

I was here





 
 
 

2013-08-20
00:04:58

All a girl really wants is for one guy to prove to her that they are not all the same
 
 
 

2013-08-19
23:47:30

I've come a long way since that day
Måndag och ny vecka igen. Idag har de flesta börjat skolan, men jag väntar en vecka till. Tänk vad mycket som förändrats på ett år. Förra året när alla andra började skolan hade jag ingen aning om vad jag ville eller skulle göra. Jag hade nyligen börjat gå till arbetsförmedlingen, det enda jag gjorde på vardagarna var att gå hemma och söka jobb utan framgång. Usch vad hemskt! Är glad över att jag tagit mig därifrån. Att gå hemma i 3-4 månader utan att göra någonting är något av det tråkigaste jag gjort. Jag menar att gå hemma ensam när alla andra går i skolan eller jobbar, det är ingen höjdare. Första månaden funkade det väl, men sen blev det tråkigt om f*n! Men jag försökte så gott jag kunde. Jag sökte de jobb som fanns för mig, jag gick runt till olika dagis och skrev upp mig på inringning, jobbade någon dag på dagis och någon dag på solvik. Först i november fick jag börja med praktik och det var då livet började rulla på igen, man fick in rutiner i livet igen, innan dess hände verkligen ingenting. Som sagt, praktik i november på bästa dagiset, med bästa personalen och goaste ungarna! I och med praktiken blev det även en hel del jobb på dagiset som jag hade praktik, men även på en del andra. I våras bestämde jag mig för att söka till högskolan, förskollärarprogrammet och började därför läsa engelska B. Pluggade samtidigt som jag jobbade och hade praktik ända fram till sommaren. När juni kom var praktiken slut och engelskan var avklarad, det var bara att vänta på besked ifrån högskolan. I mitten av juni kom beskedet att jag hade kommit in och nu är jag här en vecka innan skolstarten. Det är ganska mycket som har hänt på ett år och jag är glad att jag har tagit mig hit! Kommit in och fått jobba med något jag tycker är roligt och kommit in på utbildningen jag vill gå. Ja, jag är faktiskt stolt över mig själv!
 
 

2013-08-14
21:33:31

För en tid som bara går och aldrig kommer igen
Hejhej! Onsdag, mitt i veckan och livet rullar på som vanligt. Ligger i sängen och lyssnar på Winnerbäck. Idag har jag varit i Skövde och träffat mina saknade norrlänningar! Vi började med en lunch på Gräddhyllan och sen blev det shopping och tjöt. Trevligt! Sen jag kom hem så har jag och Lovisa kollat runt efter boende i Karlstad inför nästnästa vecka då skolan kör igång! Vi hittade ett vandrarhem som verkade billigt och bra, så det ska vi boka imorn! Känns skönt att ha det fixat. Första veckan ska jag ju vara i skolan i Karlstad måndag-onsdag.
 
Usch just nu känns det som om det är riktig höst ute! Det är kallt som fan! Visst, hösten är mysig, men sommaren får gärna vara kvar ett tag till. Längtar dock lite till att gå runt i mysiga tröjor och halsdukar och att sitta inne med tända massa tända ljus.
 
Nu funderar jag på att gå ut o gå en liten sväng med lite musik i öronen och sedan spendera resten av kvällen med att titta på film och käka choklad. Ha det bra!
 
 
 
 

2013-08-12
23:26:31

Maybe one day..
Måndag och ny vecka! Två veckor kvar tills skolan börjar, sjukt! Man blir ju lite nervös när man tänker på det. Har lite att fixa innan skolan börjar. Måste boka nåt hotell/vandrarhem, fixa buss/tågbiljett och lite annat.
 
Idag har varit en händelserik dag! Började dagen på blodcentralen, min andra blodgivning. Haha den gick inte riktigt lika bra som den första! Först stack de mig i vänsterarmen, men det blev inget bra så då fick dom sticka mig i andra armen också. I den högra armen lyckades dom, men då gick slangen sönder på nåt sätt så blodet sprutade ut på golvet och sköterskan, haha! Det var lite äckligt faktiskt, men det var bara att titta bort och ta djupa andetag. Efter blodgivningen blev det kolla lite i affärer och sen kom Lovisa in till Skövde och vi drog en lunchbuffé på thaihouse! Sen blev det lite mer affärer innan jag åkte hem. Sen jag kom hem ifrån Skövde har jag varit jättetrött, beror väl på blodgivningen. Tittat på film och sovit sen dess.
 
Imorse när jag var på väg till Skövde så ringde dom ifrån ett dagis o frågade om jag kunde jobba idag, typiskt enda dagen jag inte kunde denna veckan.. Men i eftermiddags ringde dom ifrån mitt dagis(som jag hade praktik på) och frågade om jag kunde jobba på fredag, yeey vad roligt! Vi pratade även om att jag kommer kunna jobba lite grann sen när jag pluggar också. Bra med lite extra pengar!
 
I helgen var det ju kräftansdag här i Tidaholm och då körde vi på fest här hemma! Bjöd hit grabbarna ifrån Skövde och körde all in! En grymt rolig kväll med bra folk! Dock var det ju inte riktigt lika kul att städa dagen efter.. Kladdigt överallt på golven efter beerpong, så det fick bli storstädning! Tog faktiskt lite bilder, men orkar inte slänga upp dom här nu, internet är så segt så det tar så lång tid.
 
Nu ska jag titta på någon film och sen blir det sova!
 
Instaweek
 
 
 
 

2013-08-06
23:19:59

I've built my wall so high that no one could climb it
Ligger i sängen och tittar på Pretty little liars. Grymt bra och berondeframkallande serie! Började titta förra veckan och är nu inne på säsong 3, haha. Jag får väl skylla på det dåliga vädret, har ju varit perfekt för film och serietittande!
 
Jag har förstås hunnit med lite annat än PLL sen sist! I torsdags var det fest hos Martin och sedan utgång i Skövde. I fredags var det fredagsmys såklart! Tacos oså blev det. I lördags var det fest och utgång i Skövde. Igår var jag på Liseberg med Lovisa och hennes syskon. Askul som alltid på liseberg! Perfekt väder och lagom med folk! Balder är ju bäst! Vägen hem var dock inte lika rolig då det tog 4 timmar att komma ifrån Göteborg till Falköping.. När vi hade åkt några minuter stannar tåget, då finns det ingen ström, så vi står stilla i 20 minuter typ. Sen precis utanför herrljunga stannar tåget ännu en gång, denna gången pga en hemsk olycka och vi står stilla i typ 2,5 timmar innan vi kan åka vidare. Idag har jag inte gjort mycket alls, var ju rätt trött efter igår.
 
Får se lite vad som händer resten av veckan! Ska försöka storstäda både rummet och garderoben iaf och på lördag blir det fest! Nu ska jag väl fortsätta med ett par avsnitt av PLL innan det är dags att sova, Godnatt.