Ssandraan

2012-09-30
19:15:44

Helgen!
Okej! Då kör vi en liten snabb update om helgen!
 
Fredag: I fredags var vi som sagt hos Bosse och käkade, fredagsmys med hemmagjord pizza. Spelade uno och hade det trevligt. Annars gjorde jag inget speciellt.
 

Lördag: Gick upp innan 8(inte kul en lördag!!) Började dagen med frulle på Julius med lillsyrran, Bosse, Carro och Henke! Sedan hjälpte vi mormor att flytta! Hennes nya lägenhet var asfin, helt nyrenoverad. Vår var ju också nyrenoverad, men inte bra. Det tog väl några timmar innan vi kom hem igen. Då tog jag det lugnt en stund innan jag började fixa mig inför kvällen! Vi drog bort till Elin och Viktor för lite förfest innan Skövde! Helt plötsligt säger Viktor bara "Ska vi åka limo??" Det tackar man ju inte nej till direkt! Så det blev limousine in till Skövde, asnice! Satt där och drack champagne, lyssnade på musik, taggade och bara njöt! Är ju inte varje helg man åker limo liksom(aldrig gjort det förut)! Väl i Skövde drog vi in på bogrens, satte oss ute, chillade med drinkar. Drog dock ut därifrån rätt tidigt, vet inte varför, men ah. Drog till donken och käka.Vid 1 kom morfar och hämtade de andra, jag stannade kvar, blev inte riktigt som det var tänkt, men blev bra ändå. Chillade med seglarn tills bussen hem gick! Tack för kvällen iaf! Den var awesome!
 

Söndag: Idag har jag bara chillat! Jag och syrrorna har haft söndagsmys med hemmagjord pizza och harry potter! Just nu tittar vi på Harry Potter och fenixordern, så ska väl lägga undan datan och titta istället!
 
Lite bilder ifrån helgen!
 
 
 
 
 
 
 

2012-09-30
13:55:35

Galen kväll!
Galen igår bestående av limousine, champagne och drinkar! Skriver mer om det sen, nu ska jag och syrrorna dra iväg till ica och köpa lite söndagsmys! Det blir film hela dagen!
 
Snodde en bild ifrån Jennie så länge! ;)
 

2012-09-28
16:51:42

Jag försöker, men jag förlorar varje gång
Då var det fredag! En lugn sådan! Ikväll ska vi bort till Bosse och käka, sen drar jag hem och tittar på tv eller nåt. Imorn ska vi hjälpa mormor att flytta. Kommer ju bli askonstigt, hon har bott där hon bor nu ända sedan jag var kanske 2-3 år, har ju växt upp med att hon bott där haha. Menmen, det blir nog bra iaf! Mamma vill flytta igen. Läget på vår lägenhet är ju perfekt, det går ju inte få mer centralt liksom, men själva lägenheten är inte lika perfekt och hyresvärden är kass! Våran lägenhet är ju nyrenoverad, men det är ju liksom inte bra gjort.. Vi får väl se om vi flyttar eller inte! Jag ska ju iaf flytta så fort jag kan, men inte lätt när man inte har nåt jobb!
 
Annars har jag väl inte så mycket mer att säga just nu!
 
Dagens outfit!

2012-09-27
20:37:38

Shopping!
Hej! tittar på säsong 1 av Ghost whisperer! Har nog sett de flesta avsnitten, men det var längesen! Kl 9 börjar Hela Sverige bakar det ska jag titta på!
 
Idag har jag vart i Skövde en liten sväng! Blev lite shopping! En top, en mysig halsduk och så lite smågrejer! :) Att kunna gå runt i mysiga halsdukar är något jag älskar med hösten! Haha köpte två ringar, jag är verkligen beroende av ringar, jag har hur många som helst! Annars har jag väl inte gjort så mycket idag!
 
Igår var jag som sagt på dagis för att "visa upp mig". Jag var på två olika dagis och båda var positiva och sa att de skulle ringa om de behövde mig och att det var jättebra att jag kom och visade mig. Förhoppningsvis får jag jobba något! :)
 
Imorn är det ju redan fredag igen, sjukt vad det går fort! Vet inte riktigt vad jag ska göra imorn, men på lördag blir det iaf Skövde och utgång!
 
Ja, nu ska jag väl fortsätta titta på ghost whisperer! Ha det bra!
 
 
 
 

2012-09-26
12:49:34

To keep looking back won't change anything.
Hej! Sitter i sängen, lyssnar på musik och tar det lugnt. Ska snart titta om det finns något gott att käka, sen ska jag dra till dagis. Har ju redan skrivit upp mig som vikarie typ överallt i Tidaholm, men om man inte "visar upp sig" så får man aldrig jobba något. Så ja, nu får vi se om det blir något efter idag, hoppas!
Funderar på att åka in till Skövde en snabbis sen om jag orkar, suger att jag måste åka efter 4 eftersom fkorten inte funkar förrän då.. Menmen! Ska städa och så med, så det kanske blir lagom att åka in vid den tiden.
 
Annars har det varit lite dålig update denna veckan.. Men har inte haft någon lust att blogga och har inte haft något direkt att skriva om, ingen inspiration alls. Men iaf! Igår blev det en fika på julius med Alexandra och Therese. Sen blev det wen promenad med Lovisa, annars hände det väl inte så mycket. I måndags gjorde  jag ingenting?? Haha kommer inte ihåg.. Blev lite minishopping iaf! gillar starkt att dom har fått in riktigt smink på ica!
 
Men ah! Hörs väl senare! Får väl se om det blir någon shopping! Byebye!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-09-23
23:21:32

Sunday..
Har verkligen inte gjort någonting speciellt denna helgen! Bara varit hemma, tittat på serier(mest grey's), tagit det lugnt och bara gjort ingenting. Rensat en del bilder och musik ifrån datan också! Hade massa musik som jag inte lyssnar på och massa bilder som var typ likadana eller suddiga.
 
Vädret har ju varit kasst hela helgen, det suger! Skulle ju gärna vilja ha sommar! Men hösten blir till vinter, vintern blir till vår och våren blir till sommar. Hösten är ganska mysig ibland. Man kan sitta inne under en filt, dricka te och ha massa tända ljus, vore skönt om det slutade regna varje dag bara. En stund idag var det jävligt mörkt om man säger så!(kolla bilden!!)
 
Nu ska jag krypa ner och titta på grey's! Blir så spännande när säsong 9 börjar näst(nästa) vecka! Var tvungen att titta på det sista avsnittet av säsong 8 innan de andra avsnitten, det är ju så irriterande att säsongerna alltid ska sluta så spännande.
 
Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 

2012-09-22
00:50:00

Wanties!

 
 
 
Dessa 6 från Gina tricot.
 
Dessa 2 ifrån Bikbok.
 

Måste verkligen åka iväg till Skövde och shoppa lite snart! Nästa vecka kanske jag kan åka in en snabbis nån dag! Men har ju inget busskort att åka med längre :/ Kanske kan få med mig mamma och Bosse nån dag ;) Måste ju hålla lite i pengarna nu också, eftersom jag inte får några pengar alls denna månaden. Men jag klarar mig ändå! :)
 
Nu ska jag borsta tänderna och så, sen blir det krypa ner! Denna helgen blir helt nykter! Välbehövligt och ganska skönt faktiskt! Min första frivilligt nyktra helg sedan maj typ, så det är på tiden med en lugn helg.
 
Godnatt!
 

2012-09-21
21:58:13

Grey's anatomy
Hej! Ligger i sängen, har ont i huvudet. Ska börja titta på säsong 8 av Grey's anatomy. Missade typ hela förra säsongen då jag alltid dansade vid den tiden på onsdagar och väldigt sällan hann jag titta på avsnitten jag missade. Nu börjar snart den nya säsongen och då måste jag ju veta vad som hänt! Grey's är verkligen en av mina favoritserier!
 
Idag har jag inte gjort mkt. Har äntligen fått min mobil iaf! Så skönt! Men jag måste lära mig den, är van vid iphone nu ju, men kan den nog snart, det är ju bara att pröva sig fram! 
 
Nu ska jag börja titta på Grey's!
 
Bye!
 
 
 
 

2012-09-20
22:59:01

Breaking news!
Sitter och tittar på Breaking news med Filip och Fredrik, dom är ju så grymt sköna!
Annars har jag väl inte så mycket att säga just nu, inte hänt så mycket idag!
 
Imorn är det fredag och helg! Inga planer direkt, kanske blir en nykter och lugn helg? Vi får väl se vad som händer! Nått ska jag väl hitta på iaf! Hoppas som sagt att mobilen kommer imorn, jag dör om jag måste vänta tills på måndag! Står inte ut med att ha en gammal sony ericson längre, men iphone har inte vaknat än..
 
Nu ska lyssna på musik och ta det lugnt en stund innan jag kryper ner. Börjat lyssna mer på Norlie & KKVs nya låt "hon vill vara du" gillade inte den ifrån början, men har faktiskt börjat gilla den nu! Norlie & KKV – Hon vill vara du
 
Godnatt!
 

2012-09-20
18:48:45

Yeeey!
 
 
Hoppas den kommer imorn så att jag slipper vänta tills på måndag!!
 

2012-09-20
11:43:33

ONT
Hej! Sitter med en kopp te och kollar runt lite på internet. Vaknade för inte allt för längesen. Har ont i magen, vaknade vid 5-6 av att jag hade sjukt ont i magen oså hittade jag inte värmedynan, irriterande?? jaaa! Det är ju torsdag och jag ska inte äta godis, men fuck that! Har jag ont i magen, då får jag äta choklad ;)
Haha shit vad jag gnäller!
 
Iaf! tänker inte göra mycket idag! SKA städa, annars inget speciellt. Nu ska jag springa ner till brevlådan och se om mobilen kommit än, hoppas!! :D
 
BYEBYE!
 

2012-09-20
00:11:43

SOVA!
Precis borstat tänderna och så, nu är det dags att krypa ner! Får se om jag kan somna lättare idag, igår tog det 100 år innan jag kunde sova.. Kollade på film, kunde inte sova. Stängde av filmen, kunde inte sova. kuuul!
 
Blev varken städning eller PW idag. Hade ingen ork haha. Däremot sökte jag ytterligare ett jobb, duktigt som fan! Men ah, jag får väl städa imorn istället, det behövs!
 
Nattinatti!
 
 
I can hate what you do, but I will never stop loving you.
 
 

2012-09-19
12:36:39

Project runway
Hej! Sitter och tittar på Project runway. Snart börjar ju Project runway Sverige, hoppas det är bra! Fast de svenska versionerna av sådana program brukar enligt mig inte vara lika bra(ex. Top model Sverige), men vi får väl se!
Nu ska jag snart fixa till mig lite, sen drar jag med syrran till Ica och köper kycklingsallad! Älskar den där "självplock-grejen" det är perfekt till lunch!
 
Annars idag händer det nog inte så mycket! Ska städa lite och så tror jag! Om vädret tillåter så blir det nog en PW ikväll, gött! 
 
Väntar på att min nya mobil ska komma! Tror min iphone somnat in för gott nu.. Förut har den typ dött, men återuppstått nästa dag typ, men nu har den inte funkat på flera dagar :/ Tur att jag inte har massa bilder och så som jag inte fört över till datan! Hoppas mobilen kommer imorn, för jag orkar inte ha min gamla sony ericson längre! hahah.
 
Ha en bra dag!
 
 
 
 

2012-09-18
20:50:21

X Factor
Sitter i soffan och tittar på X factor. Årets "Idol" skönt att det är lite annorlunda, man hade faktiskt börjat tröttna på idol efter så många år! Fattar ju dock inte hur vissa ens kan tro att de kan sjunga?! :O Visst vissa som sjunger dåligt, de driver ju, men andra tror allvarligt att de kan sjunga och det är sjukt! Men det är kul att titta på haha!
 
Btw! haha! Sökte ju två jobb förut och när jag skulle skicka in en ansökan såg det ut som på bilden nedanför. Hahah jag bara wtf?! Vad fan innebär "Annat"?? haha! Liksom vad tänker de när de tar ett tredje alternativ på en fråga där det bara finns två möjliga alternativ?? Haha fick mig ett gott skratt iaf!
 
Nu ska jag fortsätta titta på tv iaf! Sista updaten för idag! Känner mig duktig som faktiskt uppdaterat 3 gånger idag!
 
 
 
 
 
 
 

2012-09-18
17:16:25

CHILL
Jag har sökt två jobb idag så nu får det räcka! :) Nu ska jag bara slappa resten av kvällen!
 

(Har förresten världens bästa kamera på mobilen för tillfället!!)

2012-09-18
14:02:55

Godmorgon?
Godmorgon! Eller kan man säga det nu? nää, kanske inte.. Men jag har iaf precis käkat frukost och nu sitter jag här framför datorn med en kopp te. Jag måste verkligen börja både gå upp och gå och lägga mig tidigare!
 
Nu ska jag göra mig iordning lite, sen ska jag gå och lämna CV till Mekka och så. Måste hitta fler jobb att söka. Dom söker på netto, men det är inte ens värt att söka det för det var typ garanterat tre timmar i veckan och sen bara på inringning, så nej. Men jag får väl leta vidare.
 
Nu måste jag skynda mig! Tjingeling!
 
 
 

2012-09-18
00:08:54

You can let go now daddy.
Idag har jag varit i Skövde med min kära mormor! Skulle köpt mobil där, men som jag sa förut så beställde jag hem ifrån internet istället. Kikade runt lite i Skövde och sen käkade vi på Max. Direkt när jag kom hem så drog jag och Lovisa till vårdcentralen för den tredje och sista sprutan mot livmoderhalscancer. AJAjaj vad den kändes!! Den var nog värst av alla tre tror jag! Själva sticket är ju inte så farligt, det är när de sprutar in vaccinet som det gör ont.. Nu är alla sprutor tagna iaf, så nu slipper jag förhoppningsvid fler sprutor på ett tag!
 
Annars idag har jag inte gjort mycket. Fick springa fram till VC en gång till sen och följa med lillsyrran när hon skulle ta sprutan. Sen hann jag med en powerwalk och lite styrka innan ensam mamma söker började också. Jag måste verkligen komma igång med träningen nu. Även om jag inte börjar på något gym(inte bestämt mig än) så måste jag komma igång med mer PW och springturer, kommer ju tappa all kondis annars haha!
 
Nu ska jag väl snart krypa ner och försöka sova! Imorn ska jag söka jobb!
 
Godnatt!
 
 Like this song!

2012-09-17
19:26:26

Ny mobil!
Har precis beställt hem en ny mobil eftersom min kära iphone inte mår så bra!(se bilden!!) Den funkar ibland, men rätt som det är slutar den funka.. Blev en billigare mobil nu eftersom jag bara ska ha den fram tills typ januari då mitt abonnemang går ut och jag kan få en ny mobil! :) Då blir det iphone igen, antingen 4 elr 4S, skönt, jag gillar iphone! Beställde iaf en Sony Xperia Miro.
 


 

2012-09-16
22:08:34

Beck
Sitter just nu och tittar på Beckfilmen som går på 4an, en av de nyare som jag inte har sett. Älskar när det går Beck/Wallanderfilmer på söndagar!
 
Hade en ganska lugn och bra kväll med Lovisa, Sofi och Nathalie igår. Var jävligt trött hela kvällen dock!
 
Ny vecka imorn och då MÅSTE jag ta tag i det där med att söka jobb! Inte sökt ett enda denna månaden, men har inte funnits några passande, men jag ska fixa det i veckan. Det är ju så tråkigt bara. Ska försöka införskaffa mig en ny mobil i veckan också.. Det får bli någon billig då jag ändå får en ny genom abonnemanget efter jul, då blir det en iphone igen!
 
Har inget mer att säga för tillfället, så uppdaterar imorn eller nåt! Ha det bra!
 
BTW! Har insett att jag fått ganska långt hår nu, det gillar jag! Men måste klippa mig snart. Inte varit hos frissan på hur länge som helst!
 
 
 
 
 
 

2012-09-15
16:40:09

Äntligen på spotify!
 
 
 
Swedish House Mafia – Don't You Worry Child (Radio Edit) [feat. John Martin]

2012-09-15
00:10:03

RING RING!
 Fredagsnöje!

2012-09-14
15:16:44

one shot, two shot, tree shot, four
Hade en grym kväll med grymma tjejor igår! Lite förfest hos mig med tjöt och spel! Tog bussen in till Skövde och drog in på husaren preciiiis innan 10 så blev gratis :) Satte oss ut och tjöta tills det dragit igång och blivit mer folk sen dansade vi loss! Får väl tacka alla tjejor för kvällen! Men tackar inte busschauffören för att vi fick gå i strumpor ända ifrån kavelbro.. Men ah grym kväll iaf!
 
Idag blir det fredagsmys! Ska inte göra någonting alls, bara ta det lugnt! Imorn blir det troligtvis fest igen. Antingen blir det här hemma eller i Skövde.
 
Allt för mig! Bye!
 




2012-09-13
16:48:57

Hungry hearts
 

2012-09-13
15:22:12

Torsdag=utgång
Har precis käkat och snart ska jag iväg till konsum och köpa slödryck till ikväll. Ikväll blir det husaren! ;D Känns som det är aslängesen vi var ute på en torsdag, men det är väl egentligen bara några veckor sedan. Hoppas iaf på en grym kväll med mycket folk ute! Vi kör lite förfest hos mig innan vi drar iväg till Skövde.
 
Annars händer det inte så mycket. Jag letar efter jobb att söka men det har varit dåligt med passande jobb hela september. Lite jobbigt eftersom jag MÅSTE söka massa jobb varje månad, inte lätt när det inte finns några.
 
 
 
 

2012-09-12
23:24:45

Thought you were different.
Haft ett bra dygn i Hjo med mina älskade småbrorsor, det bästa jag har! Vad som än händer så vet man att man alltid har dem och man vet att de alltid kommer älska en och jag kommer alltid att älska dom.
Hämtade dom på dagis igår och dom blev så glada, så kul! mina små skitungar som inte alls är så små längre!
Lägger upp lite bilder istället för att skriva!
 
Annars idag har jag inte gjort mycket, städat och gått en sväng med Lovisa bara.
 
Bajbaj!
 




I thought that you were different, that you were special, but it turned out that you were just like everyone else.
 

2012-09-10
23:42:01

I miss you even if I don't know who you are
Jisses vad jag bloggar dåligt! Över en vecka sedan senaste riktiga updaten, inte riktigt okej kanske! Men har inte haft någon lust till att blogga. 
 
En liten update om vad som hänt sedan sist!
 
Förra onsdagen: Fixade med lite grejer och sedan tog jag en fika med Therese. Kul! har typ inte träffat henne sedan studenten(om jag ens träffade henne då? Satt väl o tjötade tills det bara var vi kvar på Julius och sen gick vi ut och tjötade en stund till.
 
Förra torsdagen: Jag åkte i väg till Falköping och träffade Emma! Trevligt trevligt! Blev mycket tjöt om allt och inget. Pratade mycket minnen ifrån våra tre år på gymnasiet, åh vad jag vill tillbaka, saknar vardagen med mina tjejor!
 
Fredag: Jobbade 7-13.30, rätt segt, men gött att tjäna pengar. Har ju inte jobbat sedan 31/7, så det var ett tag sedan, men det gick bra.
 
Lördag: Jobb 7-17. Sedan skulle jag och Lovisa ha myskväll med tacos och så. Meeeen efter tacosen kände vi bara nääe fan vi drar till Andreas inflyttningsfest! Vi är kassa på nykter helg! Men ah vi fixade oss lite, drack lite och sedan drog vi bort till Andreas. Var där ett tag och sen kände vi, nää vi drar till Skövde! Så fixade skjuts dit och drog till Skövde. Kvällen blev väl inte riktigt som vi tänkt, menmen. Var sjukt trött efter en lång jobbdag, så det var lite segt.
 
Annars har jag inte gjort något speciellt direkt. Var på ica förut och dom håller på att gör om där, idag såg jag att de fått in smink, alltså riktigt smink, typ max factor och så. Fan va gött!
 
Nu ska jag snart försöka sova, imorn ska jag försöka komma upp i tid, fixa lite grejer och sedan ska jag dra till Hjo. Ska hämta småbrorsorna på dagis och sedan stannar jag där tills onsdag! Skönt att komma ifrån stan och kul att få träffa mina favvokillar!
 
Natti!
 

 
 
 

2012-09-08
17:56:43

..
Orkar inte..
 

2012-09-03
23:33:28

It makes me think of you.
 
 
 
 
 
 
 

2012-09-02
20:38:30

Matfestivalen dag 2!
Jahapp då var det söndag igen! Veckorna går sjukt fort!
 
Igår var det iaf matfestivalen igen! Förfest med Jennie och Lovisa hos nån kille, med en del skönt folk. Var lite jobbigt att dricka igår, iaf i början men sen gick det bättre. Vid lite innan 11 drog jag och Lovisa in till stan, träffade massa folk hela kvällen och sprang in och ut på pims typ hela tiden. Var typ 20/21/23+ på de flesta ställena igår, det var typ pitchers och pims man kunde gå till(och vibe men det suger). Men vi hade en bra kväll iaf! Åkte till fkp, gick o la mig typ 5, åkte bussen hem vid 11! Sen har jag bara legat i sängen, sovit och kollat på tv-serier, gött! Blev ett varv på ringleden med Lovisa också, i regnet!
 
Ja, det var väl det.. Kul update!
 
Ha det bra!

2012-09-01
13:16:52

Matfestivalen!
Shit idag är det 1 september.. Sjukt! Nu är det höst och jag är verkligen inte redo för höst och vinter, det har ju liksom inte ens varit någon sommar i år.. Menmen, får väl hoppas att det blir en tidig vår och lång sommar nästa år!
 
Denna helgen är det matfestivalen i Skövde och det innebär fest! Det blir mitt 6:e år på matfestivalen. Igår drog vi in till Skövde vid halv 7 för förfest med skönt folk och vid 11 åkte jag, Lovisa och Sofi in till stan! Tjöta med massa folk, trevligt! Sen tog vi bussen kvart över 1 hem. Det är skönt att det går extrabussar nu under matfestivalen, då kan man välja lite själv när man vill åka hem, man måste liksom inte stanna till kvart över 2 om man inte vill.
 
Ikväll blir det också matfestivalen såklart! drar väl in med halv 6bussen antar jag :P Blir förfest och sen får vi se om vi går till husaren eller om vi bara går ut. Kommer nog bli en awesome kväll! Kan ju bli lite awkward också. Men idag tänker jag INTE dricka vodka och jag tänker äta mer innan vi började dricka! 
 
Uppdaterar väl imorn eller nåt! 
 
Ha det bäst för det ska jag ha!