Ssandraan

2013-04-29
22:08:53

Just give me a reason
Hejhej!
Sitter här och lyssnar på lite chill musik, ska snart göra mig klar för sängen. Det blir att krypa ner och titta på film innan det är dags att sova.
Måndag, ny vecka och nya tag idag. Har haft praktik. Barnen har stått i fönstrena typ hela dagen eftersom det har varit grävmaskiner och grejer på gården idag haha. Annars idag har jag väl inte gjort så himla mycket. Pluggat lite och färgat håret. Mitt hår behövde verkligen färgas nu, det var riktigt urtvättat, usch. 
 
Imorn är det ju valborg! Jag jobbar 9-16.30, sen blir det hem och fixa sig innan det bär av till Skövde för fest och utgång! Kommer nog bli asmkt folk ute och askul! Tagga! På onsdag är man ju ledig så då blir det lugnt hela dagen och sen dansträning på kvällen. Det är sista dansträningen innan saga! Sjukt vad fort det gått. På torsdag börjar mitt nya schema på praktiken och då går jag bara 8-11.30 sen följer jag nog med Jennie och mormor in till Skövde en sväng, fixa lite inför lördag. På fredag blir det praktik och sedan fixa hela dagen, fredagsmys på kvällen. På lördag är det fest som gäller! 
 
Såg precis att min senaste inlämning i engelska var rättad, blev ett C, det är väl typ vg. Lite krångligt med A-F i betyg när man är van vid G-MVG. Men jag tror att jag vet ungefär hur det funkar. Jag är nöjd med att få C iaf. Speciellt nöjd är jag när jag får bra på de muntliga delarna också, för det känns alltid kasst när jag skickar in dem, men får ändå helt okej på dem, gött!
 
Hepp dags att göra sig klar för att krypa ner så man orkar med morgondagen.
 
Ha det bra!
 
 

2013-04-28
22:13:11

Funny you're the broken one, but I'm the only one who needed saving
Söndagsmys, Maria Wern och chips. Just nu är det paus för nyheter, så tänkte slänga in ett kort inlägg bara!
 
Igår var det ju fest och utgång i Skövde! Jag, Lovisa, Nathalie och killarna! Kul! Vaknade vid 11 idag, mådde asbra, drog med syrran och köpte glass, chillade på balkongen. Sen har jag storstädat rummet idag, duktigt! Blev även grillat hos Bosse, gött!
 
Måndag imorn, ny vecka. Kort vecka denna veckan då man är ledig onsdag. Sen börjar mitt nya schema med, gött med kortare dagar. I helgen taggar vi cruising!
 
Hepp nu börjar filmen snart igen!
 
Byebye!
 

2013-04-26
23:53:32

Jobb, Skövde, mat!
Guuud va skönt! Blev klar och skickade in min uppgift i engelskan förut! Nu slipper jag stressa med den imorn! Gött som fan att bara kunna ta det lugnt!!
 
Det är ju fredag idag och helg igen, underbart! Idag jobbade jag 7-13 med mina goá ungar på dagis. När jag slutade drog jag hem och pluggade/chillade innan jag och Lovisa drog iväg till Skövde en sväng. Bytte min bikini som jag köpte igår, köpte nagellack och hårfärg! När jag var på väg hem ifrån busstation mötte jag mamma och Bosse som frågade om jag ville med och käka på julius, så drog med dom och käka. Gött att slippa laga mat själv! Nu har jag precis tagit en dusch. Ska plocka iordning lite på rummet innan jag kryper ner! Förhoppningsvis kan jag sova länge imorn! Det behöver jag.
 
Hepphepp! Ha det bra! Byebye, godnatt osv!
 

2013-04-25
20:45:30

Not really sure how to feel about it
Okej, sorry för lite dålig update i veckan.. Inte haft tid eller lust hehe. Varit en rätt lugn vecka. Praktik, plugg, dans, fika med bästa vän osv. Idag var det en kort dag på praktiken(skulle gått på möte, men blev inställt) sen åkte jag, Jennie, mamma och Bosse iväg till Skövde, blev lite shopping haha skräll! Fick en kjol av Bosse, schysst! Sen blev det en klänning och en bikinitop också. Efter Skövde blev det direkt till mormor och käka, sen hem plugga och nu chill vid tven.
 
Ska försöka komma i säng i tid idag för imorn börjar jag 7, usch hatar att börja så tidigt.. Menmen! Det är ju fredag och dessutom löning så det är nice!
 
Nu ska jag titta klart på sofias änglar och sen hoppa in i duschen! Ha det bra!
 
 
 

2013-04-19
16:17:57

Grattis sis!
Hej! Ska väl börja med att säga GRATTIS till lillasyster som fyller 17 år idag! :) <3 Min lilla lillasyster är inte ens liten längre.. Haha! Åren går fort, känns som om det inte var längesen jag fyllde 17, men det är snart 3 år sedan.. Ikväll ska vi iaf fira Emma lite med att gå och käka på julius med familjen, trevligt!
 
Annars så kom jag hem för en stund sedan, har jobbat såklart. Innan jag gick på helg fick jag en stor kram av de barnen som var kvar, goa är de allt! Nu har jag tänkt städa eller nåt, om jag orkar haha. Sen blir det väl att fixa till sig lite innan vi drar och käkar.
 
Jaa, det var väl det.. Nu ska jag ta tag i livet och börja städa!
 
Ha en awesome fredag!
 
 
 

2013-04-18
19:49:23

Wanties!
Kör ett snabbt inlägg med wanties nu, kanske slänger in ett bättre inlägg sen! Vill ha massa shorts! Shortsen och byxorna är ifrån gina tricot, byxorna verkar så sköna! Klänningen och kjolen är ifrån hm, klänningen ser lite tråkig ut, men jag gillar ryggen. Den blommiga toppen är ifrån bikbok. De första skorna är ifrån din sko och resten är ifrån skopunkten.                                                                                                      
 
 
Hörs sen kanske!
 
 
 
 

2013-04-16
21:19:15

AF är skit
Lite arg blir jag allt.. Fick mail från min "handledare" elr vad det nu är på AF idag.. Förlängt på praktiken till 31 maj. Okej, visst jag trivs väldigt bra på min praktik, det är den bästa praktiken jag någonsin haft så jag klagar inte på att få vara kvar. Det som gör mig lite irriterad är att man egentligen bara får ha praktik på samma ställe i 3 månader(det är vad de sa ifrån början iaf) och jag kommer att ha haft praktik på samma ställe i mer en 6 månader. Det verkar ju som om de på AF inte "orkar" hjälpa mig med att fixa nåt annat, hjälpa mig med att gå vidare. Varför skulle jag annars få vara på samma ställe mer än dubbelt så lång tid?? Så dåligt tycker jag.. Men som sagt, klagar inte på att få va kvar då jag trivs jättebra. Dock tänker jag gå ner till typ halvtid på praktiken sen när april är slut. Jag vill kunna lägga mer energi och tid på pluggandet, slippa stressa ihjäl mig.
 
Idag har jag iaf jobbat 11.15-17.00. Det har varit så gött väder idag så vi var ute rätt mycket, skönt! När jag slutade drog jag hem en sväng, sen åkte jag och betalade andra halvan av min dansavgift som jag hade glömt av och drog sedan till mormor för att käka. Efter det blev det en powerwalk, gött! 
 
 
Nu ska jag käka något och sen mysa framför tven resten av kvällen. byebye!
 

2013-04-15
22:22:25

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Hey!! Sitter här nyduschad och fräsch ska väl chilla lite vid datorn och sen krypa ner och titta på dh! Inne på säsong 5 nu! Så bra! Längesen man såg de tidigare säsongerna.
Känner mig jävligt duktig som körde styrka förut! Mage, rygg, armar och ben + stretch! Måste ju verkligen komma igång med mer träning än bara dansen. Nu när våren är här så ska jag komma igång med mer pw och springturer, det har ju inte varit så kul nu under vintern..
Ja, vad har man gjort idag då? Praktik såklart, sen blev det plugg, gjorde ett prov gött! Lite senare cyklade jag bort till farmor & farfar, där Victoria, Alve och Vide var, kul att träffa dom! Var där en stund och pratade lite oså sen drog jag och Emma till mormor där även mamma och Bosse var. Blev nybakade bullar o annat gött! Ja, sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag!
 
Som jag nämnt tidigare så blir det jobb resten av veckan. Börjar 11.15 imorn så det blir en go sovmorgon, det gillar jag! Det där med att gå upp tidigt är inte riktigt min grej.. hehe. Jobbar till halv 5-5, beroende på när sista barnet på min avdelning går hem. När jag slutar ska jag iväg och käka hos mormor, sen ska jag även försöka hinna med en pw och plugg!
 
Sen vill bara önska ett stort lycka till, till bästa Emma som for iväg till USA idag, hon blir borta ett helt år! Kommer sakna henne! Som tur är finns det ju bra sätt att ha kontakt på även om hon är långt bort! Som sagt önskar henne lycka till och hoppas hon får det bäst där borta! <3
 
Nu blir det chill! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-04-14
18:37:18

Sunday
Opsops! Blev inte någon helt nykter helg iaf, hehe.. Fast det blev väldigt lugnt ändå. Efter att vi varit hos Bosse igår, så kände jag att jag ville gör nåt så vid 10-halv11 drog jag bort och var med syrran & dom och festade lite, men blev som sagt väldigt lugnt. Var hemma vid 1 elr nåt och då blev det film och sen sova.
 
Juste fick en kaffebryggare av Bosse igår med! Så nu kan man checka av ännu en grej på listan med grejer som behövs tills man flyttar hemifrån. Dock är ju inte kaffebryggare något superviktigt för mig då jag inte dricker kaffe, men någongång ska jag väl lära mig det och det är ju alltid bra att ha liksom.
 
Idag har jag inte gjort mycket alls.. Pluggat, kollat på film oså och det är väl det jag ska göra resten av dagen oxå. Imorn är det måndag och ny vecka. Jobb tisdag-fredag, jobbar 3 stängningar i rad, men det är inga problem.  Nu har jag bara cirka 2 veckor kvar på min praktik. Lite tråkigt, fast förhoppningsvis får jag väl jobba där en del sen.
 
Hepp nu blir det DH! Byebye
 
 
 
 
 

2013-04-13
16:13:38

Änglavakt
Sitter här hemma, tar det lugnt och käkar lite godis Ska precis börja titta på "Änglavakt" får se om den är nåt att ha! Annars får jag väl fortsätta att titta på DH, haha. Det blev faktiskt en nykter helg denna helgen, rätt gött! Ska bort till Bosse och laga mat och så lite senare, så det blir väl väldigt lugnt.
 
Igår var det ju astråkigt väder, snö och grejer.. Idag var det bättre, ingen snö och inget regn, men inte heller någon sol.. Menmen det kommer förhoppningsvis nästa vecka! Vaknade iaf vid 11 idag, gick upp käka frukost oså, sen gick jag ut o gick en sväng med Ziri. Skönt att komma ut och få lite luft när man vaknar. Annars idag så har kjag pluggat en del, det är MASSA glosor att lära sig, usch!
 
Nu ska jag titta på filmen. Ha en bra lördag!
 
 
 

2013-04-13
00:14:51

Midsommar!
Hejhej! Fredag, eller ja, nu är det väl lördag.. Haft en bra fredag iaf! Praktik till halv 12, sen hem och plugga och greja lite, känns bra att få gjort lite plugg, det är ganska mycket nu. Sen träffade jag iaf Lovisa, blev en fredagsfika på julius och sen bestämde vi oss för att dra till Skövde en sväng. Fick med mig två linnen och en bh hem, behövs ju till sommaren! Lite mkt shopping det senaste kanske, menmen.. I love it! Man får unna sig lite ibland faktiskt och nu behöver jag inte shoppa något på ett tag. När vi kom hem ifrån Skövde bokade vi stuga i smögen till midsommar, så jävla gött! Kommer bli så jävla grymt! Skönt att slippa tält och grejer.. Vi avslutade kvällen med tacos innan Lovisa drog hem. Sen dess har jag försökt få lite ordning på garderoben och tittat på Desperate Housewives.
 
Nu ska jag ta en snabb dusch och sen krypa ner tror jag!
 
Godnatt!
 

2013-04-11
22:45:58

...
Okej, det kanske dags för lite bättre update om den senaste tiden nu! 
 
Vi börjar med helgen i Stockholm!
Jag, Lovisa och Nathalie var inte i Stockholm förrän vid halv 11 på fredagen så då hann vi inte med så mycket mer än att käka, gå till Sofi och sen krypa ner och sova. På lördagen hann vi däremot med lite mer! När vi vaknat, ätit frukost och fixat oss gick vi till plattan/drottninggatan och det, för lite shopping! Sofi bor på kungsholmen så det var inte alls så långt att gå. Vi kikade runt i affärerna, köpte en väska, ett linne och ett par solbrillor på bikbok. Brukar inte shoppa så mycket på bikbok, men nu i Stockholm köpte jag en hel del där. Efter shoppingen gick vi tillbaka till Sofi och käkade tacos, yummi! Sen tog vi det lite lugnt innan vi började fixa inför kvällen.
Började dricka lite smått vid 4 och körde igång på riktigt vid 6. Lite senare kom de andra som skulle va med, då käkade vi tårta och drack bål, vi firade ju Sofi och hennes kompis som fyllde 20. De hade bokat ett karaokerum mellan 8 och 10 så då bar det av dit. Vi hade ett rum med egen bar och egen bartender, asnice! Kareoke är egentligen inte min grej, speciellt inte när man är med massa folk man inte känner. Men det var faktiskt riktigt kul! Fanns hur många låtar som helst att välja på så man varvade sång med drinkar! Efter karaoken drog vi vidare till ett annat ställe, var väl mer ett förfest ställe, men det var kul iaf. Sen skulle vi dra vidare till Harry's, men vi gick förbi Burger King på vägen så vi gick o käka istället, världens godaste pommes! Efter maten var alla aströtta, hade ju varit en lång dag. Vi bestämde oss för att dra hem till Sofi, alla var nöjda ändå.
På söndagen tog vi det lugnt ett tag efter att vi vaknade och sedan fixade vi oss för att sen dra till "stan" för shopping igen! Fick med mig två par shorts, assnygga, perfekta till sommaren! Blev även mat såklart! Thaimat, så gött! Sen drog vi hem till Sofi och kollade på film innan det var dags för oss att dra oss mot tåget hem. Trötta och nöjda efter en grym helg i Stockholm! HAHAh, okej det blev en rörigt och kass update om Stockholm..
 
Nu i veckan har jag jobbat varje dag på mitt dagis där jag har praktiken, asgött! Jobbar även tis-fre nästa vecka, så skönt att få jobba. Efter praktiken i måndags kom Emma hit till tidahölm. Ett tag sen vi sågs nu så kul att ses och nu kommer det dröja 1 år(!) innan vi ses igen, hon drar nämligen till USA på måndag :( Blev en fika på julius o massa tjöt typ.
 
Annars i veckan har jag inte gjort så mycket. Dansade igår såklart. Vi blev klara med sagadansen, gött! Inte så många gånger kvar innan saga nu, typ en månad bara. Idag va jag och syrran hos mormor och käkade, sen har jag pluggat lite.
 
Redan fredag imorn med. Får se lite vad som händer i helgen.. Nu ska jag iaf försöka sova, nattinatti!
 
 
 

2013-04-10
18:16:58

Det kommer aldrig va över för mig
Kände att det var dags för ett litet inlägg! Ingen update sen innan Stockholm ju! Redan onsdag och snart helg igen! Kör inget långt inlägg nu heller för ska snart iväg och dansa, kanske uppdaterar mer efter dansen. Men iaf, I'm alive! Hade en grym helg i Stockholm! Haft en bra vecka än så länge! Jobbat, pluggat och sagt hejdå till Emma som drar till USA nästa vecka.
 
Men ah uppdaterar mer sen eller imorn!
 
 

2013-04-05
15:44:47

Stockholm
Heyy! Sitter här och tar det lugnt, väntar på att nagellacket ska torka och sen ska jag packa klart. Idag är det fredag, helg och dags för att göra Stockholm osäkert! Drar till Skövde om några timmar och sedan vidare till Stockholm med Lovisa och Nathalie. Kommer inte hem förrän på söndag så det blir troligtvis ingen update förrän nästa vecka.
 
Har ju inte varit så mycket update i veckan, men det har inte hänt så mycket. Har haft praktik och pluggat mest. Fått två "prov" gjorda. Dock skulle ju inte jag kalla det prov, det tog typ 10 minuter och var inte alls svårt, skönt att ha det gjort iaf. Igår var jag i Skövde och träffade Jullet! Sjukt inte träffats sen nyår då hon bor i Luleå numera. Kul att träffas innan hon skulle tillbaka upp till norr!
 
Nästa vecka ska jag jobba måndag-torsdag, gött! Lär nog bli en tuff vecka! Ovanligt många barn blir det. Den här veckan var lugnet före stormen kan man väl säga.. Tisdagen lär bli riktigt tuff då jag troligtvis ska jobba 07.15-17.30, usch haha! Men det är bara att köra på!
 
Hepphepp! Dags att greja lite! Ha en bra helg!
 
 
 
 

2013-04-02
20:28:12

Underbart
Hejhej! Tisdag, men första vanliga dagen denna veckan så det känns ju som måndag. Gött ändå att det redan är onsdag imorn! Då är det inte långt kvar tills helgen och tills vi drar till Stockholm! Awesome!
 
Idag har jag haft praktik, var väl som vanligt kul. Så skönt när man kan vara ute mer och njuta av solen! Den värmer riktigt skönt nu! Hoppas det håller i sig bara. Vi har haft det rätt lugnt nu ett tag, lite barn som gått kortare dagar, men nu ser det ut att vända! Blir fler barn och längre dagar, nästa vecka kan nog bli tuff, men det funkar alltid! Efter praktiken idag drog jag hem en sväng innan jag drog iväg till Skövde och träffade Lovisa och Nathalie. En fika på gräddhyllan oså blev det! Trevligt!
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, ta något att käka, eventuellt plugga lite och sen titta på tv!