Ssandraan

2012-07-31
23:51:51

I'm in love
Precis kommit ur duschen och nu dunkar jag musik och har det gött! Dagen har bestått av småfix och jobb! Har bla. kollat runt lite efter både jobb och lägenheter(haha jag vill flytta nu, men vet att det inte går förrän jag vet att jag får ihop tillräckligt med pengar) sen var jag nere på "stan" och införskaffade mig en kalender vilket behövdes! Har även varit på AF en sväng! Jobbat extra idag, inget vanligt jobb utan ett speciellt jobbade endast 3 timmar nu ikväll. Vet inte riktigt om det är något för mig, vill nog hellre bara stå på inringning.. Men får fundera lite på det.
 
Igår var jag en sväng med Lovisa i Skövde, inget köpt ;) känner mig ganska duktig! Bra att spara lite på pengarna! ;) Påtal om pengar! imorse ringde de ifrån lönekontoret och sa att jag får min lön på fredag! asnice!! :D Trodde att jag skulle få vänta ända tills nästa månad!
 
Imorn drar jag till Hjo och är barnvakt åt skitungarna! :D Pengarna rullar in ;) Haha nää men det gör jag för att jag tycker att det är kul, inte för att få pengar, det är bara ett plus i kanten ;)
 
Får väl se om jag bloggar ifrån mobilen nåt imorn, annars hörs vi nog på torsdag när jag är hemma igen!
 
Ha det bra!
 
 

2012-07-29
15:52:49

Cruising & nostalgi
Ligger i sängen och tittar på "spökafton" någon mer som tittade på det som liten?? Jag kommer ihåg att det gick varje fredag eller lördag när jag var kanske 7-8 år ;) Alltid kul att titta på sådant som man tittade på när man var liten tycker jag :) Nostalgi <3
  
 
Igår var det ju cruising i Falköping. Var i fkp vid 5, något senare än planerat. Jävlar vad det regnade när vi kom fram! :O Vi fick stå i en busskur och vänta på att det skulle regna över, men där blev det äöversvämning typ.. Inte nog med att det regnade som fan, det åskade oxå! Det small som tusan kan man säga! Men ah efter ett tag hade det regnat över och då gick vi till Elias. Körde beerpong(eller bearpong;)) och tjöta. Vid 10-11 nångång drog vi ut. Var rätt mycket folk och rätt mycket bilar, vi gick runt en stund, sen satte vi oss på happytime och käka pommestallrik ;G Sen gick vi en sväng till och kollade innan vi drog tillbaka till Elias igen. Tog tåg/buss hem sen, somnade rätt gött på bussen!
 
Ska inte göra ett skit idag! Bara chilla och titta på film!
 
Allt jag hade att säga nu!
 
 

2012-07-27
23:13:24

I'm busy living my life.
Några dagar sen sist jag skrev. Men nu är jag tillbaka ett år äldre och något brunare!  ;) Man orkar ju inte sitta inne och blogga när det är så gött väder ute! :D Har varit asvarmt och soligt de senaste dagarna, underbart! 
 
I onsdags fyllde jag 19 år iaf! Började dagen med ett möte på AF.. Tog väl en timme ungefär, så tråkigt var det! Sen drog jag hem och solade i någon timme, asgött! :D Vid lunch drog jag, syrran och mormor iväg till Skövde och käkade på donken och titta lite i affärer :) fick med mig lite smycken hem! Helt beroende av smycken och fram för allt ringar! Som jag sagt beställde jag hem 3 ringar ifrån SBT och de kom lagom till 19årsdagen :) Dessutom fick jag ytterligare två ringar av mammsen. LOVE IT! Vi avslutade våran tripp till Skövde inne på dollar store innan vi åkte hem! Måste ju säga att det är riktigt bra! Finns mycket och billigt!
 
Väl hemma ifrån Skövde käkade jag och syrran kladdkaka som hon bakat! ;G Sen skulle jag träffa Lovisa för en lugn kväll hemma! Men blev ändrade planer! Drog med Jaro, Kevin och Ludvig till havssjön och grilla och bada, nice! Sen drog vi hem till mig och drack lite. Bra kväll!
 
I torsdags gjorde jag inget speciellt direkt, var hemma och njöt av vädret!
 
Idag var jag tvungen att fixa allt krångel med min lön som jag skulle fått idag, som jag tyvärr inte kommer få förrän nästa månad nu.. I ren ilska tänkte jag slänga min kära telefon i sängen, men den träffade väggen och baaaam! där spräcktes min skärm! :( Måste försöka få en ny telefon! Ska se om jag kan byta till en iphone 4 även om abonnemanget inte gått ut riktigt än.. När allt krångel var fixat så drog jag och Lovisa till Hjo och badade! Iveta kom oxå dit! Vi låg och stekte hela dagen, doppade oss lite då och då! Både i poolen och i Vättern ;) Var ju faktiskt hela 19 grader i vättern! Vi var hemma vid 5, då käkade jag och greja lite innan Lovisa kom till mig. Satt och spela kort och chillade på balkongen :)
 
Det är väl allt jag gjort det senaste!
 
Imorn blir det cruising i Falköping! Åker hemifrån redan vid halv 2, så blir att gå upp ganska tidigt för att hinna allt innan! Så jag ska väl lägga mig om en stund! Ha det bra!
 
 
 

2012-07-24
22:37:50

SUNSHINE
Har nu knappt 1,5 timme kvar som 18åring! 19 är ju ganska tråkigt egentligen, inget speciellt alls, längtar tills nästa år! ;)
 
Idag har jag hunnit med att käka middag hos mormog, städa rummet och träffa Lovisa en stund:) Vädret har ju varit underbart idag! :D Det blåser ju lite, men det har ändå varit asvarmt! Så skönt att sommaren äntligen verkar vara här! Det är ju på tiden om man säger så!
 
Imorn blir det möte på AF halv 9 -.- inte det roligaste att börja sin födelsedag med ett möte där.. Menmen, efter mötet ska jag försöka sola någon timme innan jag, syrran och mormor åker en sväng till Skövde. Behöver lite färg nu, jag är verkligen likblek! aldrig varit så här blek i slutet av juli :O stört!
 
 
 

2012-07-23
21:30:45

Måndagsmys!
Sitter i soffan och tittar på Material girls som går på 11an. Har precis beställt hem 3 ringar ifrån SBT, 30 spänn för alltihop, det kallar jag billigt! :D Hoppas jag får hem dom lagom till onsdag då jag fyller år, en födelsedagspresent till mig själv ;) 
 
Idag har jag varit en sväng i Skövde med Lovisa, blev inget shoppat då jag är ganska pank haha, men en fika på gräddhyllan blev det allt ;) Kladdkaka ;G
 
Resten av kvällen blir det chill.
 

2012-07-22
23:13:20

NORGE
Idag är det ett år sedan det hemska hände i Norge! Dagen då EN ENDA människa under 1-2 timmar tog över 70 människors liv, de flesta var ungdomar, sådana i min egen ålder.. Tänk att en enda människa under en så kort tid kan döda så många andra. Det är helt sjukt egentligen, man tror inte att nåt sådant ska kunna hända och speciellt inte i Norge, i norden, så nära oss. Jag kommer ihåg hur chockad man var när man fick veta det.. Det har varit massor om det på tv idag. Alla tankar går till Norge och alla drabbade idag! 
 

2012-07-22
22:54:17

LEEEEEDIG!
Nu har jag äntligen jobbat sista kvällen! känns så skönt!! Dessutom är det bara 3 dagar(snart 2) tills jag fyller 19(vilket inte är nåt speciellt så, men ändå) ;) Några dagar nästa vecka verkar det även som om det kommer bli bra väder! :D Asnice!! 
 

2012-07-22
12:27:29

BEERPONG, FYLLA, STUDSMATTA, DANSA, PAUSA.
Bra kväll igår! Var ju som sagt i Falköping, fest och sen utgång på plantis, med panetoz!
 
Vi kom väl till fkp vid halv 6 nångång, förferre hos Elias. Vi körde beerpong, haha jag och lovisa mot killarna=mkt dricka för oss! Men vi var rätt grymma ändå! Efter att ha kört att tag kände vi(läs jag och lovisa) att vi behövde en paus, då gick vi ut och hoppa studsmatta, haha fyfan va kul när man är full ;) Sen grillade vi oxå! Körv me brö! Sen vid typ halv 11-11(drog vi till plantis) panetoz skulle upp på scen kl 11, men kom väl inte upp förrän efter halv 12 nångång, dom körde kanske 4 låtar o sen va det slut. Det var väl en del folk och dom var väl helt okej, men egentligen var det väl inte värt 160 spänn;P men, dansa pausa var ju bra iaf. :) När dom var klara drog vi ifrån plantis iaf, vi drog och träffa simon och följde med han till nån, sen hämtade morfar oss vid halv 3. Så skönt att slippa tänka på tåg och buss när man ska hem!
 
Idag ska jag ta det lugnt ända fram tills jag börjar jobba kl 5! Kom ju inte hem förrän vid 3 nångång och somnade inte förrän efter 4 så blev inte jättemkt sömn. Bye!
 
Full o glad tjej på studsmattan!
 
 
 
Dom har ändrat design på den cidern, så fult med svart burk! haha
 
 
The boys!
 
 
 
 

2012-07-20
23:44:31

B.E.A.U.T.I.F.U.L.
Kollar på DH säsong två och har det gött! Det var näst sista dagen på jobbet idag, känns ganska bra om man säger så. Dessutom är det dags för panetoz på plantis imorn, vilket ska bli asnice! :D För övrigt så åker Mamma och Bosse iväg till åland på måndag och då är det bara jag och lillsyrran kvar hemma, då Jennie åkte iväg till öland idag! Skönt med lite lugn hemma ;) 
 
Nu ska jag fortsätta att titta på DH och sedan blir det sova!
 
Efter en promenix med Lovisa i regn och åska, blev det en stark och fin regnbåge!
 
 
Hur kan det vara så svårt att släppa taget om någon som sårar dig gång på gång?
 
 
 
 
 
 

2012-07-19
20:52:44

You have to fall before you fly.
Sitter i sängen och har det allmänt tråkigt! Är trött och har ont i huvudet.. :/ Jobbat idag och nu är det bara 2 dagar kvar! ;) Dock suger det att jag jobbar imorn, annars hade det blivit utgång idag! Men får väl hålla mig tills på lördag :) Igår blev det ingen direkt uppdatering, men det hände väl inte så mycket! Jag var ledig och tog det lugnt! Senare på dagen åkte jag bort till Lovisa en sväng och spelade monopol, jag ägde! Not! haha..
 
Just nu är jag jävligt sugen på att skaffa en liten lägenhet i Skövde, vore så jävla gött att komma ifrån denna stan, men ändå inte för långt bort. Skövde är perfekt just nu! Man slipper tänka på hur man kommer hem efter utekvällar, man har nära till fler affärer än lindex och man slipper tidaholm! Kollade runt lite på lägenheter förut och det är ju inte så jättedyrt! fanns FINA 1or och 2or som låg på 2-3000 i månaden och då ingick det i de flesta fall tv, bredband och varmvatten. :) När jag fått ihop mer pengar så ska jag fan flytta! :D Haha mamma gillar ju dock inte att jag ska flytta till en annan stad, hon vill väl helst att jag bor hemma haha. Men vafan jag tänker ju inte bo i Tidaholm hela livet!
 
Nu ska jag nog hoppa in i duschen en snabbis, sen blir det sängen!
 
 
 
 
 
De två senaste dagarna!
 

2012-07-18
13:31:28

Breakfast!

Har blivit beroende av vattenmelon, så sjukt gott!!


2012-07-17
23:13:38

..
"Everything will be okey in the end. If it's not okey, it's not the end."
 

2012-07-17
17:36:11

Awesome!
Precis kommit ut ur duschen! Jobbat hela dagen. Nu har jag bara TRE dagar kvar att jobba, känns helt underbart! Bara en lång dag, en kort dag och en kväll kvar! Sedan ska jag ta ett välbehövligt lov! Kommer dock att stå på inringning, så kanske jobbar någon dag då och då, men inget schemalagt.
 
Ikväll blir det mys med bästa vän! Ska dricka lite vin, äta frukt med smält choklad och tjöta! Imorn är jag ledig efter att ha jobbat fyra dagar i sträck, skönt!
 
 
 
  

2012-07-16
00:51:10

Somebody that I used to know.

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

 


2012-07-15
23:41:11

The weekend!
I torsdags efter jobbet åkte jag iväg till Hjo, alltså till Victoria och småbrorsorna! :) Hann inte mer än att komma hem till huset innan vi åkte ner till Hjo. Det var som jag nämnde(?) hamnfest där. Först spelade timoteij, inte några jag brukar lyssna på direkt, men tittade så klart ändå. De spelade några låtar och sedan gick vi och käkade. Det blåste SKITKALLT ner i hamnen, frös ihjäl när vi käka och sedan började det ösregna! Menmen det var mysigt iaf! :)  Sen var det iaf Ulrik Munters tur! Nååågot bättre än timoteij, lite mer i min smak! Jag och syrran stod rätt långt fram, så vi såg rätt bra och kunde ta lite kort. Kul att ha även om det blev mobilbilder haha. När han var klar var väl kl närmare 10 iaf, men vi tog en glass på moster elins innan vi drog hem. Väldigt SMÅ och dyra glassar om man jämför med rossies här i stan! Men goda är dom iaf! :) Sen åkte vi hem!
 
På fredagen sov jag till 10-11, skööönt! Sedan gick jag upp och vi käkade frukost, nutella macka och jordgubbar med mjölk! ;G Efter frukosten gjorde vi oss iordning lite och sedan åkte vi ut till skogen, haha skogsmulle för en dag! Vi plockade lite blåbär och Alve plockade även lite kantareller. Haha egentligen är jag ingen skogsmänniska, är för rädd för alla kryp o skit! :O Usch hatar äckliga spindlar o sniglar o skit :O Men ibland är det skönt att vara ute i skogen! Hade även med fika, mys! Var ute rätt länge innan va slutligen åkte hemåt igen! Lagade mat och lekte lite med brorsorna innan det var dags för mig att åka hem. 
 
Det var väl allt som är värt att skriva om ifrån helgen, förutom det har jag bara jobbat.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-07-15
20:44:43

Partysugen!
Hej! Några dagar sedan sist så kände att det var dags för ett inlägg nu! ;)
 
Just nu ligger jag i sängen och dunkar partymusik och fan vad jag är partysugen! Haft en nykter helg faktiskt! Har ju jobbat hela helgen.. Nu vill jag bara ha helg igen för då blir det party! Panetoz på plantis! Men först väntar sista veckan med jobb. Jobbat idag och nu har jag bara 5 dagar kvar att jobba, känns riktigt skönt!
 
Ska snart dra ut och gå en sväng med Lovisa och sedan tänkte jag slänga upp lite bilder oså ifrån när jag var i Hjo med småbrorsorna! :)
 
Men ahh det kommer senare sen! :)
 
 

2012-07-11
17:45:31

if you can dream it, you can do it
Har precis ätit lite och nu ligger jag på mage i sängen igen. Legat här nästan ända sedan jag slutade vid halv 2, har spelat sims och sovit ;) Man blir trött av att jobba! Eller det kanske är de tidiga morgonarna som man blir trött av? Nu har jag iaf bara 8 dagar kvar att jobba innan jag har "lov" sommarjobbet är slut, men jag kommer att jobba nån dag då och då eftersom jag står på inringning.
 
Idag är det även exakt två veckor tills jag fyller 19 år! En ganska tråkig ålder haha, händer ju inget speciellt när man fyller 19, men nästa år däremot, då är det systemet som gäller! ;D Det är bara jag och lillsyrran hemma när jag fyller år, rätt skönt, men lite ovant att typ ingen är hemma när man fyller år :O Funderar på om man ska gå ut då, det är ju 18+ och fri entre på bogrens nu på onsdagar :) Men vi får väl se! Även funderat på om man kanske ska ta hem lite folk, men vet inte.
 
Imorn efter jobbet ska jag åka till Hjo, till Victoria och mina saknade småbrorsor! :D Victoria skrev precis att det är "hamnfest" med b.la. Ulrik Munter, Timotej och Neverstore. Kan ju va lite kul, har sett både Ulrik Munter och Neverstore innan, men kul iaf :)
 
Nu ska jag fortsätta spela sims ;)
 
 
 
 

2012-07-11
11:10:48

RAST


2012-07-10
23:02:42

Bedtime
Dags att krypa ner för imorn är det dags för jobb igen. Krypa ner i en renbäddad säng i ett nu städat rum, skönt.
 
Alexandra var förbi här en sväng förut, trevligt, längesen jag träffade henne! Imorn far hon iväg till Alanya, jag är inte avis alls.. ;) Nää men hoppas du får det bäst!
 
Hahah mamma är ju så odiskret man kan bli när det gäller att köpa födelsedagspresenter! Önskat mig lite smycken ifrån stylebytyra och några filmer ifrån cdon, svårt att lista ut att det var det som låg i paketen i brevlådan ;) förra året var det samma sak, hon hade fått hem paketen och så la hon dom uppe på garderoben helt öppet utanför mitt rum.. No surprise här inte ;)
 
Nepp nu ska jag krypa ner, godnatt!

2012-07-10
16:09:13

STÄDAR!
Kände att det var på tiden att städa rummet ordentligt! Usch vad stökigt! Fick passa på att göra det idag när jag är ledig! Har även hunnit med att gå till arbetsförmedlingen, så nu är det gjort!

Har även lovat Jennie att ha hand om Ziri hela dagen idag!

Nu ska jag fortsätta att städa!

Tjingeling!

2012-07-08
23:26:10

Half way
Precis kommit in efter en liten kvällspromenad med vovven! Skönt att det har slutat regna!
 
Har jobbat idag, 7-16. Nu har jag jobbat i två veckor och alltså jobbat hälften av det jag ska, känns bra att jag snart har jobbat mer än vad jag har kvar! Hoppas de två veckorna som är kvar går fort! Jobbar kvällen imorn, sedan är jag ledig på tisdag! Då blir det AF.
 
Igår var vi ju som sagt hos Bosse och käka och så. Grillat är ju underbart gott! Sedan blev jag kvar där hela kvällen! De andra drack vin, öl och cider medan jag fick nöja mig med cola eftersom jag skulle upp och jobba idag..
 
Idag har jag väl inte hunnit med så mycket mer än att jobba, sjukt trött efter det så blev en powernap på någon timme. Skulle egentligenbehövt städa mitt rum, men det fick vänta!
 
Nu ska jag se om jag får igång tven och om det är något bra.
 

2012-07-07
15:35:13

Tröööööött!
Är gaaanska trött om man säger så! Var i Skövde igår igen! Jag och Lovisa åkte in till Skövde vid 7 och satte oss på pims med Kevin, Jaro och Philip. Tog någon cider och tjötade, efter ett tag drog vi vidare till O'learys, satte oss där och tog några cider innan vi gick hem till Kevin. Drack och spelade fifa(hahah), missade bussen hem, alla sov där. Eller ja, vi sov ju i princip INGENTING! Käkade pommes på donken strax efter 9 innan vi åkte hem! Sedan jag kom hem har jag sovit!! Vaknade för nån timme sedan kanske.
 
Idag blir det LUGNT! Ska bort till Bosse och grilla sedan, annars blir det ingenting. Jobbar ju imorn igen så då blir det att sova tidigt ikväll.
 
Nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen! Uppdaterar kanske senare! Ha en bra lördag!
 
    

2012-07-06
11:42:08

Fredag?
Shit man har verkligen inte koll på vad det är för dagar längre :O tänkte att det var lördag, men nej det är ju bara fredag! :) Vilket innebär att jag är ledig både idag och imorn :D Detta är enda gången under min jobbperiod som jag är ledig mer än en dag i sträck.
 
Igår var det iaf utgång med Lovisa och Iveta! Jag och Lovisa satt hemma på min balkong och "förfestade" ett par timmar innan vi drog in till Skövde. Så skönt när man kan sitta ute! Och så skönt att man kunde gå ut utan jacka! :) Vid strax innan 10 drog vi in på husaren iaf, haha aslite folk när vi kom, men som vanligt så kom det ju mycket mer folk senare! :) En bra kväll! Jag lyckades få en pirathatt haha! "Captain" var på besök och delade ut hattar! Var ashungrig ett tag, så dåligt att inte donken har öppet längre än 11(?) på torsdagar :O Visst om det stänger 11 andra vardagar, men på torsdagar är det ju ändå många som är ute och många som vill käka!
 
Idag vaknade jag innan 10?! Stört jag brukar alltid sova till 11-12 när jag varit ute :O menmen det är väl skönt att komma upp i tid ibland, är ju rätt pigg trots utgången! ;)
 
Nu ska jag käka frukost och senare sen blir det att träffa Lovisa!
 
 
 

2012-07-04
22:47:46

The good old times.
Jag saknar tiden då allting var bra, tiden då vi alla hörde ihop. Finns så mycket minnen av saker som vi har gjort, minnen som alltid kommer att finnas kvar, men jag vill inte bara kunna titta tillbaka på gamla minnen, jag vill kunna skapa nya. Jag vill inte glida längre och längre ifrån allting, jag vill stanna kvar, jag vill tillbaka till tiden då allting var bra. 

2012-07-04
22:06:11

En helt vanlig onsdag.
Ännu en dag har gått och ännu en dag på jobbet är gjord. Har bara två dagar kvar att jobba denna veckan, är ledig fredag och lördag, skönt! Blir utgång imorn då! ;)
 
Vädret idag har varit underbart! Äntligen märks det att det är JULI! Hoppas det är lika bra väder imorn, isf ska jag lägga mig och sola en stund efter jobbet! Dessutom vore det ju skönt att kunna köra på utgång utan jacka imorn! 
 
Förutom jobb idag så har jag inte gjort så mycket. Somnade framför datan förut, lite trött? jaa. När jag vaknade sprang jag ner till lindex en snabbis, fick med mig en ny ring hem! :) Sen har jag även hunnit med att gå en sväng med Lovisa! :)
 
Nu ska jag skriva en liten önskelista ;) fyller ju 19 om exakt tre veckor! Har inget speciellt så som jag vet att jag ska önska  mig, men jag får väl hitta på något! Annars är ju alltid pengar och presentkort bra att ha.
 
Men ahh hörs väl imorn!
 
 
 
 
 

2012-07-03
21:14:10

Göteborg!
Haft en bra dag i Göteborg med bästa vän! Helt okej väder och massa rea! Köpte dock inte jättemycket, men fick med mig tre toppar hem iaf! Köper ALLTID överdelar och väldigt sällan underdelar! :O Kanske behöver köpa lite jeans och så också?? Men det är mycket roligare att köpa snygga toppar! Det är oftast de som gör hela outfiten! Men när lönen kommer så ska jag allt försöka att köpa mig ett par jeans iaf!

Längesen vi var i götet nu och vi var självklart tvungna att ta en sväng in på "4-gott" som är en godisaffär, med sjuukt mycket godis ;) Lööööve it!

Juste! Innan vi åkte iväg till Göteborg drog vi till arbetsförmedlingen, tyvärr han de inte hjälpa oss innan bussen gick, så vi fick återkomma!

Nu ska jag käka kvällsmat och sedan fixa lite innan jag kryper ner, imorn är det dags för att jobba igen!

Detta linnet fick jag med mig hem ifrån HM!



2012-07-02
23:36:47

Powerwalk
Blev en powerwalk förut! Så skönt att gå ut och gå på kvällen, när det inte är lika varmt och när solen inte är så stark. Blev ungefär 6 km idag, vilket tog ungefär 45 minuter. Så skönt att ha kommit igång lite igen. Man borde ju få rätt bra träning på jobbet också, man springer ju fram och tillbaka i korridorerna hela dagarna.
 
Nu ska jag snart krypa ner! Godnatt!

2012-07-02
18:33:39

Choklad + kokos = Awesome!
Sitter hemma framför datorn, njuter av min goda choklad och njuter av att vara ledig imorn! Efter en heldag på jobbet förtjänar jag faktiskt lite choklad, den är ju faktiskt mörk och alltså inte så onyttig! ;) Gillar inte mörk choklad så mycket egentligen, men denna var faktiskt god! :) 
 
Imorn är jag alltså ledig och då blir det först till arbetsförmedlingen med Lovisa, vi ska skriva in oss och sedan drar vi till götet! :) Hoppas man gör några fynd på rean! ;)
 
Nu ska jag väl snart hoppa in i duschen eller nåt! Blir en lugn kväll hemma, har ju jobbat hela dagen idag och även hela helgen, så lite trött är man ju!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-07-01
22:47:35

I will be rising from the ground, lika a skyscraper
Hemma efter en kväll på jobbet. Precis käkat lite och snart blir det väl att krypa ner, dags för jobb imorn igen, sedan är jag ledig på tisdag. Nu har jag jobbat en vecka och jag har gjort den värsta veckan(då jag jobbar 6 dagar) vilket känns riktigt skönt!

Godnatt!

2012-07-01
13:36:22

Utgång
Godmorgon om man nu kan säga det fortfarande. Jag vaknade för en liten stund sedan iaf, pigg är jag också, eller ja, inte tröttare än vanligt! :) Var ju ute på husaren igår :) Helt okej kväll, men det var inte så roligt på husaren som jag hade trott att det skulle va, men det funkade. Det var tydligen 20 + igår :O det stod ju inget alls om det på facebook och det brukar ju alltid vara 18 där. Men jag och Lovisa kom in utan problem iaf ;) Fick höra sen att det var kompisar som inte kommit in. Vid 1 nångång drog vi ut och drog till la vida en sväng och träffade några kompisar innan bussen hem. Sov typ hela vägen hem, sjukt skönt och inte konstigt man är trött efter att ha jobbat 7-16 på dagen..
 
Innan jag drog till Skövde igår var vi borta hos Bosse och käka, även mormor och åke(hennes gubbe) var där, trevligt! Jag, Jennie och Emma snodde Bosses kamera och tog massa egopics på oss tre, vilket vi säkert lär få ångra då han troligtvis lägger ut dem på facebook, har sett att han redan lagt ur tre stycken haha. Menmen.
 
Nu ska jag försöka få lite ordning på rummet och så. Ikväll blir det jobb 17-22, min första kväll. Hoppas det inte blir allt för segt idag, men nästan direkt när jag börjar är det dags för middag så då har man att göra en stund iaf. Blir nog typ sista timmen som blir seg, då de flesta har lagt sig. Efter idag har jag jobbat 6 dagar och har 14 dagar kvar att jobba, nästa vecka blir rätt skön, då jag bara jobbar 4 dagar och inte så många dagar i rad. Jobbar måndag, ledig tisdag, jobbar onsdag+torsdag, ledig fredag+lördag, jobbar söndag, helt okej.
 
Nu ska jag städa!