Ssandraan

2013-03-31
20:40:02

I've always thought that you were different, but I don't know anymore..
Efter några fullspäckade dagar så har jag haft en lugn dag med serie- och filmtittande. Haft en awesome påskhelg, med bra folk! Både igår och i torsdags var det fest i Skövde och sen utgång på bogrens. I fredags spenderade jag kvällen hos Bosse med familjen och igår var jag och Emma hos pappa en liten sväng. Orkar inte skriva mer om det nu utan tänkte fortsätta titta på desperate housewives.
 
Hörs en annan dag! bye!
 
 
Senaste bilderna ifrån insta!
 
 
 

2013-03-27
16:30:00

Lättnad!
Guuud va skönt! Skickade precis in upgiften i engelskan som skulle vara klar idag! Ljudinspelningen blev väl inte den bästa, men vafan hur lätt är det att sitta själv hemma och försöka spela in en bra muntlig uppgift på datorn? Inte alls lätt! Skriva och läsa hemifrån är inga problem alls, men att prata är desto svårare. Det var en lättnad att bli klar i tid iaf! Nu tar jag långhelg på riktigt! Ska bara njuta! Blir väl lite plugg också, men det är inget jag behöver stressa med just nu iaf, vilket är SKÖNT!
 
Haha, idag hade vi en påskkärring på besök på praktiken och barnen fick leta efter påskägg! Kul för både barn och personal när det händer lite annat! Vi var ute riktigt länge idag, det var asvarmt i solen, så gött!
 
Nu ska jag iväg och träffa Lovisa en sväng! tjingeling!
 
 
 
 
 

2013-03-26
22:35:46

Cause you had a bad day
Yeah that's right! Haft en dålig dag idag, inget har gått som jag vill och allt har bara kännts allmänt skit.. Praktik såklart, jag vill ha påsklov haha! Menmen trivs så bra så jag överlever ändå! Dessutom är det sista dagen imorn innan jag tar en riktig långhelg! Underbart! Har varit asskönt väder idag, när vi var ute med barnen förut stod jag i solen och bara njöt av hur mycket den faktiskt värmde. Åh dom har världens sötaste dammsugare på jobbet också! Jag dör, en sån ska jag ha! Ja, tydligen så kan dammsugare vara söta haha!
Förutom praktiken har jag väl typ bara pluggat idag.. Usch! Suger! Det har verkligen inte gått bra idag.. Försökt spela in en bra muntlig uppgift, vilket tydligen var jävligt svårt..  Höll på att ge upp och bara skita i det, men efter en dusch och lite våfflor hade jag fått lite ny energi så att jag kunde fortsätta. Sista dagen för den uppgiften imorn så får väl ta och göra klart resten när jag kommer hem ifrån praktiken! Det tar verkligen energi att hinna med allt.. Man ska ha praktik, man ska söka jobb, man ska plugga, man ska träna, man ska hinna med kompisar och man ska(behöver) vila. Jag skulle ju kunna skära ner lite på praktiken, men då förlorar jag ju pengar så det vill jag inte heller.. Men jag ska klara det ändå!
 
Nu ska jag snart krypa ner.. Kul inlägg jag vet! Men ah, usch ingen bra dag idag.. Höres imorn eller nåt!
 
Godnatt!
 
  

2013-03-24
14:10:05

Don't give me hope

Ligger i sängen och tittar på film, mår bra trots gårdagens festande. Tittar på En häxa i familjen, nostalgi! När jag tittat klart på den blir det nog att gå en sväng med Lovisa och prata igenom kvällen som var.
 
Igår då! Fest hos Folke med det vanliga folket, sköj! Det är alltid kul att festa med dom, skönt gäng! Vi körde väl på som vanligt med dricka, spel, tjöt osv! Senare drog vi till stan. Subway, donken och sen drog jag och några till husaren. Bogrens är ju dock mycket bättre, men det var sjukt lång kö där. Var med på kort med grabbarna, fuck haha! Hatar att vara med på kort på sånna ställen menmen. Var väl en bra kväll.
 
Nästa vecka är det ju påsklov. Mitt första påsklov utan lov.. Hade ju varit asgött att vara ledig hela veckan, men är ju ledig fredag iaf, gött det! Då blir det utgång på torsdagen! Aslängesen jag var ute en torsdag ju! Påskafton blir det ju också fest såklart! Jullet kommer ju hem ifrån Luleå i veckan med, yeeey äntligen!:D
 
Hepp nu ska jag väl fortsätta titta på filmen! Ha det bra!
 
 
Don't give me hope when there is no chance and don't give me a chance when there is no hope..

2013-03-22
20:48:05

Kasta bort problemen jag vill va glad för att jag lever
Hey! Fredag och helgen är här, underbart! Ligger och lyssnar på mucik och grejar lite. Har precis käkat pizza ifrån happy time, inte ens gott, inte alls vad jag var sugen på idag så åt nog inte ens halva halva, usch! Jaja var inte speciellt hungrig heller. Jag och syrrorna ska ha lite systermys snart, spela spel och så, nice!
 
Hade ju sovmorgon, kunde sova till 10 idag, men jag vaknade 9 och gick upp. Vad är det för fel på mig?! Fast det är gött att komma upp i tid ändå. Sen hade jag iaf praktik 11-15. Måste ju säga att ungarna på mitt dagis är underbara, trivs verkligen! Haft sån tur som fått vara där så pass länge!
 
Annars idag har jag pluggat(ovanligt!) men nu har jag inte allt för mycket kvar att göra på detta kapitlet som ska vara klart nästa vecka! Har väl inte hunnit med så mycket mer än det idag.
 
Imorn är det lördag(för er som inte visste det) då blir det feeest, skräll! Men får ta en nykter helg snart, nångång när det passar haha. Inte nästa helg då är det påsk, helgen efter det är det Stockholm, helgen efter det har jag för mig att det var nåt? men sen kanske jag kan ta en nykter helg!;) Jaja får se!
 
Hepp nu ska jag göra mig redo för spel! Tjingeling!
 
 
Hoping for the best, but expecting the worst

2013-03-21
23:26:44

Fuck!
Hade precis skrivit ett långt inlägg som jag råkade radera inna det publicerades, fandå! Haha nu skiter jag i det här och går och lägger mig. Blev ju bra inlägg det här! Aja det är fredag och helg imorn, tagga! Och jag har sovmorgon till 10, underbart! Somnar jag snart så får jag sova i 10 timmar! Det vore asgött så nu ska jag krypa ner och försöka somna inom en halvtimme!
 
Godnatt

2013-03-19
22:01:39

Jag drar en lögn varje gång de frågar hur jag mår
Åh gud vad jag vill ha sommar nu! Sol och varmt! Kunna gå i shorts och utan jacka, underbart ju! Idag har vi pratat massa om midsommar och då längtar man ju ännu mer till sommaren! Hoppas våren kommer snart iaf. Nu är det iskallt, man fryser ihjäl hur mycket kläder man än tar på sig när man går ut, det blåser som fan ute och det är inte skönt nånstans! Men det måste ju vända och bli varmare snart!
 
Annars då? Tisdag idag, andra dagen på en ny vecka och va händer? Idag har det varit praktik, en rätt lugn dag då det inte varit så många barn, vilket det iofs inte har varit de senaste två veckorna?:O Rätt skönt ändå, dels för att varje barn kan få mer tid/uppmärksamhet och dels för att man hinner med att greja med annat också. Slutade strax innan 4 då det inte var några barn kvar. Drog hem en sväng och sen blev det julius med Lovisa, tjocka som vi är! Som sagt massa tjöt om midsommar och annat, härligt! Sen har jag hunnit med lite plugg också, duktigt! Kapitlet som jag håller på med nu ska vara klart nästa onsdag, har tänkt försöka bli klart med det denna veckan så att jag slipper stressa med det måndag och tisdag nästa vecka.
 
Åh! Det kommer ju in så mycket snygga kläder nu och jag vill bara shoppa massor! Kläder, skor, smycken, väskor och ah massa annat! Älskar shopping! Slänger upp några wanties nångång i veckan!
 
Nää nu ska jag skriva några ord till på engelskan och sen gör mig redo för att krypa ner! Godnatt!
 
 
 
 

2013-03-17
20:03:12

Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här
Väntar på maaaat och tittar på desperate housewives! Hungrig!
Det har varit en så sjukt seg dag idag. Har haft astråkigt, men har iaf tittat på film och hunnit med lite plugg, annars har det inte hänt mycket alls.. Kvällen fortsätter i samma stil, ska väl titta på Johan Falk sen och bara ta det lugnt.
 
Måndag imorn. Ny vecka och nya tag! Inga direkta planer för veckan förutom det gamla vanliga, praktik, plugg och dans! Får väl se vad som händer helt enkelt!
 
Gud vad tråkiga inlägg det blir hela tiden! Slänger in en låt bara för att! Som jag hade dig förut med Melissa Horn och Lars Winnerbäck två av mina svenska favoritartister.
 
Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
 
 

2013-03-16
17:53:35

Ikväll skiter jag i allt

Nu är jag näääästan helt färdig fixad! Bara lite smycken och grejs kvar! Om nån timme drar jag och syrran till Skövde för fest och utgång! Tagga!
 
 
Glömmer allt för ba idag, dricka ur och bara va, ge mig mera mera! Ikväll skiter jag i allt!
 
 
 

2013-03-15
18:12:51

Städa, städa varje fredag oså varje jul!
Har precis storstädat rummet! Dammat, dammsugit, våttorkat golvet och hela köret så nu är det rent här minnsann! Det tog ett tag, men med musik så går det faktiskt ganska bra att städa! Känns ju lite sådär att städa en fredag egentligen, nolife liksom haha! 
 
Annars idag har jag ju haft praktik ett par timmar! Jävligt skönt med kort dag faktiskt! När jag slutade drog jag hem och pluggade lite sen drog jag till lindex och ica! Sen blev det rensa lite bland skit som jag inte behöver. Slängde kläderna som jag inte behöver och som ingen annan vill ha i en kontainer till myrornas, dagens goda gärning hehe!
 
Om typ en timme ska vi dra bort till Bosse och käka, innan det ska jag försöka plugga lite till! Känner mig jävligt duktig som faktiskt har pluggat varje dag denna veckan! Hatar egentligen engelska, det var därför jag valde att inte läsa det på gymnasiet, men nu när jag vet att det leder till att jag kan börja läsa det jag vill så känns det bättre!
 
I onsdags kollade jag och Lovisa lite på hur mycket pengar man kan få i lån och bidrag när man pluggar. Vi kom fram till att man får så att man klarar sig iaf och det känns bra! Då blir det minnsann att flytta hemifrån! Just nu vill jag väl flytta till Skövde, men det kan ta ett tag innan man får tag på en lägenhet där så man kan ju bo nån annanstans så länge. Antingen om man bor här i stan eller nån annanstans. Om jag nu ska plugga på distans kan jag faktiskt bo vart jag vill, Tidaholm, Skövde, Falköping, Jönköping, ja vart som helst! Får väl se vart jag hamnar!
 
Hepp nu blir det plugg! Ha en bra fredag!
 
 

2013-03-14
22:53:02

Some people are so poor, all they got is money
Hejhej! Idag är en bättre dag, idag är faktiskt en bra dag. Vet inte varför, men allt har känts bra idag, skönt! Jag har haft praktik, pluggat, tagit en powerwalk och solat. Pluggandet har gått riktigt bra idag! Var asskönt att komma ut på en powerwalk också! Det var längesen jag tog en pw, det är ju inte så kul när det är så kallt så det blir ju inte lika ofta då. Hoppas våren kommer tillbaka snart så man kan komma igång ordentligt igen.
 
Btw! Har jag berättat att jag fått förlängt på praktiken?! Skulle ju egentligen haft till 28/3 men nu blir det till 30/4. Gött! Kul att få vara kvar ett tag till och skönt att slippa tänka på vad man skulle gjort annars. Tror faktiskt att det är så att de på AF inte orkar lägga ner tid på mig, på att fixa något annat än praktiken, eftersom man egentligen bara får ha praktik på samma ställe i 3 månader och jag kommer att ha i 5 månader. Dock så ska jag skära ner lite på praktiken för att hinna med pluggandet. Börjar med att skära ner 3h/veckan eftersom det är det jag kan skära ner utan att något med AF förändras. Om det skulle bli så att jag måste skära ner ännu mer måste jag prata med dem först. Det blir minus 3 timmar på fredagar framöver, fredagar blir alltså en riktig kortdag!
 
Imorn är det ju redan fredag och helg igen, ska bli så skönt. Som sagt en kort dag på praktiken, 9-11:30, sen blir det hem och plugga, städa och greja hela dagen. På kvällen blir det som vanligt fredagsmys! På lördag blir det troligtvis fest och utgång!
 
Hepphepp nu ska jag krypa ner och titta på Desperate housewives! Godnatt!
 

2013-03-13
23:27:00

If the sky would fall, I'd survive it all
Dagen har bestått av praktik, plugg, fika med bästa vän, plugg, dans, grey's, plugg.. Nu blir det krypa ner och sova. Hur ska jag orka med praktik+jobbsök på heltid samtidigt som jag måste plugga en jävla massa? Kommer ju inte orka.. Tänk om jag inte blir godkänd i engelskan? då blir jag kvar i den här jävla skiten på af ett år till och det vill jag verkligen inte.. Jag hatar att ha den här pressen på mig. Fixar jag inte engelskan så skiter sig allt med mina planer inför hösten, då går allt åt helvete. Just nu känns det hopplöst, jag är riktigt trött och känner att jag inte kommer orka, att jag inte kommer klara det, men det är väl bara att kämpa på! Inte fan kan jag ge upp! Idag var en dålig dag, men imorgon blir bättre.
 
Dansen var kul som vanligt! Skönt att komma ifrån allt för en stund. Vi är i full gång med sagadansen, det kommer nog bli awesome! Vi har kommit ganska långt även om vi bara hållt på med den dansen i typ 40min eller nåt sammanlagt. Gillar när det går fort fram och alla hänger med, till skillnad på hur det var i den gamla gruppen då man var tvungen att gå igenom allt typ 100 gånger.. haha.
 
Måste sova nu, eller försöka iaf. byebye..
 
   
 

2013-03-10
22:41:29

It's all because of you
Juste! Igår var det ju finalen av mello! Robin Stjernberg vann med låten "you" me like! Jag tycker låten är bra! Igår när vi mitt under festen fick reda på att han vann blev både jag och Lovisa glada haha! Dock så har det ju varit ett jävla klagande både på facebook och i tidningar om att det borde varit Yohio som vunnit eftersom han som fick flest röster av svenska folket. Jag tycker att det är lite löjligt.. Visst borde det vara svenska folket som har de avgörande rösterna, men Robin fick ju höga poäng av folket också så det är ju inte så att folket inte gillar honom. Sen det där med att Sverige och Europa inte är redo för Yohio?? Skulle det vara hans extrema utseende som avgjorde? Tror nog att de röstar på låten och inte på utseendet. Han är liksom inte den första i melodifestivalen med ett annorlunda utseende. Låten är som vilken låt som helst, inget speciellt eller extremt med den som Europa inte skulle vara redo för. Kanske bara att inse att Robin var bättre? En del på facebook kan ju bara inte acceptera att han vann utan måste göra 100 inlägg och klaga.. Haha och nu måste jag klaga på de som klagar.
 
Jag gillar iaf Robin och det kan säkert gå bra för honom i Eurovision sen!
 
 

2013-03-10
17:23:25

Kaaaaoz
Hey! Jag har precis varit jätteduktig och pluggat engelska hur länge som helst! Skönt att få lite gjort nu när man ändå är ledig. Söndag är ju bakisdag, men jag är ju inte bakis så då var det bara att passa på att plugga ;) Nu tänker jag iaf inte plugga mer idag! Just nu väntar jag på maaaaat, är ashungrig så hoppas det är färdigt snart!
Annars idag så blir det nog inte mycket mer gjort. Kanske en powerwalk sen eller städa rummet eller bara ta det lugnt och ladda upp för en ny vecka!
 
Igår var det ju som sagt fest! Jag, syrran och Lovisa kom till Folke vid 7 och då blev det all in som vanligt! Det var vi och grabbarna haha, men det är kul! Brukar ju oftast sluta i kaos och igår var nog inget undantag haha. Vid halv 11 tittade jag och Lovisa på klockan och tänkte äh det är lugnt vi behöver ju inte gå än på ett tag och sen baaam så var klockan mycket. Vet inte riktigt när vi kom där ifrån, men alla var jävligt sega så det tog ju ett tag att komma iväg. När man ska från förfesten till krogen blir det ju alltid sånt kaos, alla är sega, folk försvinner och det tar alltid 100 år att gå en väg som vanligtvis tar 10-15 minuter. När vi väl var framme i stan så drog vi till donken och sen var det helt plötsligt bara 1 timme kvar så då var det ingen ide att gå in på bogrens. Var skitkallt ute så vi drog till rese och chilla tills bussen gick. Det var en askul kväll iaf!
 
Det blir en tuff start på veckan imorn. Jobbar 7.30-16-30 på ett annat dagis än det jag brukar vara på. De flesta dagisen i stan är stängda imorn då personalen ska iväg nånstans. Axet som jag jobbar på imorn är ett av de få dagis som är öppna imorn, därför kommer det komma barn ifrån andra dagis också och sen är det nog bara vikarier som jobbar. Kommer bli tufft helt enkelt haha!
 
Hepp det var allt jag hade att säga nu! Ha det bra!
 
 
 
Vad håller ni på med egentligen?? Jadu, det undrar jag med..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
    

2013-03-08
22:34:27

How can you feel alone in a room full of people?
Hey. Sitter framför tven och bara tar det lugnt. Det är väl inget bra alls just nu att titta på. Funderar på att leta fram någon bra film och sedan krypa ner, trött tjej här! Det är ju fredag idag, REDAN! Veckorna springer iväg! Idag har jag jobbat 8-16, längre dag än vanliga fredagar då jag har praktik, men gött med pengar! Kul att få jobba med något man tycker om! Efter jobbet blev det hem och ta det lugnt ett par timmar. Nu ikväll har jag och Lovisa haft fredagsmys med tacos och gladiatorerna!
 
Har varit så trött hela veckan, men det beror väl på blodgivningen.. Kanske ska vara mer noga med att äta och dricka ordentligt och ta järntabletterna som man fick med sig hem. Har ju inte varit hemma och vilat något alls i veckan, kanske hade varit bra med lite vila. I onsdags var det dans, gick väl bra, dock kände man ju av att man blev lite tröttare än vanligt. Älskar verkligen dansen, fattar inte hur jag kunde ha uppehåll förra terminen. Dansen får en verkligen att må bra. Ibland blir dansen som en liten flykt ifrån vardagen, man går in i dansen och släpper allt annat, det är skönt.
 
Imorn blir det fest och utgång i Skövde, nice! På söndag blir det bara att ta det lugnt och ladda upp inför en ny vecka på jobbet/praktiken.
 
Hepp nu ska jag titta på film tror jag. Byebye!
 
 
 
 

2013-03-05
21:54:24

Be yourself, everyone else is taken.
Hello! Klockan är inte ens 10 och jag funderar redan på att krypa ner! Vad är det för fel på mig? Nää, men de sa att man blir trött när man gett blod och det är ju ganska logiskt egentligen. Var ännu tröttare igårkväll! Men annars mår jag bra! Ska väl ta och borsta tänderna oså och sen krypa ner och titta på desperate housewives.
 
Idag har det som vanligt varit praktik och förutom det så har jag inte gjort så mycket mer. Var nere en sväng på "stan" förut, kollade lindex o ah lindex haha det enda som finns typ. Annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt.
 
Imorn blir det praktik, dans och eventuellt träffa Lovisa. På Torsdag blir det praktik och sen kanske iväg och träffa Emma. På fredag har jag funderat på att åka till Hjo och brorsorna, men jag vet inte än. På lördag blir det eventuellt fest. En snabb genomgång av vad som händer/eventuellt händer i veckan ;)
 
Btw! Måste ju bara säga att AF är verkligen bara skit. Fått hem lappar om typ 4-5 jobb(sommarjobb) i Herrljunga, vara, ulricehamn osv. som jag typ MÅSTE söka för att få pengar. Alla jobb var sommarjobb inom vården. För det första jag har till 99% ett säkert sommarjobb här i stan, för det andra jag har ingen möjlighet att jobba i typ vara och ulricehamn, vad är det för skit elr? Idioter! Ska jag söka jobb bara för sökandets skull? Jobb som jag ändå måste tacka nej till om det nu skulle vara så att jag får dem? Sommarjobb långt bort när jag har sommarjobb där jag bor? Det är ju stört! Visst jag fattar själv att jag måste söka jobb, men att söka de jobben som de skickat hem det är ju bara stört. Haha kände bara att jag behövde klaga lite! 
 
Godnatt!
 
 
Det är jobbigt att inte veta, att inte ha någon aning, men det jobbigaste av allt är att jag inte kan göra något åt det. Just nu ligger det inte i mina händer, det enda jag kan göra är att vänta och se. Jag hatar det, hatar att inte ha någon kontroll alls, hatar att inte veta. Saker som händer leder tankarna åt ett håll, får mig för en stund att tro att jag vet, eller inte att jag vet, men att jag har en liten aning om vad du tänker. Efter en stund är tron om att ha en minsta lilla aning som bort blåst och än en gång står man där förvirrad och ovetande.   

2013-03-04
20:00:21

Fest och blod
Hejhej! Glömde visst av att blogga igår! Menmen.. Jag kom iaf hem för en stund sedan. Jag och Bosse har varit i Skövde och lämnat blod. Lite läskigt var det allt, men det gick bra iaf! Jag lever ju iaf! Efter kss blev det käk på donken och sen hem!
Annars idag har jag jobbat 9-16.30 så inte hunnit med så mycket mer då vi åkte till Skövde så fort jag slutat.
 
I lördags var det ju fest! Det var askul! Var ju som sagt fest hos Linus och sen utgång på bogrens! Som jag brukar säga, skönt folk = skön fest! Vi drog väl fram mot stan vid halv 12 elr nåt, sen en sväng in på donken innan vi drog till bogrens. Asmycket folk! Dansade, tjötade och ja, hade det bra. Haha herregud blev ju en lite awkward situation för mig som jag aldrig trodde att jag skulle behöva vara med om! Så jävla fult! Som vanligt när man är ute så försvinner alla åt olika håll efter ett tag haha. Men jag klagar inte jag hade det bra ändå! Awesome kväll iaf, fler sånna tack!
 
Nu ska jag skynda mig till tven för att titta på familjen annorlunda. Tjingeling!
 
 
 

2013-03-01
22:57:57

If you let me, here's what I'll do
Fredagsmys framför tven! Scary movie 4! Haha kanske inte den mysigaste filmen men! Det är alltid skönt att bara vara hemma och ta det lugnt på fredagar! Bara laga god mat, titta på tv oså. Idag blev det hasselbackspotatis och kyckling, gött! Americas funniest homevideos är standard på fredagar! Annars har jag hunnit med att nästan göra färdigt denna första uppgiften i engelskan, bara lite finslipning kvar! Gött att bli klar i god tid, sista inlämningsdagen för den är 12 mars.
 
Som vanligt så har det varit praktik idag. Även idag var det jättelite barn. Lite segt blir det när det är fler fröknar än barn haha. Idag var vi tre extra utöver den vanliga personalen, jag och en till praktikant, sen en som gick brevid. Slutade vid 3 iaf, då blev det hem en sväng innan jag och Lovisa drog iväg till Skövde. Kollade i affärer, fick bara med mig en hoodie hem, mysig! Annars har jag inte hunnit med så mycket mer idag! 
 
Imorn är det lördag och då är det party som gäller! Fest hos Linus och sen utgång! Kommer nog bli super! Det är ju helgen efter löning och då är det bogrens XL, har varit på det nångång förut och det är asnice! Brukar alltid vara asmycket folk på bogrens på lördagar, det är nice!
 
Får väl se om jag skriver något imorn innan vi drar till Skövde annars hörs vi säkert på söndag!