Ssandraan

2012-03-31
03:14:29

Vad är det för fel på tidaholm?

Hemma igen efter en helt okej kväll. Hållt mig i tidaholm ikv, första gången på jävligt länge! Självklart bråk, men man är ju inte förvånad när man är i tidaholm.. ajah helt okej kväll iaf!

nu ska jag snart sova byebye!


2012-03-29
10:44:20

uuuäääk
Åh jag får damp på det här! palla må illa mer.. Gick upp idag, gjorde mig redo för skolan, käka frukost och en stund innan jag ska gå till bussen känner jag att jag mår lite illa och en del av frukosten kommer upp igen.. Kul.. jag vill gå till skolan! idag har vi prov i naturkunskap så då hade jag verkligen behövt gå.. imorn SKA jag gå till skolan! Har inte varit i skolan på hela veckan, har mått illa(då och då), haft ont i halsen, haft huvudvärk och känt mig allmänt slö. Det är liksom ingenting jag kan få sjukintyg på, så jag hoppas att min mentor litar på att jag inte skolkar! men det tror jag att han gör, jag är inte den som brukar vara hemma liksom. 

Nu ska jag sätt på någon film och försöka sova lite!

2012-03-27
19:51:24

FUCK YOU!

Allting kan dra åt helvete! Varför kan inte jag få vara viktigast EN DAG?! EN ENDA DAG? MIN STÖRSTA OCH BÄSTA DAG?! HUR SVÅRT KAN DET VA ATT STÄLLA UPP FÖR MIG EN ENDA DAG?! Kan lika gärna skita i allt..


2012-03-26
15:45:51

Weird..
Ligger hemma i sängen och tittar på oth. Gick upp vid 6 imorse, mådde helt okej, åkte iväg till skolan, kände att jag mådde sämre, kom till första lektionen, bestämde mig för att åka hem igen.. Vet inte vad det är för fel på mig, har mått dåligt/konstigt till och från ända sedan förra veckan nån gång, typ mått illa, haft ont i halsen och emellan åt har jag mått bra. Hoppas inte att jag fått Julias influensa, den stackaren har mått jättedåligt i över en vecka nu.. :/ Till och med våran sjukvårdslärare sa att det syntes och att jag såg "dimmig ut" på ögonen när jag sa till henne att jag inte mådde bra och tänkte åka hem igen, så nåt är det ju.. Jag hoppas att det bryter ut snart om det nu måste bli något, så att jag slipper gå och må dåligt till och från...

Innan jag åkte hem fick jag reda på sjukvårdsprovet som vi gjorde för ett par veckor sedanoch det blev ett VG+ och hon sa att det var det högsta hon satte på detta provet så jag är nöjd! :) Nån dag förra veckan fick jag en utskriven studieplan av min mentor, där står betygen på de avslutade kurserna och jag är faktiskt nöjd med mina betyg än så länge!

Sen jag kom hem har jag sovit ett par timmaroch hunnit plugga lite inför naturprovet på torsdag.


  

2012-03-24
18:05:45

Utgång på ingång!
Ska väl snart börja fixa iordning mig inför kvällen! Blir utgång på husaren med Lovisa och Iveta! :) Som vanligt har jag ett problem! har en hel gardrob full med kläder, men inget att ha på mig.. jag är nog inte ensam om att ha detta problemet?! Aja jag får väl leta fram nåt bara.

Igår va det iaf fest här hemma iaf! Inte ofta jag festar i Tidaholm längre, blir ju mest Skövde :) Men ah det var kul iaf! Dock är det ju inte riktigt lika kul att städa undan alla flaskor & skit och diska alla glas, menmen :) På nåt mysko vis försvinner ALLTID vårat dörrhandtag till en av toaletterna här hemma när vi har fest :O vi hittar dem aldrig igen, liksom vem tar ett dörrhandtag?! haha! Alla drog vid strax innan 4 nångång, så jag somnade typ tidigast 4 och vaknade kl 10 och var pigg! underbart! :)

Vädret idag har ju varit lika underbart som det var igår, man skulle ju lätt kunna ligga ute och sola, visst skulle kanske bli lite kallt när det blåser, men det skulle funka! :) Känns sjukt att det är så här varmt i mars! :O Hoppas det håller i sig :D

Nepp nu är det väl dags att sätta igång! ha en grym kväll!





2012-03-22
16:39:30

no life!
Yepp bad update.. igen! men har inte haft tid, har pluggat o grejat hela veckan och hur kul är det att uppdatera om det? Inte så kul nej..

Vädret är ju helt underbart iaf! är väl typ 16+ i skuggan och ännu varmare i solen! Dock blåser det lite, men det är forfarande varmt, känns verkligen att det är vår nu! :D

Igår hade vi religionsprov, skönt att det är över nu iaf!
Igår var jag "modell" åt Lovisa, hon fotade, till sitt arbete, både ute och i studion, haha jag som för det mesta hatar att vara med på kort! ;) men jag ställer ju självklart upp! :)

Om en stund ska jag gå ut och gå en sväng med Ziri, vi tar en sväng förbi mormor, ska lämna min one piece så hon kan laga den :) Först ska jag ut och träffa Lovisa en sväng! :) Känns ju helt sjukt att det redan är fredag imorn, veckorna går ju hur fort som helst, rätt som det är så är studenten här!! ;D på söndag är det 75 dagar!

Hann med en liten sväng på stan förut innan jag åkte hem och kunde inte låta bli att köpa detta! fanns bara 2 kvar så kunde ju inte vänta tills studiebidraget kommer, så nu är jag fattig! men snygg är det! :)







2012-03-18
18:24:24

Feeeest
Bra kväll igår! Drog in till Skövde med Lovisa o Nilsson vid halv 6 för förfest med skönt folk! :) Fyfan för shotspel säger jag bara! hahah! Drog till husaren sen iaf, lite segt i början, men sen blev det mkt folk! :) men ah nice kväll!  

Lugn dag idag! tittat på tv typ hela dagen. Om en stund ska jag träffa Lovisa en sväng och sen blir det BB! :)


2012-03-17
13:41:04

Plugghäst!
Känner mig grymt duktig! Nu har jag gjort klart det sista av 4 patientfall, asskönt! Har fått väldigt mycket gjort denna veckan faktiskt! Jag borde fortsätta så här!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att börja fixa sig inför kvällen! Paaarty!


2012-03-17
11:10:44

17 MARS TVÅTUSEN12

Vaknade vid 10 idag och jag gick upp! otroligt! brukar alltid sova till 12 elr nåt på helger. Men skönt att komma upp i tid så att man inte sover bort hela dagen!

Nu ska jag käka frulle och sen gå ut en sväng med vovven!


2012-03-17
00:36:09

G'night!

Har krypit ner under täcket och ska snart försöka sova. Det har varit en lång dag i skolan, vi slutade halv 4, inte okej att sluta så sent en torsdag! Iaf vi har typ sett på film hela dagen, så det har ju varit rätt chill ändå! När jag kom hem så gjorde jag klart ännu en uppgift, så nu kan jag stryka ännu en ifrån listan! :D

Var borta hos Bosse förut och åt middag med mamma, Emma, Carro och Henke! Mkt trevligt! Sen gick jag bort till Lovisa och tjötade och kollade på BB :)

Imorn taggar vi utgång i Skövde!

Godnatt!


2012-03-15
17:37:47

Yeah bad update!
Ingen uppdatering på hela veckan, jag vet.. Men inte haft tid, har varit en del att plugga och har haft lite annat att göra!

Men i måndags var jag ledig ifrån skolan iaf, då blev det en tripp till götet med bästa vän! Var ju asgött väder, så vi satt ute i solen och chilla, uuuunderbart! Sprang in i några affärer också såklart, men blev inget köpt;) När vi kom hem så gick vi till vårdcentralen och tog livmoderhalscancervaccinsprutan(ojj långt ord!) det gjorde ont typ när dom sprutade in själva vaccinet och sedan en stund efteråt, men sen gick det över :) Hoppas man klarar sig ifrån biverkningar! I maj är det dags att ta nästa spruta! Gick även och hämtade ut min efterlängtade skinnjacka som kommit! :D

I tisdags var jag i skolan ifrån 8-16, vi jobbade en hel del med vårt projektarbete och nu har vi äntligen kommit igång ordentligt! :D känns bra!! Efter skolan blev det en fika på gräddhyllan med Emma, Julia, Nathalie, Sofi och Iveta, trevligt! Sen hem och plugga järnet på sjukvårdsprovet!

Igår hände det inte mycket förutom skola, plugg och dans!

Idag har jag varit i skolan, vi var på en föreläsning med en munk ifrån hare krishna och sen har vi haft sjukvårdsprov, provet var inte så svårt som jag hade väntat mig så förhoppningsvis går det bra! :) När jag kom hem ifrån skolan så gjort jag klart två uppgifter och skickade in. Känns riktigt skönt att stryka 2 uppgifter och 1 prov på samma dag! :D   

Nu ska jag nog snart dra bort en sväng till min kära mormor!

Bjuder på några bilder ifrån Göteborg!












2012-03-11
22:42:07

Roddan is back!
Nu har det ju gått några veckor för deltagarna i huset och man har fått en uppfattning om allihopa nu. Vissa gillar man, vissa hatar man och vissa älskar man att hata!

Hannah W: Ahh hon lämnar ju huset ikv.. Hon är en person som jag aldrig skulle klara av att bo med, men hon är oftast underhållande att titta på. Hon skämmer ju ut sig som fan när hon håller på där inne med sina porrdanser(då hon tror att hon är så sexig), när hon är på Marcelo som inte vill ha henne och när hon går in i bikten och onanerar osv. Det är lite tråkigt att hon drar redan eftersom hon ställer till det så ibland.  

Hanna J: Snälla, ta på dig kläder liksom! Hon är rätt tråkig att titta på, typ går runt och städar hela tiden. Dessutom är hon ju typ wannabee Kija.. Hoppas hon åker ut snart faktiskt!
 
Hanna R:
Tycker oftast att hon är asskön! Dock gick hon kanske lite långt med alla bus i veckan, iaf då hon spottade i sylten och mjölken, men hon står ju ändå för det och ber om ursäkt så ja. Men hon är kul att titta på, utan att bli för mycket.
 

Marcelo: Haha, han är söt tycker jag! Han och Annica är så gulliga! Han borde dock stå lite mer för vad han säger när han är full och så.

Annica: Haha kanske dags för henne att erkänna att hon faktiskt är intresserad av Marcelo? ;) Men hon är sprallig och kul att titta på.

Marcel: Han kan ju vara jävligt taskig ibland asså!
 
Kija:
Vad vill hon? Tror hon att hon är nån jävla boss i huset elr? :O Ska typ styra och bestämma över alla hela tiden och skälla så fort det är någon som gör något hon inte gillar. Nää asså hon är för mycket ibland!

Amandus: Charmig kille!     

Lars: Haha asså han är ju som en apa som hoppar runt där i huset, man vet inte riktigt vad han håller på med!

Sipan: Asså visst det var kul när han höll på lite med Hannah i början, men denna veckan har han bara varit för mycket.. Det har liksom inte varit kul ens.

Tenny: Rätt skön snubbe! Han har inte märkts av så mkt denna veckan?

Camilla: Asså hon är ju ganska neutral än så länge, det finns inte så mkt att säga om henne.

Jimmy: Denna veckan har han ju synts mer än tidigare! Gillar honom ibland och ibland inte.

Joe: Jaa, vad ska man säga om honom? Kul ibland, men jag vet inte, det finns något med honomjag inte gillar, han är lite skum..

NU ÄR RODDAN INNE I HUSET OCKSÅ! Fan va kul!! Han är ju grym som fan! Man kan ju bara älska honom! Han kommer ju lätt få va kvar! GRYYYMT! :D

                                           
 

2012-03-11
18:37:35

Bläää

Jag mår illa, eller jag vet inte vad det är men mår typ konstigt.. Jag blir så "nojig" när jag känner att jag mår lite illa, man inbillar sig ju säkert att det är värre än vad det är, speciellt i tider då man vet att det går maginfluensa. Jag hoppas och tror att det inte blir något, men jag skippade skövde iaf. Inte så kul och sätta sig på en buss och åka iväg till en annan stad IFALL det skulle bli något.. Hoppas jag inte känner av något imorn. Tråkigt att jag inte kunde va med ikv iaf! :/  


2012-03-11
16:30:06

Suuuuunday!
Då var det söndag igen och skola imorn nää vi är ju lediga imorn, underbart! ;D Just nu sitter jag iaf och skriver på den sista etikuppgiften, hoppas jag blir klar snart, det är så sjukt tråkigt ju!

Juste! Kvällen i fredags var grym! :D Asmycket folk, vi hade tur som kom in! Sjukt mkt småbarn i kön, men där inne är det ju uppdelat så att det bara är 18+ där uppe vilket är skönt! :) Vi dansade loss hela kvällen och vid halv 1 elr nåt uppträdde Norlie & KKV och dom var grymma! :D 

Igår sov jag rätt länge, sen satt jag typ vid datan fram tills 6-7 då vi gick bort till Bosse och käka. Stannade även och kollade på finalen av melodifestivalen. Man visste ju att Loreen och Danny skulle slåss om vinsten och för mig hade det inte spelat någon roll vem som vann, jag gillar båda låtarna :) Men det blev ju Loreen som vann iaf, hoppas det går bra för henne i Eurovision! :)

Ikväll ska jag åka in till Skövde för myskväll med Emma o Julle, så vi höres väl imorn elr nåt! BYE!  









2012-03-09
14:43:17

HEEEEELG!
Nu har jag långhelg fram tills tisdag, skönt!! :D Hade bara två lektioner idag så helt okej fredag! Nu ska jag käka, duscha, fixa mig och tagga inför kvällen! Ikv är det Norlie & KKV som gäller! Kommer nog va sjukt mycket folk eftersom det är över 700 anmälda på fejjan, men det är nice! ;D

Ha det bäst!

Taggar kvällen med låtar som den här!

   

2012-03-07
19:17:11

93 days left!
Juste! det är 93dagars idag och studentfest på pitchers! Jag tycker att det är lite för mkt att ha studentfest 2 onsdagar i rad när det ändå är så pass långt kvar och 93dagars är ju inte jättespeciellt, visst det är 93ornas år, men 100dagars och så är ju större :) Jag tror inte att det kommer vara så många som går ut idag:P Jag ska köra hårt på 75dagars ist! :D Men jag är partysugen, så taggar inför fredag!

Om en stund ska jag dra iväg och dansa, sen blir det grey's :D


 

2012-03-07
14:16:46

Tandis..
Nyss hemkommen ifrån tandläkarn, inga hål skönt! Brukar man inte få ont när visdomständerna växer ut? :S mina har växt ut men jag har inte känt nåt alls, skönt det iofs! :D 

Annars idag så har jag hunnit åka till skolan en sväng, vilket var jävligt ovärt eftersom läraren inte ens tog någn närvaro! :O Lite störande om man säger så..

Såg förut att dom nya glassarna ifrån GB har kommit och jag gillar det jag ser! Magnum dubble tillbaka igen! Dessutom har calippo shots kommit, som är typ samma som solero shots som fanns när man var mindre :D

Nu ska jag laga mat och läsa solo! :)

                                                 

                                          
                                                 

                                            


2012-03-06
17:05:49

Pluuuugg.

Som sagt, kort dag i skolan idag! :) Slutade lite innan 1, hann springa in i några affärer innan jag tog bussen hem halv 2, fick med mig ett par solbrillor hem! :) Hann hem och byta om för att sedan springa iväg till Julius och ta en fika med Alexandra :) Nu sitter jag här och pluggar, har precis gjort klart frågorna i social psykiatrin så nu ska jag fortsätta med naturuppgiften lite.

                                                      


2012-03-05
23:16:05

Welcome to my boring life in school..
Finns inte så mkt kul att uppdatera om när man går i skolan, det suger! Men iaf vi började dagen med att gipsa varandras armar, det var ju lite kul faktiskt :) Resten av dagen i skolan var seg och tråkig.. Kom hem vid 4 idag, sen dess har jag bara tagit det lugnt, var borta hos mormor en sväng och nu har jag precis kollat på BB. Så jävla skönt att Jessica åkte ut igår! ;D Hon tjötade ju verkligen hål i huvudet på en, det måste ju varit rena mardrömmen att bo med henne! :O

Imorn har jag en asgo dag! Går 11.40-12.45, helt okej asså! :D

Nu ska jag kolla på film och försöka sova! G'night!

Dagens outfit, yeeeah kass iphonebild I know!




2012-03-02
21:35:57

Fredagsmys!

Har planerat en nykter helg och denna gången tänker jag hålla det! :) Så nu sitter jag hemma framför tven. Käkat tacos och tittat på tv, nu väntar jag på att BB ska börja :)

Var en lååång fredag i skolan idag, inte okej att sluta halv 4 en fredag -.- Vi kollade på en film (dokumentär) om hospice (ställe där man ger palliativ vård, alltså vårdar inför döden) idag, den var sjukt hemsk och sorglig och massa i klassen (även jag) satt och lipade, läraren kom springande med papper till oss, folk måste ju undrat vad vi gjort när vi kom ut gråtandes ur klassrummet.. Sista lektionen pratade vi spöken och skräckfilm med våran lärare, helt okej lektion!

Nepp nu ska jag snart fixa popcorn och sen kolla BB! :) ha det bra!  


2012-03-01
21:53:59

FACEBOOK ÄR ROLIGARE ÄN RELIGION

Sitter och pluggar religion och det suger! men lika bra att plugga så man får G, så slipper man tänka på skiten sen! :)

Har varit en så jävla seg dag i skolan, inte kul när man är bakis och inte har sovit många timmar! Vi drog och käka pizza på matrasten och det var välbehövligt och underbart gött! :) Har suttit helt väck på alla lektioner idag, men jag kämpade mig till skolan iaf och det är inte dåligt!

Igår var det alltså 100dagars och det var en sjukt bra kväll! Började med förfest hos Sofi och sedan bar det iväg mot Bogrens! :) Det var så sjukt mkt folk!! Fastnade i trappan en gång, eftersom det var folk både uppifrån och nerifrån som knöka som fan! slutade med att alla fastna, låg på varandra skrek och hade sån jävla panik, det var ingen som kunde göra någonting.. Jag satt fast helt och hållet, höll på att strypas av min egen väska, hade folk både under och över mig, var sjukt läskigt! Tog ett jävla tag innan alla kom loss igen och efteråt var man helt skakis.. Men det var en grym kväll iaf! Fullt med folk överallt och vi taggade som fan! :D  

Nu börjar snart BB och sen blir det sängen!