Ssandraan

2012-03-11
22:42:07

Roddan is back!
Nu har det ju gått några veckor för deltagarna i huset och man har fått en uppfattning om allihopa nu. Vissa gillar man, vissa hatar man och vissa älskar man att hata!

Hannah W: Ahh hon lämnar ju huset ikv.. Hon är en person som jag aldrig skulle klara av att bo med, men hon är oftast underhållande att titta på. Hon skämmer ju ut sig som fan när hon håller på där inne med sina porrdanser(då hon tror att hon är så sexig), när hon är på Marcelo som inte vill ha henne och när hon går in i bikten och onanerar osv. Det är lite tråkigt att hon drar redan eftersom hon ställer till det så ibland.  

Hanna J: Snälla, ta på dig kläder liksom! Hon är rätt tråkig att titta på, typ går runt och städar hela tiden. Dessutom är hon ju typ wannabee Kija.. Hoppas hon åker ut snart faktiskt!
 
Hanna R:
Tycker oftast att hon är asskön! Dock gick hon kanske lite långt med alla bus i veckan, iaf då hon spottade i sylten och mjölken, men hon står ju ändå för det och ber om ursäkt så ja. Men hon är kul att titta på, utan att bli för mycket.
 

Marcelo: Haha, han är söt tycker jag! Han och Annica är så gulliga! Han borde dock stå lite mer för vad han säger när han är full och så.

Annica: Haha kanske dags för henne att erkänna att hon faktiskt är intresserad av Marcelo? ;) Men hon är sprallig och kul att titta på.

Marcel: Han kan ju vara jävligt taskig ibland asså!
 
Kija:
Vad vill hon? Tror hon att hon är nån jävla boss i huset elr? :O Ska typ styra och bestämma över alla hela tiden och skälla så fort det är någon som gör något hon inte gillar. Nää asså hon är för mycket ibland!

Amandus: Charmig kille!     

Lars: Haha asså han är ju som en apa som hoppar runt där i huset, man vet inte riktigt vad han håller på med!

Sipan: Asså visst det var kul när han höll på lite med Hannah i början, men denna veckan har han bara varit för mycket.. Det har liksom inte varit kul ens.

Tenny: Rätt skön snubbe! Han har inte märkts av så mkt denna veckan?

Camilla: Asså hon är ju ganska neutral än så länge, det finns inte så mkt att säga om henne.

Jimmy: Denna veckan har han ju synts mer än tidigare! Gillar honom ibland och ibland inte.

Joe: Jaa, vad ska man säga om honom? Kul ibland, men jag vet inte, det finns något med honomjag inte gillar, han är lite skum..

NU ÄR RODDAN INNE I HUSET OCKSÅ! Fan va kul!! Han är ju grym som fan! Man kan ju bara älska honom! Han kommer ju lätt få va kvar! GRYYYMT! :D

                                           
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: