Ssandraan

2012-04-30
14:23:41

VALBORG!

Idag är det sista april och alltså valborg!:) Vädret är helt underbart! Var ute på en promenix med Ziri nyss och man behöver ju ingen jacka upptäckte jag :D Våren är äntligen här på riktigt!! Vi är ju lediga både idag och imorn, härligt!:D

Precis käkat mat ifrån rossies ;G kul att jag fortfarande får en liten godissak när jag köper mat! haha ja, jag är snart 19 år!

Vi är hundvakt åt pappa o camillas hundar idag, haha inte det lättaste att gå ut med 4 hundar om man säger så! haha!

Ikväll firar vi in maj med party i Falköping eller Skövde!!








2012-04-29
14:53:07

OneTreeHill
Har precis tittat på big brotheravsnittet från i fredags och nu ska jag titta på OTH avsnitt 21 säsong 8, bara ett avsnitt och en säsong kvar att titta på sen :( Inga planer alls för idag! Blir nog söndagsmys hela dagen!

2012-04-28
23:11:59

Chill-lördag!

Sitter hemma i soffan, käkar choklad och lyssnar på musik! :) En lugn och skön lördag med andra ord! Nästa lördag är det fullt drag vid det här laget, då är det cruising(stavning?)! :D

Idag sov jag lääänge, riktigt skönt efter en hel vecka i skolan! Har pluggat lite på social omsorgs inlämningen. Jag och Emma var borta vid ulvesborg och tittade när Alveman spelade fotbollscup, haha så söt och duktig! Träffade även pappa, Victoria, Carro o Peter. När Alve hade paus mellan matcherna följde vi med Victoria o Peter till Happy time o käka pizza! ;G
Träffade Lovisa en sväng förut oxå! Tänkte att vi skulle gå ut först, men Lovisa orkade inte(vilket man förstår efter 24timmars bussresa!) jag lånade ut mitt fkort till Anton eftersom jag trodde att jag inte skulle behöva det. Men det ångrade vi senare när vi gick där på ringleden, paaatysugna som fa-an! Ajah vi får hålla oss tills på måndag ;D

Kom på att jag glömt visa vad jag fick med mig hem ifrån Skövde i måndags! En topp från gina och en blus/skjorta från hm(kass bild när både den och bakgrunden är vit!) + en mascara och två halsband!








2012-04-27
17:54:27

Volleyboll!

Tjosan!

Idag är det freeeedag och även långhelg, underbart! :D
Idag har vi haft volleybollturnering med alla OP i skolan, det var faktiskt kul! :) Vi i min klass var utklädda till "biggest loser" så vi gick runt där med kuddar under tröjan och i brallorna! Mitt lag förlorade alla matcher, men vad spelar det för roll? vi hade kul iaf :D Vi gick runt där och dansade loss till musiken haha! Efter volleybollen hade vi två lektioner, men vi gjorde i princip ingenting, bara snackade med lärare och så, chill :)

Efter skolan mötte jag upp mormor för att gå och hämta min balklänning som äntligen var klar! :D Supernöjd!! Nu är det inte mycket som saknas till studenten!

Idag blir det fredagsmys för hela slanten! Tacos och film med syrrorna! Har tänkt att försöka hinna färga håret oxå!

Imorn kommer äntligen Lovisa hem igen efter nästan en vecka i Prag! Det har ju gått en vecka utan att vi setts förut, men inte utan att vi hörts nåt :O Saknar dig din bajs! Hoppas hon orkar/kan ses en sväng någon gång imorn när hon kommit hem!!

Slänger upp lite bilder ifrån dagen! (iphone-bilder=dåliga kvalitet)










2012-04-26
17:41:12

Efter regn kommer solsken

Veckorna bara springer iväg!! Nu är det redan torsdag igen och ännu en vecka i skolan är snart avklarad! Började precis ösregna, kul.. Men helgen ska ju bli fin! :D

Måndag: Skolan och sedan en fika på gräddhyllan med Julian och Emil! ;G Sen hem och ha kalas för lillsyrran som fyllde 16 år förra veckan!
Tisdag: Kort dag i skolan, blev bara en lektion eftersom massagen var inställd! :) Blev en sväng på stan och kolla studentklänningar med Emma. Jag fick med mig en fin hem som jag troligtvis ska ha! :) Sen blev det hem och plugga!
Onsdag: Proooov som troligtvis gick åt helvete! ALLA tyckte att det var asrörigt och svårt! :O Juste! köpte balbiljetten oxå, woho! :D Kom igång med den sista inlämningen i social omsorg, gött! På kvällen blev det dans! :D Näst sista gången innan saga! Vi Blev klara med dansen så nästa vecka är det bara att köra på!
Idag: Ännu en dag i skolan! Slutade vid halv 2 och sedan stannade vi kvar och jobbade med vårt projektarbete! Det börjar närma sig slutet och vi ska nog bli klara! Nu ska jag nog snart springa ner och sola, sen blir det plugga och titta på oth! 

Imorn ska jag hämta hem min balklänning som nu äntligen är klar! :D


Fika!!


Min studentklänning, älskar ryggen! :D


Woopwoop!


2012-04-22
22:37:19

You don't know what you got till you're missing it a lot
Söndag igen och imorn är det dags för en ny vecka. Idag har jag bara varit utan att göra någonting. Eller ja, jag sprang ner till meddo och solade solarium förut, första gången någonsin, skönt! Behöver få lite färg till studenten och av solen hinner man inte få så mycket färg innan den 8 juni. Sedan har jag även pluggat lite inför socialpsykiatriprovet och skrivit på naturkunskapinlämningen.

Har varit så grymt skönt med en lugn helg! Har verkligen inte gjort någonting alls och det är skönt ibland :) Min andra nyktra helg i rad nu och det är skönt, men en tredje blir det inte ;)

Imorn är det dags för skola igen, men jag har bara två lektioner så det är skönt :) Har håltimme så då tänkte jag att jag ska gå ner en sväng på stan :)

Nu ska jag krypa ner och titta på oth!

Här har vi linnet och piercingen som jag fick med mig hem ifrån Stockholm:






2012-04-21
23:49:54

Storstan!
Okej here we go! nu tar jag skriver lite om mina dagar i stockholm.

Torsdag:
07.00 åkte vi iväg ifrån Skövde och vi anlände till Stockholm vid 12tiden. 5 timmar i en buss är ganska lång tid, men jag gillar faktiskt bussresor, tiden i bussen är faktiskt rolig! :) Vi satt där längst bak och tjöta, lyssna på musik, käka godis och hade det allmänt gött, det visades några filmer på vägen oxå. Sista timmen av resan var hela klassen igång, sjöng, tjöta och skratta, vi fick igång viskleken oxå haha! :D  

Väl framme i Stockholm hade vi ungefär 1 timmes fri tid, vi spenderade den genom att går runt och se oss om kring lite, sen gick vi in på ett ställe och drack en cider/öl. Vid 13tiden skulle vi till en kyrka och lyssna på en tant som varit prostituerad och nu jobbade med att hjälpa prostituerade. Man blev väldigt berörd av allt hon berättade, helt ärligt talat så blev jag chockad över att få veta hur det faktiskt är :O Hon måste iaf vara sjukt stark som tagit sig ifrån skiten, men sedan gått tillbaka för att hjälpa andra, en riktig förebild som brinner för att hjälpa andra, starkt!

Hon pratade i ungefär en timme och sedan åkte vi iväg till hotellet och checkade in! Jag, Emma och Julle i ett rum, haha naturligtvis fick vi vårat rum lite senare än alla andra! När vi kom upp till vårat rum så gjorde vi oss hemmastadda, satte på musik, tog en dusch, tjötade, chillade och fixade oss :) Halv 7 skulle vi vara på stadsteatern som ligger vid plattan och vårat hotell låg på söder, vid slussen, så det var en bit att gå och om man inte är van vid stockholm så är det ju inte världens lättaste att hitta om man säger så! Haha! Men vi hittade fram till slut iaf, men vi hann inte äta innan teatern. 

Teatern vi var på hette "Spökhotellet" och den var väl helt okej! Hade både sina roliga och sega stunder!

Efter teatern så var det tänkt att vi skulle gå ut, men ganska många gick tillbaka till hotellet, vi var väl 12 stycken elr nåt som gick vidare. Vi var ju sjukt hungriga eftersom vi inte ätit nåt direkt på typ hela dagen, men vi ville ju hålla ihop med resten av klassen. Vi tänkte att vi går och hittar ett ställe först, så att vi skulle veta vart dom var och sen kunde vi käka. Men på dom "clubarna" vi kollade på så var det antingen 20-23+ eller förköp, så det var ju inte så lyckat haha! Ví gick ju rätt långt och vi visste ju knappt vart vi var, men till slut hamnade vi iaf vid stureplan. Jag och Julle käkade på donken och sen tog vi en taxi hem till hotellet! Hahah jag lovar det var världens skönaste taxichaffuör!

Tillbaka på hotellet så gick vi in och pratade med Åsa och Julia, vi drog ner och köpte godis och sedan gick vi till vårt eget rum. Gjorde oss redo för att krypa ner och sedan tjatade vi ett tag och ungefär vid 3 bestämde vi oss för att sova!

Fredag:
Väcktes av alarmet kl 7, bläääk ville verkligen inte gå upp då, låg kvar i sängen och drog mig ett bra tag! Sen drog vi ner och käka frukost, sjukt gott och mycket att välja på!

Vid 9tiden skulle vi åka iväg till stan för fri tid och shopping! Det var asdåligt väder, regnade/snöade som fan! Vi gick av vid slottet och gick hela vägen till plattan, blev dyngesura! Men sen gick vi runt i massa affärer, blev inte så mycket köpt dock(ett linne och en navelpiercing), vi hade inte så mycket tid på oss, men det var kul ändå :) Vi avslutade med mat! nachotallrik! ;G

Vid 13tiden åkte vi hemåt igen! Alla var riktigt trötta så många sov, men inte jag och Åsa! Haha roade oss med att kasta godis! Senare så vaknade de flesta till liv igen och det blev lite fart på bussen igen :) Vid 17tiden var vi framme i Skövde igen!

Hade en asbra resa, får väl tacka alla som var med! :D Dom som inte följde med missade verkligen något, men dom får skylla sig själva! :)

     
    
    
 

Där hade vi lite bilder ifrån resan oxå! :)

2012-04-20
23:12:35

BACK!

Är hemma igen efter en bra resa till Stockholm! skriver mer om det imorn!

Nu tänkte jag mest skriva att alla respektlösa jävla idioter kan dra åt helvete! jag vill flytta låååångt som fan här ifrån! hur svårt kan det vara att visa respekt nån jävla gång liksom?!


2012-04-18
19:59:09

Stockholm!

Håller på att packa väskan för fullt! Imorn är det Stockholm med klassen som gäller! 07.00 avgår bussen ifrån Skövde imorn och vi är tillbaka ungefär 19.00 på fredag :) När vi kommer fram så ska vi först gå på nån grej om prostituerade(?) tror jag, sen ska vi till hotellet och checka in. Sedan har vi fri tid att göra vad vi vill fram till kvällen då vi ska gå på nån grej med han Lennart Jähkel (han i pistvakt, jägarna och segemyr ni vet? :D) efter det blir det förhoppningsvis utgång där i storstan! :D Det är ju 50dagars så vi måste ju fira! :D Hoppas på två toppendagar! :D

Nu ska jag packa klart och greja, sedan blir det sängen tidigt idag! :)

Skriver nångång när jag kommit hem igen!


2012-04-17
21:55:44

You don't know what you got till you're missing it a lot

Precis kommit ut ur duschen och nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska titta på ett avsnitt av oth eller om jag ska plugga lite till.. Men jag har ju faktiskt redan pluggat en del idag och dessutom har jag en håltimma när de andra har historia imorn, så då kan jag ju kanske plugga ist:)

Har inte hänt nåt speciellt idag direkt, vart i skolan, vart hos Bosse o käkat oså.

Har inte kollat på big brother så jättemkt det senaste, men har sett lite iaf. Sett att Annica och Marcelo har förlovat sig haha. Kommer ju hålla länge, de hade varit förlovade ett par timmar innan de bråkade om nån skit grej? Visst de är jättegulliga tillsammans och man ser ju att båda två är kära på riktigt, men hur länge det håller är ju en annan femma! Det känns liksom som om det är LITE högstadienivå på deras förhållande haha. Menmen man får väl se hur det slutar, de kanske blir lika lyckat som det blev för förra årets Martin och Sara!

Sometimes I pretend that everything is fine, maybe I like the feeling when everything seems to be fine, maybe I like the dream better then the reality..
Maybe I seem to be just fine, but maybe I'm not. 

 


2012-04-16
17:20:22

SEXTONDE APRIL 2TUSEN12

Då var det måndag igen! Ny vecka, nya tag! Genomlidit en heldag i skolan.. Missade dock bussen imorse så kom en halvtimme sent typ. Haft tre lektioner idag och ingen av dom har varit värt att vara i skolan för, allting vi gjort är sånt som man lika gärna kunde ha gjort hemifrån.. Surt att vi aldrig får jobba hemma längre. Menmen inte långt kvar i skolan alls nu! :) Det har luktat SKIT i skolan idag! Eller ja det är inte bara idag, det har gjort det de senaste dagarna jag varit där, det är något fel på avloppen elr nåt :S Men de får fan se till att fixa det snart, man spyr ju på den lukten:O Shit vad jag klagar! haha

Iaf har varit hemma ett tag nu, hunnit plugga lite sjukvård, och pratat lite med Lovisa :) Nu ska jag nog snart dra bort en liten sväng till min kära mormor, sen blir det hem, duscha, plugga lite till, sen tven eller nåt resten av kvällen.

Tjingeling!   


2012-04-14
16:25:48

En god död.

Hej! har precis gjort klart och skickat in en uppgift om döden. Skönt att bli klar med en uppgift!

Än så läng idag så har jag inte gjort så mkt, vaknade rätt sent och sedan har jag ju pluggat. Ikväll blir det bara att va hemma och ha mys framför tven, skönt med en nykter helg! Jag behöver detta, behöver att bara vara, utan att egentligen göra något, behöver ta det lugnt. Hoppas det är något bra på tv ikväll annars kanske man kan springa iväg och hyra någon film eller nåt :)

Juste i natt kl 02.20 (?) är det exakt 100 år sedan Titanic sjönk, sjukt länge sedan! Man kanske skulle titta på den filmen idag då? Jag hade velat se den i 3D på bio, men får väl duga på dvd hemma :)

   


2012-04-13
19:39:05

Freeeeedag!

Jahapp då var det fredag igen! :) Denna helgen blir LUGN, skönt faktiskt! :) 

Va en lång fredag i skolan.. nk, sen religion då det kom en kristen och pratade, det var faktiskt bra! sådana "föreläsningar" brukar vara rätt tråkiga enligt mig, men hon pratade så att det blev bra och intressant! :) vi avslutade dagen med en sväng in på hemma kväll och en liten sväng på stan :) På hemmakväll fick jag med mig en godispåse och första säsongen av Desparate housewives som bara kostade 99kr nu :D Jag tycker oftast att de första säsongerna av olika serier är bäst, senare brukar de spåra ur och bli sämre. LOST är ett bra exempel på en sådan serie! Jag älskade det typ dom 2-3 första säsongerna, men sen blev det bara skit!

Ikväll blir det som sagt lugnt, ska kolla på tv eller sitta vid datan och chilla hela kvällen! :) 

När jag var i Hjo tidigare i veckan så fick jag ett paket med Beyonces parfym o grejs av Victoria :) Ett annat inköp ifrån veckan är en ny foundation, testar en ny denna gången får väl se om den är bra! :)

         


2012-04-11
16:05:05

Studentmössor överallt!
Wiiiiho!! idag har jag hämtat ut min studentmössa! :D känns helt sjukt, helt overkligt, det känns inte som om den är min, det känns inte som att det bara är 58 dagar kvar tills jag tar studenten?! Jag har väntat på det här i flera år och snart är dagen här! :D Många har gått runt med sina lådor med studentmössor i skolan idag och på facebook har det lagts upp hur många bilder på studentmössor som helst! :)

Fick reda på mitt slutbetyg i etik och livsfrågor idag och det blev ett MVG, supernöjd! Man blir ännu nöjdare när det är en lärare som är ganska svårt att få bra betyg av :)


2012-04-10
21:57:19

"Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it"

Sitter i soffan och kikar på "desperate housewives" har precis käkat scones som syrran och jag bakade, yummi! :)

Saknar redan mina busungar! <3 De blir så glada när man kommer, de kommer springandes och hoppar upp och ger en, en stor kram. När man ska äta så säger de: "Jag vill sitta bredvid Sandra!" och de vill vara med mig hela tiden när jag är där. Victoria berättar att de ofta pratar om saker som jag/vi(syrrorna) gjort med dem och frågar ofta när vi ska komma. När det är dags för mig att åka "hem" igen så blir de ledsna. Jag måste verkligen åka dit snart igen, vill inte att det ska gå så lång tid innan jag träffar dem igen.

Nu är det dags för big brother och sen blir det sängen! Natti!


Alveman med kladdkaka runt hela munnen


Videman i sin onepiece eller onepiss som han säger


2012-04-09
18:40:06

The last day!

Jahapp då va det dags för skola imorn igen då.. Jag är inte redo för skolan, jag behöver mer lov! Men men, jag har kort dag både tisdag och onsdag så jag får väl stå ut.

Kom hem ifrån Hjo för typ 2 timmar sedan. Varit där sedan igår och träffat brorsorna och Victoria :) igår blev det grillat till kvällsmat, första gången för i år för mig tror jag ;G peter, jonathan och inka & Nicke va oxå med! Jag och alve spelade super Mario rätt länge, kul! Har saknat mina små skitungar, längesen jag träffade dem.

I lördags va det som sagt utgång! Mkt folk igen! Hade en bra kväll!:D

Nu ska jag titta på narnia! bye!


2012-04-07
13:15:30

GLAD PÅSK!
Då var det redan lördag och påskafton! Elr ja redan och redan, jag gick runt hela dagen igår och trodde att det var lördag..

I torsdags var det iaf utgång på husaren, sjukt mycket folk och askul! :D Dansade loss hela kvällen! ;)

Igår var det lugnt hela dagen! Sov länge, kollade på oth, umgicks med familjen osv. :)

Idag är det ju påskafton, så då blir det party igen såklart! :) Blir husaren, antagligen blir det minst lika mycket folk som i torsdags! :D Nice!!   

2012-04-04
16:02:39

Gött!

Idag vid 9 kom Emma o Julle till tidaholm, vi skulle sälja grejer o skit på torget för att få in pengar till vårt projektarbete. Vi fick väl inte jättemkt sålt, men vi hade kul iaf! Efter det blev det pommes på Happy time och nu har jag precis kommit hem efter att ha följt dem till bussen och bilen :)

Syrran såg förut att det tydligen går nattbuss hem ifrån skövde imorn, asnice! Då blir det utgång! :D

Nu funderar jag på att städa garderoben elr nåt! det behövs!

BYE! 


2012-04-03
19:27:00

Påsklov!

Ingen uppdate sedan i fredags, I know!

Men iaf!

Lördag: Fest och utgång med Alexandra, Therese, Minna och Hampus eller ja, Minna och Hampus följde inte med ut :) Men ja, helt okej kväll :) Kom till Skövde rätt sent, så var mycket folk då, nice!

Söndag: Blev inte mycket gjort alls!

Måndag: "Jobbade" eller gick introduktion på kortvården här i stan, eftersom jag ska jobba där i sommar. Lite segt, men får ju pengar för det ;)  

Tisdag: "Jobb" igen men bara till 13.30,skööönt! Fick reda på att jag får jobba där första perioden i sommar, precis som jag ville! Jag trivs mycket bättre här i Tidaholm än vad jag gör på KSS, asså personalen är så mycket trevligare och det gör ALLT faktiskt! De har pratat med mig mer på två dagar än vad de gjorde på 4 veckor på KSS, sjukt faktiskt.. Annars idag så har vi varit borta hos mormor och käkat middag och nu sitter jag bänkad framför BB 24/7. När det är slut ska jag ställa mig och baka muffins! 

Har ju påsklov, så är ledig ända fram tills nästa tisdag! :D

BYEBYE!