Ssandraan

2012-12-30
20:54:25

Helgen osv osv.
Nyårsoutfiten är fixad, drickan är fixad, festen är fixad, allt är klart, nu är det bara att börja tagga nyår imorn! Blev ju inte riktigt som man tänkt, men hoppas det blir bra ändå! Kommer ju sakna bästa vän under kvällen, men vem vet vi kanske ses ändå!
 
Har ju inte skrivit på hela helgen, men det har inte hänt så mycket! I fredags var vi med familjen hos mormor och käka och prata hela kvällen, i lördags gjorde jag inte mycket alls och idag har vi varit i Skövde och sen har jag träffat Lovisa en sväng. Har blivit mycket tittande på grey's i helgen, är inte på slutet av säsong 3 nu. Det är ju så sjukt bra, man blir ju helt beroende även om jag har sett alla avsnitt redan.
 
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, försöka sova tidigt så att man är pigg imorn. Måste ju försöka komma upp i tid imorn också. Jag får inte sova längre än till 10, får väl se om jag lyckas med det. Blir troligtvis ingen update förrän nästa år nu, så tar väl och säger gott nytt år! Drygt ett dygn och 3 timmar kvar!
 
Ha en grym nyårsafton! 
 
 
 

2012-12-27
21:42:32

Just let me know.
Hej! Sitter framför tven och tar det lugnt. Välbehövligt efter en dag i Göteborg! Tog tåget dit vid halv 1 med Lovisa och Nathalie. Väl där käkade vi thaimat, gött! Sen började vi kika runt, efter en stund träffade vi på Emma också, trevligt! Blev inte så mycket köpt, fick bara med mig en hoodtröja och en mobilgrej hem. Var hemma strax efter 7 och sedan dess har jag bara tagit det lugnt.
 
Vi kom fram till att det redan är fredag imorn, alltså helg och efter helgen är det nyår, sjukt! Det känns ju inte som om att det är fredag imorn, hela veckan har ju bara försvunnit med julafton och juldagen. Nyår blir nog bra även om vi inte vet riktigt säkert vart vi ska vara än.
 
I helgen händer det väl inte så mycket. Funderar på om jag kanske ska åka in till Skövde en snabbis imorn eller nått, behöver hitta lite kläder och så känner jag! Men får väl se om jag pallar åka in imorn.
 
Nu ska jag titta på Göta kanal 3.
 
 
 
 

2012-12-26
17:10:56

God jul osv!
Sämsta updaten någonsin! Men får väl säga god jul nu! :) Haft bra jul med familjen! Tar väl och skriver lite om dagarna jag missat.
 
Söndag: Jobb 7-16 och sedan blev det julmys för hela slanten! Vi var hos Bosse och gjorde knäck och annat gött! Mysigt! Gick väl hem vid 11-tiden och då snöade det och blåste som fan, det hade kommit asmkt snö och de hade inte skottat..
 
Måndag: Julafton! Väcktes av mamma vid 10-11, då blev det gå upp och öppna julklappar och sedan äta julfrukost, skinkmacka och julmust. Sedan var det bara att fixa i ordning sig innan vi drog bort till Bosse. Där blev det julfirande med familj och släkt. Kalle anka, julmat, julklappar och allt som hör julen till. Spenderade hela dagen där. Sen senare på kvällen blev det en promenad med Lovisa.
 
Tisdag: Juldagen och party! Jag och Lovisa drog in till Skövde strax innan 5, mötte Nathalie och sen drog vi till förfesten, där var Sofi och massa annat folk. Började dricka innan 6, vid kl 7 efter drinkar, cider och shotar var vi på topp! Kortspel, beerpong och trevligt folk! Husaren var nice! Asmkt folk och bra musik! Kvällen avslutades på bake off, gött! 
 
Idag har jag inte gjort något alls, tittat på grey's hela dagen! Funderar på att springa ner till meddo och sola lite senare. Så tråkigt väder så kan vara skönt att bara får ligga i solariet en stund. Imorn blir det troligtvis Göteborg och shopping!
 
Det var allt jag hade att säga nu! Bye!
 
      
 
 
 

2012-12-22
18:56:28

Jag har nått den punkten då jag skiter i allt
Precis kommit in igen efter en liten promenad med Ziri. Det snöar och det har det gjort hela dagen, en vit jul<3
Ska snart hoppa in i duschen, sen blir det kvällsmat och så innan jag spenderar resten av kvällen med att titta på gamla avsnitt av Grey's. Imorn ska jag jobba på dagen. Kan ju inte säga att jag är särskilt taggad för att jobba dagen innan julafton, skulle helst vilja vara hemma ta det lugnt och fixa klart allt inför julafton, men det är ju pengar! Ska jobba på en avdelning som jag aldrig jobbat på förut, hoppas det går bra! Det viktigaste är att den övriga personalen är bra för då brukar allt annat lösa sig.
 
I torsdags var jag och lillsyrran inne i Skövde en liten sväng. Hittade inte de sista julklapparna jag letade efter i stan så var tvungen att åka in. Haha, bra som jag är så råkade jag dra av peruken ifrån skyltdockan på HM och kunde inte få den på plats igen så den fick ligga på axeln, snyggt! Hittade mina julklappar iaf!
 
Igår(dagen då jorden skulle ha gått under. Vet inte hur det är med er, men jag lever iaf.) så träffade jag Lovisa en sväng, chillade, tjötade och spelade kort. Vi taggar juldagen nu! Kommer bli awesome! Det var ju fredag så på kvällen blev det fredagsmys med tacos och svenska hjältar galan. Annars hände det inte så mycket.
 
Hepp nu ska jag hoppa in i duschen! Byebye!
 
 
 
Så dags att höra av sig nu? Det skulle du ha gjort för längesen, du borde själv inse att det är försent att höra av sig nu.. 
 
 

2012-12-20
13:00:28

Julklappar
Hey! Vaknade för en stund sedan. Kunde verkligen inte somna i natt, låg och vände och vred på mig hur länge som helst.. Vet inte varför, har kunnat somna helt utan problem ganska länge nu. Menmen tur att jag inte jobbar eller nåt!
 
Igår var jag, mamma och syrrorna i Skövde för att shoppa de sista julklapparna, jag blev inte klar så jag ska springa ner på "stan" en sväng senare. Finns ju dock inte så mycket här i stan.. Men jag ska nog hitta de sista julklapparna!
Haha! Min mamma är ju jävligt klantig iaf! Vi käkade på Max, satt vid ett bord precis vid gången där alla går. Precis när det går förbi en gubbe så välter mamma ut sin dricka över hela golvet + gubbens skor och en liten del av hans byxor. Jag och lillsyrran fick oss ett skratt iaf!
 
Tänk att det bara är några dagar kvar nu.. Till julafton alltså. Känns sjukt. Det har gått så fort. Älskar julen, det är så mysigt. I år ska vi ju vara hos Bosse på julafton, med alla de som vanligtvis brukar vara hos mormor, kommer nog bli bra.  
 
Vad är det för fel på mig? Lovisa vill att jag ska med ut ikväll, men jag är inte alls taggad för utgång :O Ikväll är det någon julfest-grej på husaren så det lär ju bli mycket folk oså, men ändå känner jag mig inte sugen på att gå ut. Det är inte ofta det händer att jag skippar en utgång, men ikväll gör jag nog det. Får väl spara mig till juldagen, då är det all in som gäller, köpte förköp igår!
 
Nu ska jag käka något, fixa mig och sedan springa ner till stan. Ha det bra!
 
Btw! Fick med mig en snygg topp hem igår, till mig själv haha.
 
 
 

2012-12-18
16:14:02

Nej!
Tisdag och mindre än en vecka kvar till julafton. Sjukt! Det har gått så fort, känns inte som om det är julafton snart liksom :O Imorn ska vi åka in till Skövde och handla lite julklappar. Alltid ute i sista minuten typ! Men brukar inte vara så svårt att hitta julklappar. Köper inte så jättemånga.
 
Igår tog vi fram och klädde våran fina plastgran haha. Den är lite sned, men det blev fint ändå! Julmys!
Idag ska vi plocka fram resten av julgrejerna, tomtar och så. Ska nog koka lite knäck också, så gött!
Ziri fick sig en juldusch idag, stackarn hon tycker verkligen inte om att duscha! Men hon blev ren och fin iaf!
 
Annars då? Händer inte så mycket, har ju jullov ifrån praktiken. Fick veta idag att jag börjar med praktiken den 7 januari igen, kul att komma tillbaka! Man saknar ju barnen!
 
Måste ju söka jobb hela tiden typ. Problemet just nu är att det inte finns särskilt många jobb som jag kan söka.. Har sökt ett jobb denna månaden och måste söka några till innan året är slut.
 
 
 

2012-12-15
21:28:10

Alveman 8 år!!
Sitter här hemma i soffan själv och tittar på tv. Inte så kul, men ändå rätt skönt! Har varit lite dålig update i veckan, men så blir det ibland. Hade iaf praktik måndag-tisdag och jobbade onsdag och fredag, gött! :D
 
Igår drog jag och Emma till Hjo, Alveman fyllde ju 8 år, han har blivit stor nu. Känns sjukt att han är hela 8 år!! :O Igår hade vi fredagsmys och födelsedagsfirande med bara familjen och idag blev det kalas med släkt. Trevligt! Kom hem för ett par timmar sedan och har bara tagit det lugnt sedan dess.
 
Blir väl lyssna på musik/ titta på tv resten av kvällen. Såg att Mange makers hade en ny låt, inte deras bästa enligt mig. Mange Makers – Mange för en dag
 
Ah det var väl det jag hade att skriva just nu.
 
 
 

2012-12-10
22:52:02

Hoping for the best, but expecting the worst
Hey! Snart dags att krypa ner i sängen, men tänkte slänga in ett kort inlägg först!
 
Idag är det måndag igen och endast 2 veckor kvar till julafton, tiden går fort så att säga. Bara två dagar kvar på praktiken nu, men är ju troligtvis tillbaka efter jul och nyår. Trivs så bra där så är gärna kvar! Har varit sjukt trött hela dagen idag så jag har inte gjort så mycket mer än praktiken.  
 
I lördags var det utgång med Lovisa, Nathalie och Martin, sjukt rolig kväll! Måste göras om snart!
 
Haha värt inlägg! Aja! Nu ska jag krypa ner. Godnatt!

2012-12-09
09:26:46

Julkalendern
Redan vaken :O Men tänker ligga kvar i sängen ett bra tag till och hoppas att jag somnar om! Fördriver tiden med att titta på de avsnitt jag missat av julkalendern!
 

2012-12-07
18:02:04

I saw the end before we'd begun.
Hey! Sitter här och funderar på om jag ska ta tag i städningen av rummet och garderoben, men det är ju så tråkigt!
Idag har jag jobbat på dagiset där jag har praktik, eftersom det var en som blev sjuk och åkte hem. Jobbade 9:30-15:30, gött med pengar! :) Barnen är ju för goa!
 
Ikväll blir det fredagsmys med tacos och film/tv! Mys! Hoppas att det är något bra på tven! Vore ju nice om det vore någon julfilm :)
 
Imorn ska vi åka på julmarknad på Almenäs i Hjo, mysigt! Har inte varit på den julmarknaden på flera år, brukade alltid gå på den förr, den är så mysig. Efter julmarknaden blir det hem en sväng och sen kanske det blir utgång i Skövde, inte riktigt bestämt än, men vi får se.
 
Hepphepp om jag kanske ska ta tag i städningen då..
 

2012-12-06
20:07:57

You're gonna catch a cold, from the ice inside your soul
Det har kommit asmycket snö nu! Igår snöade det jättemycket hela dagen, det är några decimeter snö här i Tidaholm nu. Jag kan ju tycka att det räcker med snö nu faktiskt! Imorgon ska det dessutom bli ISKALLT! Usch jag tycker att det är kallt nu och det ska bli 5-10 grader kallare.. Menmen nog om vädret!
 
Har haft praktik hela veckan! Bara 4 dagar kvar nu, sista dagen är på onsdag, men jag kommer tillbaka redan på fredagen för att jobba! Det är roligt att man får jobba lite också. Nu känner de ju mig och jag känner barnen, så det är ju smidigt att jag får jobba när det behövs. Hoppas det blir mer! Det ska faktiskt bli skönt med lite "jullov" nu, det är ju en del att fixa innan jul, måste komma iväg och köpa julklappar oså!
 
Annars har det inte hänt så mycket i veckan. I tisdags blev det en fika med Lovisa och igår tog vi en promenad i kylan, man måste ju komma ut och röra på sig även om det är kallt! Är förvånad över mig själv eftersom jag somnat innan 12 nästan hela veckan, vilket inte brukar hända ofta annars, men det är skönt när man kan somna i tid så att man inte behöver vara så trött på praktiken. I början av året sov jag ju max 4-5 timmar per natt när jag hade praktik, fattar inte hur jag klarade av det!
 
Nu ska jag snart ta en dusch och sedan titta på julkalendern! Ha det bra!
 
 

2012-12-03
21:39:46

Jag stod där vid kanten igen redo att kasta mig ut
Hejhej! Sitter i sängen med datorn och lyssnar på musik(som jag gör typ varje gång jag bloggar haha). Nu har ännu en ny vecka tagit sin början, inte många veckor kvar på 2012 nu. Det är knappt 3 veckor tills jorden ska gå under;) Sen om folk tror på det är ju en annan sak! Jag tror ju inte på det iaf! De har ju sagt hur många gånger som helst att jorden ska gå under, men än så länge är den kvar liksom. Jag tror däremot att den sakta men säkert förstörs och kanske kommer gå under någongång, men inte bara pang, boom, borta liksom.. Haha.
 
Idag har jag haft praktik 8.30-16.30, inte ofta jag brukar va kvar tills halv 5, men det fick jag vara idag. Annars idag har jag inte gjort så mycket, var ute på en promenad med voven, svinkallt!! Det verkar som om det ska vara kallt ett bra tag framöver nu, visst jag tycker det är mysigt med snö i december, det klagar jag inte på, men det räcker med typ 3- ;) Fast ska väl inte klaga när det är runt 10 heller, det kunde ju ha varit 25- ist.
 
Annars så känns det rätt bra nu, går runt med ett leende på läpparna typ hela tiden. Jag hoppas på att allting blir bra nu.
 
Hepp nu ska jag ta en snabb dusch och sen blir det snart att krypa ner! Godnatt!
 
 
 
 
 
 

2012-12-02
10:18:15

Röda rummet
Asså vad gör jag vaken nu?? :O Vaknade lagom till julkalendern idag, alltså 08:45, brukar ALDRIG vakna så tidigt! Menmen, jag är rätt pigg så det gör väl inget, jag får väl ta en powernap sen istället. Jag gick upp, tittade på julkalendern och tände det första ljuset för idag är det ju första advent. Nu sitter jag och syrran här i soffan med tända ljus framför varsin dator med tven på i bakgrunden. En mysig söndagsmorgon och första advent.
 
Igår då! Jag, Jennie och Ellen drog in till Skövde vid 7 som sagt. Förfesten var ju jäääävligt speciell kan man säga! Jag som är 19 var yngst och en gubbe på typ 60 var äldst. Haha asså wtf liksom?! Det var väl kul ändå, det andra folket var ju skönt. Vid halv 12 drog vi mot stan och gick in på röda rummet, var inga problem med att komma in även om man inte var 20. Men det var det sämsta jag någonsin varit på!!:O Vi var ju där vid halv 12 och det var typ 20 pers där :O Vafan liksom?? Vi drog därifrån nästan direkt. Visst det kanske kom mer folk senare, men klockan var ju ändå närmare 12 så man tycker ju att det borde varit mer folk.  Vi drog iaf till donken, käkade och fixade skjuts hem, skönt att slippa vänta på nattbussen!  
 
Idag händer det väl inte så mycket. Ska försöka skriva en liten önskelista, mamma tjötar om det hela tiden. Vet inte riktigt vad jag ska önska mig. Det enda jag vet att jag vill ha är en parfym, sen är det väl mest pengar. Jag får väl se om jag kommer på något annat, men det är ju alltid bra med pengar.
 
Happhepp nu ska jag kolla lite bloggar, bye!
 
 
 
 

2012-12-01
14:53:49

Jul på Liseberg och julmarknad!
Hej! Har precis kommit hem igen efter att ha gått runt och kikat på julmarknaden. Började dagen med en frukost på mekka med mamma, Bosse, mormor och Åke, sen gick vi och kikade runt. Det är mysigt, men själva marknaden var ju mycket bättre förr! 
 
Igår var jag och Lovisa på Jul på Liseberg. Det var sjukt mysigt med alla lampor och så! Har ju aldrig varit på det förut, men kan ju säga att det inte var sista gången jag åkte dit! Det enda som saknades var snö, för det var ingen snö alls i Göteborg :O Men det var mysigt ändå. Köpte fudge, som var sjukt gott! På tåget hem var både jag och Lovisa aströtta, sen skulle vi ha väntat i 3-4 timmar på nattbussen i Skövde, men Kevin och benny var snälla och skjutsa hem oss istället, skönt! Kunde ändå inte sova när jag kom hem, men vid typ 2 kunde jag somna med ett leende på läpparna.. :)
 
Nu ska jag börja fixa mig inför kvällen! Vid 7 drar jag och syrran till Skövde för fest och utgång! Hoppas att jag kommer in på Röda rummet, dit det är meningen att vi ska!
 
Har inte hunnit lägga in bilderna ifrån Liseberg på datan än, men lägger upp en bild ifrån facebook och en ifrån insta!