Ssandraan

2011-10-31
16:55:00

No still means no
Första lovdagen:) Sov till typ 12, pluggade lite, men gav upp rätt fort... det här är mitt sista höstlov någonsin och det tänker jag inte plugga bort! Har lite ont i halsen och är lite förkyld, så blir iaf en lugn dag idag, sett på film och nu ska jag se om jag kan få över alla mina bilder på CD, men det dampar som vanligt :@

Senare sen ska jag nog åka bort en sväng till min kära mormor, se om hon kan hjälpa mig o laga ett par byxor, ta en fika och titta på Ensam mamma söker, myspys!

   

2011-10-30
20:23:11

Suuunday
Sitter i soffan nyduschad och fräsch efter ett discopass, tittar på gustavsson tre trappor och äter clementiner :) sen blir det time out och Beck :) Bra avslut på veckan!

Blev att gå en sväng med Lovisa förut, tjöta lite om helgen som vart ;) Sen har jag suttit vid datan, kikat runt lite på klänningar som man kanske skulle kunna ha på balen :) Det är långt kvar, men alltd bra att börja titta i tid :)

Nu va reklamen slut, så nu ska jag fortsätta titta. BYE!   


2011-10-30
13:00:36

Vad är klockan??
Sitter i soffan och tittar på "så mycket bättre" söndag igen, helgen går så sjukt fort :O men nu är det ju lov i en vecka! :) Gårdagen var väl helt okej, förfest och sen drog vi till parken vid typ 10-11 nångång, var för långt o gå så fick bli taxi, ingen aning om vem det var som betala så kan ju tyvärr inte betala något till den;P I parken var det inte så mycket folk när vi kom, men efter ett tag kom det fler och fler :) En del var jävligt bra utklädda och det var assvårt o känna igen alla ;) Jag var inte där så länge, drog hem vid typ 1, för då kunde jag få skjuts av Jennie och hennes pojkvän och slippa gå hem, det var iskallt! 

Nu har det blivit vintertid oxå, man blir alltid lika förvirrad när det ställer om, man vet typ inte vad klockan är, men klockan på tv'n borde ju stämma?


     

2011-10-28
14:40:50

ÄNTLIGEN LOV!!
Nu har jag äntligen gått på lov!! :D heeelt underbart gött! Blev en kort dag i skolan idag, börja vid halv 10 med lektion i en sal där det är hur dålig luft som helst :O Sen en kort/flum lektion till innan vi slutade :) Drog o åt i matsalen, sen drog jag och Julia ner till willys och köpte oss var sin godispåse ;G Kikade även en sväng på stan innan jag drog till bussen :)

Idag blir det att åka till pappa i Baltak och imorn blir det halloweenparty i parken, bra början på lovet!
Nu ska jag käka lite godis, städa och packa lite.

Ha de bra!


2011-10-27
19:21:09

I'm all yours tonight
Kort dag i skolan idag.. bara psykologi då kolla vi på film och sen svenska då vi bara lyssnade på Julia som redovisa :) sen slutade vi, då drog vi till matsalen och käka pannkakor! :) dröjde dock typ 100 år innan vi fick några, dom tog slut hela tiden eftersom en del tydligen är tvungna att ta typ 100 pannkakor var ;O

Annars är jag heeeelt seg i huvudet idag så orkar inget! Kom precis in efter att ha gått ringleden med Lovisa :) och snart ska jag hoppa in i duschen, sen blir det att se på tv resten av kvällen (fast det är ju aldrig något bra på torsdagar) får väl se om jag hittar någon bra film ist! :)

Imorn är det fredag, en kort dag i skolan och sedan tar jag lov!! :D Äntligen det är välbehövligt kan jag säga.


 

Sveriges snyggaste b-rudar skolavslutningen i 9an!





 

2011-10-26
18:22:16

Who you are

Varit ledig idag :) elr ja inte ledig, men vi fick jobba hemma på alla lektioner... :) Dagen har bestått av att sova, plugga, gå ut med vovven och åter igen plugga, hrmm o liiite facebook emellan pluggandet ;)

Om en stund är det dags för att dra iväg o dansa och sen är det greys!:)

Skön låt!


2011-10-25
18:29:41

VEM VILL GÅ I 1AN NU?!
Kul dag i skolan! Vi treor hade halloweentema :D Jag var en liten djävul :) Jag älskar sånna här dagar då det verkligen känns att man går i 3an! ;D Lite tråkigt är ju att det är en hel del som inte klär ut sig:O menmen deras förlust och inte min:)

Några bilder från dagen:

  




2011-10-23
15:27:28

Sunday

Toppenkväll igår! Drog in till Skövde vid halv 6 träffa Lovisa, Nathalie och Iveta, vi drog till nån förfest i hentorp, sen vid halv 10(?) drog vi oss mot husaren:) Det var ju The voice party där, så var lika bra & komma tidigt så man slapp stå i kö hela kvällen. Vi kom in gratis eftersom klockan var innan 10, helt okej! :) Var en del folk redan då och efter ett tag var det fullt med folk överallt! Jävligt trångt och varmt inne på dansgolven men det är så det ska va! Något som däremot inte var så trevligt var att det luktade vidrig spya inne på ett av dansgolven, usch!! Men vi tjöta och dansa loss hela kvällen!:) Innan bussen drog vi till Bake Off & käka, asgött fyllekäk! Nu får man vänta och hoppas på att man inte kom med någon hemsk bild eller ännu värre att man kom med på tv, fyfan alltid lika hemskt när man inte vet!

Idag är man seg, men annars mår jag bra:) kollat på film och suttit vid datan hela dagen än så länge, jag borde väl plugga men orkar inte... senare sen så blir det dans :) Nu ska jag läsa lite bloggar medan jag väntar på att mamma blir klar med maten. 

   


2011-10-22
00:58:13

Det var bättre förr...

Igår åkte jag till Hjo vid 4, va ingen hemma när jag kom, så satte mig och titta på Grey's :) Sen kom mina saknade brorsor, så busa med dom lite, men dom är sjuka så dom orkade inte göra så mkt... :/ Victoria fixade mat, saknar o käka hennes goda mat!! Sen skulle smågrabbarna sova och jag och Victoria satt uppe och tog en kopp te, kollade på tv och pratade lite... Skönt o få prata av sig med någon som vet exakt hur allting är.
Jag sov i mitt gamla, kära rum! Saknar tiden då vi alla bodde i huset, allting var så mycket bättre då... Så mycket har förändrats sedan vi flyttade därifrån och det är inte till det bättre.

Idag var jag alltså barnvakt åt Alve och Vide när Victoria jobbade, vi kollade på tv och hade det mysigt. Dom är ju så goooa! Dom får mig alltid att må så mycket bättre, dom är bland det bästa jag har. Tjänade 200 spänn (som visserligen kommer att brännas upp imorgon) alltid bra med pengar, men det är ju inte direkt ett måste när jag ska vara barnvakt åt dom, för det är bara något som är kul och det är jag så gärna utan pengar :) Åkte hem vid 5 iaf, tog en dusch och åt. Vid 7 kom Sannis, vi hade idolmys med popcorn, julmust och tjöt :)

Nu ska jag nog ta och sova, imorn blir det utgång!

     



2011-10-20
14:55:02

HELG!
Sitter och pluggar omvårdnad, hoppas jag pluggar på rätt uppgift, det är ju tydligen jävligt svårt för lärare o bara säga vilken uppgift det är, för dom har ju sååå mycket att göra... NOOOOT! 
Hade psykologiprov idag, kändes asdåligt, men får väl hoppas man får G iaf :) Slutade vid 12 och nu har jag helg för vi är lediga imorn, UNDERBART! :D

Nu ska jag vänta på att maten blir klar o sen är det snart dags att dra sig mot Hjo och mina favvokillar :)

   

2011-10-19
22:02:28

Grey's
Har precis tittat på Grey's, nu blir det borsta tänderna och titta lite till på psykologin innan det är dags att krypa ner under täcket. Imorn blir det kort dag, slutar vid 12! :) Då blir det hem en sväng sedan åker jag iväg till Hjo och mina älskade småbrorsor! :)

GODNATT!

2011-10-19
12:03:17

FUCK ETIKEN!
Sitter på etiklektion, hatar det, det är fan den värsta och tråkigaste kursen jag någonsin läst!! Skitkul att vi får en nya jävla uppgift när vi inte ens är klara med den förra ;G blir så grymt irriterad på vissa lärare som inte kan fatta att det räcker någon gång! Man vill gärna ha ett annat liv än skolan!!


2011-10-18
14:51:46

Jag gav upp för längesen
Visst finns det dagar som jag kan vara snäll
och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont
att se dig ramla häromkring 

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut 

Du säger att du minns och att det känns som igår
men det var för längesen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för längesen
Jag gav upp för längesen

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för längesen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
inget att försvara, jag gav upp för längesen

Jag gav upp för längesen 






2011-10-17
12:17:12

Dreaming is believing

Helluuuu!

Sitter hemma och pluggar psykologi, liiiite segt om man säger så. Åkte hem från skolan, orkade bara inte, har massa jag behöver plugga, hade lite ont i magen och var helt död så jag tror nog att jag får mer gjort här hemma :)

Det blev party i lördags iaf, jag och Lovisa drog till in till falköping vid 7, blev lite chill förfest innan vi drog mot dagnys. Daniel Adams-Ray var där, men jag såg honom inte? Var väl en helt okej kväll, vissa saker var mindre kul och drog ner mitt humör lite, det var väl inte värt o betala 150 spänn för det menmen... :)
Spenderade min hela söndag framför tv'n och datan, sen blev det själklart ett discopass på dansverkstán också! ;D 

Nu ska jag fortsätta plugga och sen kanske det blir en liten promenix med vovven :) Ha det bra!

 
Saknar mina små skitungar! får nog ta mig till Hjo nån dag i veckan och träffa dom!


2011-10-14
20:02:49

Freeeedag
Sitter och tittar på Sol, fest och oroliga föräldrar :) Jag och syrran har precis käkat tacos, asgött! :) Det blir en lugn fredagskväll med idol och godis. Kanske blir fest och utgång i Falköping imorn, men jag vet inte än ;)

Även idag var det en kort dag i skolan! :) hade prov, ingen aning om hur det gick, men hoppas de gick bra :) Och jag säger bara fuck etiken! Såå jävla tråkigt och jobbigt, sega uppgifter som man inte fattar och jag hatar det! Slutade vid 11, jag o Julia åt, drog till hemmakväll o köpte lite godis och tog en liten titt på commerse :) Sen åkte jag hem och städade rummet! 

BYEBYE!


2011-10-13
18:36:01

Make it hot!

Hej! Precis kommit hem, har vart o käkat hos mormor! Säger bara en sak: smält marsglass in my <3 jag vet, det är kanske inte så himla normalt att smälta glass, men tro mig det är asgött! ;D 
Annars var det ännu en kort dag i skolan, tur det för jag var astrött... Plugga lite inför morgondagens prov, gick ju asbra pallade typ en kvart (Y) Menmen de får gå som det går, lärarna borde fatta att det inte är så jävla lätt när man har typ tusen prov och en miljon inlämningar att göra :O Blir en kort dag imorn igen, snacka om go vecka! :)

Nu var mamma klar på toa så nu ska jag hoppa in i duschen!

        


2011-10-12
21:27:50

Grey's
Sitter och tittar på Grey's anatomy! :)
Kortkort dag i skolan idag, bara en lektion o sen hem igen... :) Liiiite ovärt att åka in då, men vad gör man inte för skolan? hrmm...
Var o dansa MTV-style förut, grymt kul! :D

Nu ska jag fortsätta titta på Grey's och sen krypa ner!

   

2011-10-11
19:28:41

Tuesday, Wednesday break my heart

Helluuuu!
Go sovmorgon idag till 13.40 för att sedan åka in till Skövde och ha massage i 2 timmar, kan en tisdag bli bättre?! :) Asskönt med massage, idag hade vi rygg, huvud och ansikte :)
Sen jag kom hem har jag tittat på Grey's, försökt plugga till provet som vi har på fredag och ätit världens godaste choklad ;G ja, mitt godisförbud går väldigt bra! Menmen man får väl unna sig lite ibland :) Får väl dra ut och springa ringleden sen?

Btw jag längtar till vintern och till jul! hur normalt är det? (intresseklubben antecknar...?)




2011-10-10
15:06:12

Mondaaay

Kort dag i skolan idag, bara en lektion och schemat denna veckan fortsätter så ;D Kom hem vid 10, har pluggat lite vi har massa inlämningar och prov inte kul menmen... Nu sitter jag och Zirivovven och myser med tända ljus och tittar på säsong 1 av Grey's anatomy som jag låna av Jullet! :)





 
 
Hahah Ziri före och efter klippning!


2011-10-06
18:09:54

A long time ago
Tjaaa! Precis tittat klart på greys och nu ska jag snart dra bort till Lovisa en sväng :D
Rätt seg dag i skolan, med 2 redovisningar, elr ja en debatt o en redovisning... hahah de är ju lite kul när våran klass ska ha debatt och diskutera! ;) Imorn är det freeeedag! :) veckorna går sjukt fort!

Har suttit och lagt in lite bilder ifrån min andra data :)


Byyyye!


2011-10-04
18:22:42

Tisdag
Lång dag i skolan, elr ja vi va inte så mycket i skolan men ändå :) Började 8 med studiebesök på KSS, såååå intressant o titta på fikarum! :) nää men vi var på fyslabb(?) och röntgen... Sen hade vi håltimme till typ halv 1, jag och Julia drog hem till henne o titta på Mia & Klara :D Sen hade vi en lektion och sen var det massage, så skööönt! :)

Nu kom mamma hem med kanelbullar så nu ska vi fika! :)



Ha de bra!

2011-10-03
14:42:54

Trååååkigt!
Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja, jag har haft håltimme i typ 100 år, skitkul! :O Stört att börja 8 och sluta 4 men ändå bara ha 2 lektioner :S
Dom andra slutade, så jag gick en sväng på stan köpte en tröja och lite andra smågrejer:)
Vi hade spexfoto förut, vi skulle vara "alkisar" lite för lite planering så blev väl inte världens bästa menmen...

Nää nu börjar jag snart. hejdå!

2011-10-02
16:06:39

Söndag...
Sitter och myser framför en film med min filt och mina mysiga tofflor! Helt okej en söndag:)
Om några timmar ska jag åka iväg till dansverkstán och dansa disco, perfekt avslut på veckan! :)




2011-10-01
12:11:21

Nu kör vi!!

Hej!
Står i köket med partymusiken på! Lagar mat och taggar inför kvällens party, 250-dagars! :D Nu jävlar börjar vi räkna ner till studenten!

Ha en grym dag/kväll/natt! för det ska jag ha! :D