Ssandraan

2012-01-29
13:59:02

Party people
Då var det söndag igen.. ligger fortfarande kvar i sängen och chillar! :) Idag blir det nog inte mycket gjort, kanske städa lite, annars ta det lugnt och kolla på film hela dagen. 

Nice kväll igår! Jag och lovisa tog bussen mot Skövde vid halv 6, hoppade av vid grevagården och drog till daniel. Skönt folk=skön fest! Vid tog nattbussen som kom ifrån tidaholm in till skövde för att vi säkert skulle få en sittplats. Och det var jävligt tur att vi gjorde så! :O Det var asmycket folk och det tog 100 år innan bussen kom iväg eftersom typ ALLA skulle betala med kort :O Vi kom nog iväg ifrån rese en halvtimme senare än vad vi skulle.. Hahha sen blev det ju lite catfight på bussen  oxå! xp Hur pallar man bråka egentligen? så patetiskt.. Sen är det ju självklart att alla ska lägga sig i även om det egentligen bara är två stycken som bråkar.      

Nepp nu ska jag titta på film!

2012-01-28
16:34:12

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.
Taggar inför kvällens baaarty! Fixar mig och dunkar musik, kylskåpet är laddat med dricka ;) om ett par timmar kommer Lovisa och Kevin, då förfestar vi lite här innan vi tar bussen till Daniel! :) Hoppas på en superkväll! ;D 

Gonna drink, gonna party all night long!

Den här låten lär man lyssna sönder om man inte redan har gjort det!


2012-01-27
17:12:16

Hårfärning!
Sitter här med hårfärg i håret och väntar på att få skölja ur den! :) har inte färgat sen i typ oktober så det var ju på tiden nu :) När håret är klart ska jag dra bort till Lovisa för att käka tacos och ha myskväll! :) Jag hoppas hon har laddat ner Jag saknar dig så att vi kan sitta och lipa till den!

Vi var en sväng i Skövde förut men det blev inget shoppat för någon av oss, jag orkade inte titta så noga eftersom jag vet att jag ändå inte har pengar till att köpa massa just nu.

  

2012-01-27
00:22:58

It's not you, it's me

Har precis kommit ut ur duschen och nu ska jag greja lite innan jag kryper ner och tittar på OTH! :)

Har haft en bra dag! Ganska chill på praktiken, men jävligt ovärd dag då jag och min handledare hade hand om köket och därför inte jobbade med patienterna nånting.. Jag är ju liksom inte där för att lära mig att städa, ta fram mat och plocka i och ur diskmaskinen.. Aja jag fick iaf sluta vid typ halv 3 så det var gött! Nu har jag helg!:) När jag slutat så tog jag bussen in till stan, gick till willys och köpte hårfärg och sedan tog jag en snabbis in på HM & gina innan jag tog bussen hem :) Lovisa mötte mig på station och så drog vi till julius och fikade! Kladdkaka ;G Vi satt där ett tag sen drog vi hem till henne och spelade super mario, vi var ju rätt grymma idag ;) Det blev även en liten promenix i kylan innan vi skiljdes åt för idag.

Nu har jag varit hemma några timmar, käkat, gått ut med vovven, duschat och så! 

BTW! Tycker verkligen att det är så grymt dålig stil av handledare att gå runt och snacka skit om sina elever med andra kollegor :O Eller asså kanske inte var direkt skitsnack, men det var ju inga bra saker och det var definitivt ingenting som dom andra i personalen hade med att göra.. En handledare ska snacka med eleven och inte bakom ryggen på eleven! Det är inte mig och min handledare det gäller, men ändå, tänk om dom går runt och snackar om mig också?! :O Nej diss till handledare som snackar skit om sina elever! 

Det var allt jag hade och säga idag! Godnatt!


  


2012-01-25
19:19:48

If I wanted to go I would have gone by now
Hej jag är typ död! hur trött som helst och har ont i huvudet. Sov hela vägen på bussen hem förut, skönt, men fortfarande trött. Har varit en rätt seg dag idag igen på praktiken, vi har haft typ 2-3 patienter hela dagen och typ inget att göra..

20.10 börjar dansen, äntligen!! :D Ny och svårare grupp oxå! :) kommer nog bli nice! Fast kommer ju typ vara helt död efteråt eftersom det var längesen sist :O

If you were gone for even a day, I wouldn't know which way to turn, cause I'm lost without you

2012-01-24
20:55:26

POWERNAP

Skönt, vakna precis efter en powernap! Efter min första vecka på praktiken då jag fick ytterst lite sömn så har jag upptäckt att powernaps är underbart och välbehövligt! Blev en powernap igår oxå, men blev väckt av mamma och då var jag helt förvirrad och trodde att jag sovit en hel natt och att det var dags att gå upp igen.. haha!

Idag kunde jag åka med pappsen in till skövde och då kunde jag även sova 30 min längre än annars, skönt! Var en rätt skön, men rätt seg dag på praktiken, det var inte så mkt och göra eftersom de flesta av våra patienter åkte hem. Jag var så grymt klantig(?) när jag skulle plocka stygnen på en och jag skar mig själv på skalpellen! :O Höll på att dö! Men som tur var hade jag ju bara skurit en tråd med den så det var inget blod eller nåt på, så det var ju ingen fara, men ändå! :O Tog sin lilla tur efteråt då man var tvungen att kolla upp och fylla i lite grejer och även ta kontakt med skolan oså.. Eftersom vi inte hade så mkt att göra så fick jag sluta ca halv 3 :) Då drog jag in till stan och väntade på att Lovisa skulle sluta, sen drog vi och prova och betala min balklänning :)

Nu ska jag gå ut med Ziri en sväng, ta nåt att käka och sedan hoppa in i duschen en snabbis! :)

Imorn blir det upp tidigt igen, men har ju redan gjort halva veckan på praktiken och efter denna veckan så är redan halva praktiken gjord!:O helt sjukt vad fort det går! Men praktiken brukar alltid gå fort!

BYEBYE!!


2012-01-22
21:31:39

Bildbomb!

Tänkte lägga upp en del bilder ifrån helgen och på shopping/presenter!


Smakprov på min balklänning


Mamma och Bosse kom hem ifrån Stockholm igår, mamma hade med ett halsband och en earcuff




Haha och bosse hade köpt strumpor till oss eftersom vi alltid klagar på att vi inte har några. Vi fick olika färg på prickarna eftersom vi oxå klagar på att någon annan tar våra kläder. Smart present! 


Fest igår och ja, bilderna är något suddiga!




Lite bilder ifrån idag hos farmor och farfar
    

Armband som jag köpte nån gång i veckan


Det var det. Nu ska jag fortsätta titta på Wallander!


2012-01-22
19:41:29

Awkward
Sitter i soffan och väntar på att Awkward ska börja :) det skulle börja 19.30 men det har inte börjat än?? :O Blir nog fast framför tven resten av kvällen, det är någon wallander film på 4an sen som jag ska titta på.

Var med Emma, pappa, Alve och Vide en sväng hos farmor och farfar förut, fikade, pratade och fick våra julklappar (lite sent jag vet) aslängesen jag träffade dom så det var trevligt. Brorsorna har jag inte träffat sen julafton så det var kul att se dom små grisarna igen! :) Alve blev ledsen, först när vi skulle åka ifrån farmor och farfar och sen när dom skulle lämna av mig och emma, lilla sötungen.

Imorn är det dags för praktik igen.. har faktiskt varken lust eller ork, men hoppas veckan går fort!

Nu börjar det nog. bye!
  

2012-01-22
03:39:57

Godnatt!
Sitter i sängen och tittar på solsidan säsong 2! Kom hem ifrån skövde för en stund sedan! Blev lite fest i skövde med den bästa! förfest i hentorp med 2 sköna grabbar och sen vid 1 drog vi en sväng till la vida, tog en cheese på donken och sen nattbussen hem :) Skön kväll!

Annars idag har det väl inte hänt så mycket, bara sovit, chillat och fixat mig fram tills bussen gick vid halv 7. Har snöat sen typ 1-2 nångång så nu har det hunnit komma en del snö.. bussen in till skövde förut tog typ 100 år :O

Nu ska jag nog ta och krypa ner, godnatt!  

2012-01-20
16:28:16

Balklänning CHECK!
Kom precis hem ifrån skövde! Varit där en sväng med mormor och syrran, har provat balklänningar :D finns ju asmånga fina! Men jag har iaf bestämt mig för att köpa en rosa som jag provade! :) Så inom en månad ska jag komma tillbaka och så ska dom se hur mycket som behöver sys in och så :D Känns jävligt gött att ha det fixat! Får tacka min kära mormor som hjälper till att betala! :) Kommer att lägga upp bild på den längre fram , men inte än på ett tag ;)

Haha var så jävla trött igår! somnade framför datan:O men det var skönt att få sova mer än 4 timmar! :)

Nu ska jag snart dra iväg till Lovisa för att spela lite super mario och sen ikväll drar vi iväg till Skövde igen för lite film och så! :)   

Ha en superfredag!

2012-01-19
18:42:49

Oh noooo
Sista dagen på praktiken för denna veckan är gjord! känns skönt! Nu blir det helg för min del. underbart! :)
Just nu sitter jag och väntar på att min mat ska bli klar, sen ska jag och Ziri åka bort en sväng till mormor.

Juste igår hade jag fått ett mail ifrån Judith (dansverkstán) hade ju anmält mig till dom danserna jag brukar gå, alltså disco och mtv-style. Men tydligen var det för få i discogruppen så det blev inget med den, utan vi fick börja i en svårare grupp istället och det är ju kul! (: Men!! Problemet är att mtv-stylen är samma dag och samma tid, så vi kan inte gå i båda:( Men vi har valt att sluta med mtv-stylen så länge, så får vi se sen nästa termin.. Men det är så jävla surt för båda danserna är askul!

 

2012-01-18
20:48:59

I found the right way!
Kom precis in igen efter att ha varit iväg med mormor och inhandlat lite sallad och så som jag ska ta med som lunch imorn. Mamma och Bosse åkte till stockholm idag så hon kommer inte hem förrän på lördag, så mormor ska "ha koll" på oss så länge :P för vi är ju bara 15, 18 och 21 vi klarar oss ju inte själva! ;)

Nu har jag snart gjort en vecka på praktiken och det känns skönt att jag äntligen hittar så att jag slipper irra runt nere i källarn hela tiden! :) Det var faktiskt lite pinsamt när jag irra omkring där och mötte nån som sa; Du ser ut att behöva hjälp! och jag bara; Hrmm ehhh ja? Jag måste ju sett ut som en idiot! :O Har jobbat 7-16 två dagar i rad nu, har varit lite segt då och då. Jag har fått vara med på typ EKG, ultraljud olika provtagningar och massa annat, det är ganska intressant ibland:P Har fått alldeles för lite sömn dom två senaste nätterna (typ 4 timmars sömn elr nått) men ändå är jag inte allt för trött på kvällarna.. Imorn jobbar jag också 7-16, men det är min sista dag för denna veckan sen är jag ledig :) kommer att ha sovit typ 12 timmar sammanlagt från måndag till torsdag, så på fredag lär jag vara död eller bara flum! troligtvis flum!;)

Direkt när jag kom hem idag så träffade jag Lovisa, vi drog hem till mig, tjöta och spela kort, trevligt!

Nu ska jag bara se på tv och sitta vid datan resten av kvällen! :)

                                

 

2012-01-16
20:28:54

Praktik.
Då var en dag på praktiken gjord! gick väl ganska bra! Min handledare har typ visat massa saker och berättat vad dom gör oså. Sen fick jag va med när dom gjorde elkonvertering, som dom gör typ på grey's när nån får hjärtstopp och dom säger typ CLEAR! o sen ger en elchock! Det var lite obehagligt att se, men ändå lite coolt. Dom jag fick se hade ju inte hjärtstopp men ändå.

Ett par gånger idag har jag gått vilse, mest i källarn! Det är fan inte lätt att hitta alltså :O Och nere i källaren är det ju typ bårhus skit, läääskigt! Hoppas jag lär mig hitta snart, så jag slipper irra runt som en idiot! :)

Idag började jag 10 och slutade strax innan 4 och imorn går jag 7-16, snacka om att jag kommer vara död! :O som tur är slipper jag ta bussen in imorn, jag kan åka med pappa när han ska till jobbet, så då kan jag sova en halvtimma längre iaf :)

Idag ska jag lägga mig i tid! hrmm.. Försöka iaf! Sen om jag lyckas är en annan sak..







2012-01-15
15:16:10

Pluggsöndag..

Kvällen igår blev bra, blev en ganska lugn utgång men vi hade kul iaf :) Vi va på husaren först, där var det väl inte allt för mycket drag, men vi hade det trevligt ändå! :) Senare drog vi till la vida en sväng, innan vi tog bussen hem:)

Idag blir det att plugga färdigt två uppgifter som ska vara inne i imorn och sen blir det väl att ta det lugnt hela dagen. Imorn väntas det praktik så jag får se till att somna i tid ikväll annars kommer jag vara helt död! :O Jag hoppas att jag hittar rätt imorn, KSS är ju som rena labyrinten så det är ju inte lätt :O

Nu ska jag försöka göra klart psykologiuppgiften! 


2012-01-14
18:12:11

Baaaarty på G!

Nej jag skippar pluggandet och det där med en "lugn" kväll, jag kör på en spontanutgång med bästa vän ist! :D Pluggandet kan ju faktiskt vänta tills imorn! 
Nu ska jag fixa färdigt mig innan Lovisa kommer:)

Ha en bra lördagskväll!  


2012-01-14
13:43:41

Lööördag
Då var det lördag igen och ännu en vecka har gått på det nya året! :) Sov till typ till halv 1, skönt efter att ha gått upp vid kl 6 typ hela veckan :)

Var nere hos frissan förut och skulle kolla om det fanns nån tid till baluppsättning innan balen ;) min frisör var tyvärr fullbokad redan :/ men hon skulle titta på måndag med en annan oså skulle hon ringa sen :) Känns bra och fixa sånt här i tid :) Ska se med mamma oxå när vi kan åka och prova balklänningar :D

Tog en sväng in på lindex oxå, köpte två små necessärer och en ring och allt var på rea så det gick inte på så mkt :) 

Har rätt ont i magen så jag tror att det blir en lugn lördag, det behövs nog. Ska nog sätta mig med psykologiuppgiften nu, så att den blir klar :) 


2012-01-13
23:45:40

TV

Sitter i soffan och kollar på tv, ser på Hur man blir av med en kille på 10 dagar, ska nog ta och krypa ner när den är slut, man är ju ganska trött efter en vecka i skolan.. Måste försöka fixa klart min psykologiuppgift imorn, den skulle varit klar idag men hon förlängde tiden tills på måndag, skööönt!

Jag o Lovisa var i Skövde en sväng förut :) Kollade på skräckfilm (den var ju inget att rekomendera, menmen (:) oså, innan det var dags för att ta bussen hem igen.

Kändes riktigt tråkigt förut när vi hade våran sista svenska lektion, som oxå blev den sista lektionen med den läraren som är en utav dom bästa lärarna vi har! Synd att man inte får välja lärare!

Nu ska jag fortsätta titta på filmen, bye! 


2012-01-13
09:57:01

Freeedag!

Sitter med Emma och Julia i bibblan och pluggar, elr ja mer typ pratar och tittar tatueringar :) Det är fredag och sista dagen i skolan innan helg, praktik och lov! Är redan hungrig, men vi äter inte förrän om typ 2 timmar.. hoppas vi slutar tidigare! (: 

Slutar vid 2 idag, ska dra hem och plugga lite, sen ska jag nog bara ta det lugnt resten av dagen/kvällen. Det är välbehövligt efter en vecka i skolan!

Ha det bra!
  


2012-01-12
21:34:38

If life would be perfect, it wouldn't be worth living it, cause you wouldn't have anything to fight for.
Sitter i soffan och slappar, gött! Skulle ju pluggat förut, men drog bort till Lovisa och spela Super Mario ist, mycket roligare! Spelade ett tag, men gav upp när det inte blev som vi ville ;) då gick vi ut en sväng ist :)

Resten av skoldagen var ju kul.. Haha vi är inte vana vid att sluta så sent eftersom vi oftast fick jobba hemma förut.. klassen spåra väl ur lite typ dom två sista lektionerna, party och flum med amy diamond i klassrummet och alla gick runt som döda idioter :O Gött att våran lärare frågade snällt om det var okej att vi slutade lite tidigare så att hon hann med sitt tåg, liiiite dum fråga kanske;O va skulle vi svarat om inte jaa?! Nää men vi tycker inte att det är okej att sluta tidigare, absolut inte!? 

När jag kom hem ifrån skolan så hade äntligen grevet ifrån kss med schemat kommit, fick ett helt okej schema! endast en helg och bara ett par kvällar på 4 veckor :)

En i klassen har varit snäll och kollat runt efter kortegevagn oxå, så nu har vi det bokat! Assnice, studenten kommer bara närmare och närmare :D Vi behöver ju dock fixa ihop mer pengar så att vi har råd med allt vi behöver..

Nu ska jag ta en dusch, sen kolla lite tv elr nåt innan jag kryper ner, ska försöka få lite mer sömn i natt..

GODNATT!

2012-01-12
12:31:49

Seeegt!
Sitter i skolan och har rast, lite segt! Vill bara hem och sova.. men slutar inte förrän vid 4. Fått en del gjort än så länge idag iaf och bara så ni vet ALLA BRANDLARM ÄR PÅ RIKTIGT! skön lärare asså!

Imorn är det sista dagen i skolan på 5 veckor ska bli rätt skönt att få en paus från allt plugg! Fredag och helg oxå, underbart!

Kul uppdatering! 

2012-01-11
15:56:40

Onsdag mitt i veckan..

Kom hem ifrån skolan för en stund sen. Har käkat och ringt min praktikplats eftersom jag inte fått något brev idag heller.. Dom sa att dom hade skickat iväg ett brev idag och att jag troligtvis får det imorn. 

Det suger att vi inte får jobba hemma längre, liksom även om vi inte har något att göra så måste vi komma till lektionen bara för att :O Lärarna tycker ju oxå att det är stört eftersom man ska kunna anpassa redovisningen efter individen och en del jobbar bättre hemma och då ska man få möjlighet till att komma överens med läraren om att få göra det, men det får ju inte vi.. Man behöver ju kanske inte jobba hemma lika mycket som vi gjort under 2an och höstterminen, men nångång ibland skadar ju inte, speciellt om man ändå inte har något att göra.. 

Ska försöka plugga lite innan grey's och sen vid 6 ska vi bort till min morbror på kalas!

Intressant inlägg, jag vet! Men roligare än så här blir det inte när man gått i skolan hela dagen.


2012-01-10
17:27:36

Back to school

Kom hem precis, sitter och tittar på grey's! (: Det blev en lång första dag i skolan så nu är jag rätt seg.. Vi hade ju temadag i skolan med after skii tema, men det blev ju inte alls kul? inte många som va utklädda och inget härj i matsalen :O :S aja kommer fler gånger :D Jag skippar utgång idag iaf, väntar och kör på 100dagars ist! ;D Studenten närmar sig med stormsteg och det känns helt underbart! tänk att det är min sista termin i skolan?! helt sjukt!

Börjar ju min praktik på kss nästa vecka. När man är på kss brukar man få hem ett brev om vart man ska oså typ en vecka innan, men jag har inte fått något:S Om jag inte fått det imorgon så får jag väl ta och lyfta luren och ringa ist.. usch jag tycker verkligen inte om att ringa sånna samtal! :O

Juste våran klass har alltid varit bra på att få jobba hemma på många lektioner och lärarna har tillåtit det. Men nu när CSN har skärpt reglerna om det där med frånvaro o studiebidrag o skit så ska vi tydligen inte få jobba hemma längre.. :( Känns inte så kul!

Nu börja grey's igen!


2012-01-09
17:10:37

150dagars eller inte 150dagars??
Asså jag har verkligen beslutsångest!!! Vet inte om jag ska gå på 150dagars imorn elr inte :O Klart att det vore skitkul att gå, men jag vet inte jag tvekar iaf! Har ju varit på alla dagars hittills så det gör väl inget direkt om man missar en gång när det är 150 dagar, när det är 100 dagar känns det mer speciellt! Men åhhh jag vet verkligen inte hur jag ska göra! Jag får väl se, har ju tills imorn på mig att bestämma mig! (:

Idag har varit min sista jullovsdag och det känns rätt tråkigt, är inte taggad för att börja skolan igen :/ men vi går ju bara 4 dagar innan vi har 4 veckors praktik och sedan är det sportlov direkt efter praktiken :) Somnade assent inatt elr ja jag somnade imorse typ vid 5 elr nått.. sen sov jag fram tills 2, gick upp fixa lite, drog bort till mormor o käka och nu ska jag titta på grey's! :)

Byebye!    

2012-01-08
21:56:25

I see your true colors and that's why I love you
Ville ju titta på Austraila som går på 4an nu (ingen aning om ifall den är bra?), men det sket sig när syrran lagt beslag på tven och vill titta på filmen på 5an.. Suger att jag inte har några kanaler kopplade till min tv.. Menmen jag får väl titta på filmen på 5an eller hitta på nått annat helt enkelt! Kanske ska gå ut på en kvällspromenad med vovven??

Känns iaf underbart att vara ledig imorn, även fast dom flesta andra börjar skolan redan då! ;) (iaf alla i tidaholm) Imorn ska jag bara sova länge och njuta av min sista jullovsdag! :)  


2012-01-08
17:18:00

PIZZA

Sitter proppmätt i sängen med tända ljus i hela rummet och ska titta på det okända :) Jag och lillsyrran var och köpte pizza förut, sverige special med pommes, fast det blev utan pommes, typ alltid nåt som blir fel när vi ska köpa pizza :O

Alexandra kom till mig lagom till gladiatorerna igår, gladiatorerna var bra och det blev ju en riktig nostalgikväll när jag fick fram mina gamla samlarkort som man fick i chipspåsarna förr ;)   






2012-01-07
18:15:34

You light up my world

Lördag igen och det har redan gått en vecka på det nya året! Sov länge, vaknade upp och såg att det var vitt på marken och att det snöade stora vita flingor.. Var ute med Ziri på en promenix i snön, tyvärr hade det redan hunnit övergå i snöblandat regn. Ziri är så rolig när man släpper henne lös i parken, hon stannar och tittar på mig och vill att jag ska gå, sen går jag en bit och vänder mig emot henne och då kommer hon skuttandes i snön, så söt! Sen gör hon samma sak igen, väntar på att jag ska gå så att hon kan komma skuttandes efter! :)      

Nu sitter jag på mitt rum med massa tända ljus och myser, grejar med bilder och lyssnar på musik! (:
Blir en lugn lördag, gladiatorerna börjar ju ikväll efter många års uppehåll :) tittade alltid på det när jag var liten. Hade mina favoritgladiatorer Amber och Plexus synd att det inte är dom gamla gladiatorerna nu, men det blir nog bra ändå! :) Sen får jag se om det går någon bra film elr nåt ikväll :)
    


2012-01-06
19:08:50

Fredagsmys!
Står i köket och ska göra tacos åt mig och syrrorna! så underbart gött! känns som det var aslänge sedan jag åt det nu :O Sen blir det fredagsmys! New moon går på 1an, längesen jag såg den. så den ska jag titta på :)

Annars idag så vaknade jag ganska sent.. idag igen! men det är skönt att passa på att sova länge när man ändå har lov, man blir ju utvilad iaf :) när jag vakna tog jag en dusch och sen har jag bara slappat hela dagen. Ganska segt, men ändå skönt!

Nu ska jag sätta igång med matlagningen!

  

2012-01-05
17:30:25

So fucking true!
Har nu varit duktig och tittat klart på filmen som jag har en uppgift till + nästan gjort klart uppgiften, som är den sista i den kursen och det känns underbart!

Har även hunnit med att gå ut med vovven, i regnet, usch det är verkligen inget roligt väder just nu!

Ska försöka komma igång ordentligt med psykologi inlämningen oxå idag oxå, men det är ganska intressant så det ska nog gå bra! :)
Syrran ska ha förfest här sen innan dom ska in till skövde och gå ut, så jag får väl hålla mig på rummet tills dom åkt iväg med bussen vid 9 tror jag.. När dom har dragit ska jag ta över soffan där jag ska spendera min kväll!


2012-01-05
14:18:54

HOMEWORK
Sov länge idag, skööönt! Nu har jag hunnit med att ta bort plasten ifrån tatueringen och tvättat den, känns fortfarande ovant med den, men jag vänjer mig nog snart :)

Nu ska jag vänta på att mamma blir klar med maten och sedan ska jag tillbringa min dag bland läxor och inlämningar som behöver göras innan skolan/praktiken börjar.. inte så kul men det måste göras och jag har skjutit upp på det hela jullovet nu, så då är det väl dags att äntligen ta tag i det..

Finns ju jävligt patetiska människor utan eget liv oxå.. 

2012-01-04
16:50:48

Tattoo!
Kom hem ifrån falköping för en stund sedan, nu har man en tatuering då! :D Jag är asnöjd! Vi kom dit vid 12 sen skulle vi egentligen gjort samtidigt jag och emma, men den ena tatueraren var sjuk så jag fick börja ;) Kan säga att det gjorde mindre ont än vad jag hade väntat mig, vilket var skönt! I början gjorde det minst ont och sedan ju längre man kört och ju närmare handleden man kom desto ondare gjorde det, men man stod ut med det iaf! ;D Lovisa var med som stöd (A)

Vi var klara vid 2-halv 3 nån gång och då drog jag och Lovisa till donken och käka ;G






2012-01-03
22:06:58

SOVA..
Sov bort typ halva dagen idag! fattar inte vad det är för fel på mig, kan inte somna på nätterna längre, brukar lätt kunna somna när jag sätter på en film men det har jag inte gjort det senaste och det är inte kul och ligga vaken till 4-5 på morgonen..

Ajah när jag vaknade vid 2 så gick jag upp åt och gjorde i ordning mig för att sedan gå och träffa bästa vän! Vi gick till ica och köpte choklad, ostbågar och popcorn, sen drog vi hem till mig och spela kort, tjöta, titta på grey's och tjocka oss. Sen drog vi hem till henne och spela super mario på Wii! ;D Sen tittade vi på Juno och i pausen gick jag hem:)

Imorn är det äntligen dags för min efterlängtade tatuering!! :D Just nu är jag inte nervös, men det kommer jag säkert att vara imorgon!! :O Men ska bli kul att äntligen få göra den iaf :)

Nu ska jag titta på tv och sedan blir det att krypa ner!




2012-01-03
01:38:52

RIX FM FESTIVAL 2011

Har verkligen inte gjort något speciellt idag! Bara vilat, kollat på film, pluggat liiiite, vart hos mormor och hämtat min väska som hon var snäll och hämtade, varit ute med vovven och suttit vid datan. Seg dag men det är skönt att inte göra nånting ibland, speciellt när man är förkyld :)

Nu sitter jag och kollar igenom bilder ifrån RIX FM FESTIVAL i somras, det var grymt bra!


Ola och Sofia


Ulrik Munther


Love generation


Nicke Borg


Broken door


Andreas Johnson


Erik Segerstedt


Erik Hassle


Chris Medina


Danny


EMD

Nu kanske det är dags att börja tänka på refrängen, godnatt!






2012-01-02
12:53:46

FILMTIME!
Vaknade för en stund sedan, kunde verkligen inte sova i natt :( tror jag somnade vid 4-5 nångång, då är det tur att man har lov så att man kan sova länge! :) Har blivit förkyld oxå, usch inte kul alls, hoppas det inte blir värre! Får väl stanna inne och ta det lugnt, titta på en massa filmer oså.. Måste plugga oxå!! 

Juste mormor ringde förut och sa att hon varit i bussgaraget och tittat om dom hade min väska sen nyår och det hade dom! :D Skönt att få tillbaka den och slippa leta på fler ställen! :D 

Nu tänker jag gå upp och käka något och sedan lägga mig och titta på film! :)   

2012-01-01
23:24:45

01-01-2012
Jahapp då var det 2012 då! :D Nytt år, nya möjligheter! hoppas på att 2012 kommer bli det bästa året hittills! :) Har mycket att se fram emot i år med studenten och alltihop :D

Kvällen igår var toppen iaf! Skön fest med skönt folk! Ett bra sätt att fira in det nya året! :D Glömde min väska nånstans, hoppas jag får tillbaka den! smink o grejer där i så vore surt annars!

Idag har jag tagit det lugnt! var borta hos mormor en sväng förut och käka oså, gick ringleden med Lovisa annars har jag inte gjort särskilt mkt! nu sitter jag i soffan och tittar på Änglagård.