Ssandraan

2012-01-12
21:34:38

If life would be perfect, it wouldn't be worth living it, cause you wouldn't have anything to fight for.
Sitter i soffan och slappar, gött! Skulle ju pluggat förut, men drog bort till Lovisa och spela Super Mario ist, mycket roligare! Spelade ett tag, men gav upp när det inte blev som vi ville ;) då gick vi ut en sväng ist :)

Resten av skoldagen var ju kul.. Haha vi är inte vana vid att sluta så sent eftersom vi oftast fick jobba hemma förut.. klassen spåra väl ur lite typ dom två sista lektionerna, party och flum med amy diamond i klassrummet och alla gick runt som döda idioter :O Gött att våran lärare frågade snällt om det var okej att vi slutade lite tidigare så att hon hann med sitt tåg, liiiite dum fråga kanske;O va skulle vi svarat om inte jaa?! Nää men vi tycker inte att det är okej att sluta tidigare, absolut inte!? 

När jag kom hem ifrån skolan så hade äntligen grevet ifrån kss med schemat kommit, fick ett helt okej schema! endast en helg och bara ett par kvällar på 4 veckor :)

En i klassen har varit snäll och kollat runt efter kortegevagn oxå, så nu har vi det bokat! Assnice, studenten kommer bara närmare och närmare :D Vi behöver ju dock fixa ihop mer pengar så att vi har råd med allt vi behöver..

Nu ska jag ta en dusch, sen kolla lite tv elr nåt innan jag kryper ner, ska försöka få lite mer sömn i natt..

GODNATT!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: