Ssandraan

2013-02-28
22:42:50

I am not ready to give up
Hey! Klockan är halv 11 och jag har redan krupit ner i sängen. Så fort jag har bloggat klart är jag redo för att stänga av datorn och sova, helt otroligt. Gött att somna i tid nångång, haha i tid för mig innebär innan 12! Får väl bara hoppas att man kan somna också!
 
Idag har det varit vanlig praktik som gällt! Det var asfint väder idag, gött! Vi tog med oss ungarna, gick på en promenad, matade och blev anfallna av änder, på vägen tillbaka till dagiset hann vi med att stanna i stadsparken. Det var väldigt lite barn idag, bara två barn kvar efter vilan så jag fick sluta tidigare, gött! Åkte hem en stund och sedan drog jag in till Skövde en sväng. Fick med mig ett par nya vita converse hem, det var på tiden då mina gamla inte längre var så vita haha. Väl tillbaka i Tidaholm drog jag ner till meddo och solade en stund, så skönt! Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt framför tven, tittade på Sofias änglar som började idag igen. 
 
Juste vi började på sagadansen lite igår, jag tror att den kommer bli sjukt bra! Vi har ju ett speciellt tema på saga, men det tänker jag inte avslöja än! Kommer bli asbra iaf. Älskar dansen, fattar inte hur jag kunde hålla upp förra terminen!
 
Hepp nu ska jag stänga av datorn! Godnatt!
 

2013-02-27
18:39:56

Sunshine!
Ligger i sängen och lyssnar på musik. Snart dags att dra iväg till dansen! Inte dansat på tre veckor, sen innan sportlovet, hej träningsvärk imorn! Haha. Nää men det ska nog gå bra ändå. Jag hoppas att vi kör igång med sagadansen idag! Det är ju trotsallt inte allt för långt kvar och det är ganska skönt att bli klar med den dansen ett tag innan så att det verkligen sätter sig!
 
Idag har jag jobbat! En kort dag, vilket var rätt skönt! Hann hem en snabbis innan jag och lillsyrran drog till mormor och käkade. Kom hem därifrån för ett par timmar sedan och sen dess har jag bara tagit det lugnt! Det är ju redan onsdag idag och det är den 27 vilket innebär lön! Gött som fan då jag jobbade en del i januari! 27 innebär ju också att det är sista februari imorn och alltså ny månad. Redan mars, helt sjukt! Känns asskönt för när det blir mars då vet man att våren närmar sig. Idag har det varit asgött väder, sol och varmt, hoppas det fortsätter såhär!
 
Resten av veckan får jag se lite vad som händer, men på lördag blir det väl fest iaf! 
 
Hepphepp nu ska jag byta om och greja innan dansen!
 
 
Ärligt talat? Förstår du inte hur det känns? Fattar du inte hur sjukt det är? Vad håller du på med egentligen? Jag börjar bli så trött på det här. Försöker att inte bry mig, men det är svårt..

2013-02-25
20:42:34

Jag testade det som var fel innan jag visste vad som var rätt
Hejhej hallå! Måndag och ny vecka! Idag satte jag igång med pluggandet igen, ganska skönt att va igång. Läser ju på distans så jag kommer läsa allting själv hemma, jag trivs rätt bra med att plugga hemifrån. Hoppas att pluggandet går bra iaf! Började med första uppgiften idag och än så länge går det bra iaf. 
 
 
Idag var jag iaf hemma ifrån praktiken, kände mig inte riktigt pigg när jag vaknade imorse och vi hade ingen alvedon eller nåt som jag kunde ta, dock mådde jag bättre senare under dagen. Jag får väl se hur jag mår imorn när jag vaknar om jag kan gå eller inte. 
 
Det har ju varit asfint väder idag! Solen har varit framme hela dagen och den värmer faktiskt. Ännu bättre blir det nu i veckan när det ska bli plusgrader. Hoppas på att snön smälter och inte kommer tillbaka, jag vill ha vår nu! Det känns bra de snart är mars för då vet man ju att det snart är vår iaf :D
 
Igår vart det chill hela dagen. På kvällen var vi borta hos Bosse och käkade mat, chokladpudding och godis. Tittade på tatueringar och tjötade, trevligt! När jag kom hem blev det att titta på Johan Falk och sedan krypa ner. Hade svårt att somna igår, eller ja, inatt. Somnade efter 2 någongång. Så irriterande när man inte kan somna, när tankarna bara snurrar runt i huvudet.. Man ligger och tänker på allt möjligt och då är det svårt att sova. Hoppas jag kan somna lättare idag iaf!
 
Hepp nu ska jag fortsätta att titta på familjen annorlund och sedan blir det det okända innan det är dags att krypa ner.
 
 
 

2013-02-23
22:14:50

Ingenting jag säger spelar längre någon roll
Sitter i soffan och tar det lugnt! Lovisa har precis gått. Vi har haft myskväll med tacos, melodifestivalen och så. Första gången i år jag tittade på mello, var ju inte direkt många bra låtar haha. Ulrik munther var väl bra och Robin var också okej, sen var det väl 6an, kommer inte ihåg vad den hette(jalla nånting) den va rätt skön, lite party sådär. Annars var det mesta skit.
 
Idag har jag väl inte gjort mycket annars. Vaknade imorse av att de ringde ifrån solvik, hade typ ingen röst så det första de sa när jag svara var "är du sjuk?" fick fram ett jaa och hejdå haha. Svara i telefon det första man gör en morgon när man vaknar och är förkyld går inte så bra haha. Har kollat på andra avenyn nästan hela dagen, bra serie! Det är väl min lördag! Första lördagen på länge som jag bara är hemma.. Lite konstigt är det allt, inte van vid en helt nykter helg!
 
Nu ska jag bara fortsätta ta det lugnt hela kvällen! Sova och hoppas på att inte vakna och va sjukare imorn! Ha en bra kväll! tjingeling!
 
 
 

2013-02-21
21:33:51

We are a secret, can't be exposed
Hej hej hej. Har inget kul att skriva om typ haha. Idag har jag iaf jobbat! Jobbade stängning, ganska jobbigt att jobba 9-17 då jag inte känner mig riktigt kry. Skulle egentligen ha jobbat samma imorn, men det behövdes inte, blir vanlig praktik istället, om jag nu inte är sämre imorn. Känner att man kanske inte skulle suttit ute så mycket utan jacka i lördags, men det tänkte man ju såklart inte på då, just då räckte det med en filt och någon som höll om en. Helgen blir ju iaf en nykter helg hemma, det behövs så det kanske är bra att man inte är helt frisk, annars hade jag säkert dragit med Lovisa på fest imorn, eller syrran på lördag. Haha det är inte lätt att va nykter! Dock ska det faktiskt bli skönt med en lugn helg! Bara vara hemma, laga god mat, käka godis och mysa framför tven. Kanske ska ta och titta på melodifestivalen för första gången i år? Om jag inte har helt fel så är det sista deltävlingen på lördag? Blir skönt iaf!
 
På tal om ingenting. Jag har länge tänkt att rensa min graderob, ge bort till någon som vill ha eller sälja det. Problemet är väl att jag hatar att rensa ut kläder ur garderoben.. Tänker alltid att jag kommer använda allting någongång, men grejen är att jag har kläder i gardroben som jag säkert inte använt på flera år och kläder som jag nästan aldrig använt. Får nog ta tag i det där i helgen kanske! Göra plats för lite nytt, det börjar bli fullt, har massor av kläder, men inget att ha på mig, kanske just för att det är mycket gammalt som jag inte rensat ut.
 
Från gammalt till nytt! Slänger in lite bilder på "wanties" längre ner! När lönen kommer måste jag shoppa! Nya vita converse är det första jag ska köpa! Måste köpa ett par i nån snygg färg också! Love it! Det är ju väldigt mycket färgade jeans nu i vår, skitsnyggt egentligen, men lite osäker på om det är något för mig haha. Det var ju ett tag sedan det var "inne" sist. 
 
Btw! Som de flesta vet så älskar jag smycken och framförallt ringar. Stylebytyra, en av mina favvosidor att beställa smycken ifrån har ju lagt ner nu, snacka om ledsen tjej!
 
Hepphepp det var allt för nu! Hörs säkert någongång i helgen! Ha det bra!
 
 
 
 
 
 

2013-02-19
21:57:45

Party like there's no tomorrow!
Ops.. I did it again.. Ännu en vecka utan något inlägg alls, haha så kass är jag! Men har varit rätt upptagen av annat och när jag haft tid över så har jag inte orkat blogga.. Men får väl göra som vanligt och skriva lite om det som hänt sen sist!
 
Idag har jag jobbat, gött! Ska även göra det imorn, så skönt att få jobba istället! Annars har jag inte gjort mycket.  Tror att jag börjar bli sjuk, men kanske inte så konstigt då man satt ute i lördags hur länge som helst, utan jacka, med bara en filt. Eller så blev man väl smittade då. Menmen!
 
I onsdags förra veckan drog ju som sagt jag och Lovisa in till Skövde och käkade på thaihouse, gött! Efter det tog vi en spontantripp till götet! Köpte inget, men kan alltid va kul att dra dit ändå! I torsdags blev det jobb och sedan iväg till Skövde och träffa Emma som jag inte träffat på evigheter! Blev lite chill på pims, tjöta och bytte julklappar haha. Sen drog jag hem, färgade håret och käkade hjärtformade ostbågar, det var ju trots allt alla<3dag! I fredags blev det jobba och sen hände det väl inte så mkt mer, fredagsmys bara!
 
I lördags blev det PARTY! En riktig hemmafest hos tobbe blev det! En jävligt kul kväll/natt! Jag, Lovisa och Nathalie kom dit strax innan 7! Började dricka, det kom mer folk, vi spelade olika spel, bussen är ju standard! Sen blev det ju beerpong också, vårat lag ägde ju ut de andra! Haha vi testade att göra spritgodis, sega råttor, blandat med vodka, skulle egentligen varit gelebjörnar, men vi hittade inga. Blev nog inte riktigt som dom skulle och det blev ju inte bättre av att typ hela skålen vältes ut på golvet haha. Sen var det väl musik, tjöt, dans! Vettifan vad vi gjorde hela kvällen/natten egentligen, men tiden gick fort som fan! Vid 6 blev det taxi in till Skövde för att sova där, somnade kanske vid halv 8, sov till typ 11, yeey.. Drog till donken, det var barnkalas där, kuuuul! Haha nää men jag var rätt pigg ändå! Men kanske inte så kul att komma med i bakgrunden på bilder, för man såg väl rätt sliten ut haha. Haha mammorna sa flera gånger till sina ungar att ta det lugnt och vara lite tystare "det finns andra som äter här" sa de och kollade på oss. Mamma och Bosse hämtade mig och syrran, när jag kom hem gick jag och la mig och sov i typ 3 timmar, gött! Man var ju rätt seg efter att knappt ha sovit. På kvällen blev det träffa Lovisa och prata igenom kvällen/natten såklart! Fler sådanna fester tack!
 
Annars har det väl inte hänt så jättemkt! Elr jo! Igår var jag och pratade med en gubbe, så nu har jag fixat så att jag ska läsa engelska B(6) på distans! Gött att ha det fixat och gött att läsa på distans! Dock måste jag nog skära ner på praktiken lite eftersom det nästan är mars och jag ska vara klar med engelskan till 1 juni! Men det ska nog gå bra ändå!
 
Hepp nu ska jag snart krypa ner och titta på film! Imorn har jag sovmorgon till 12, asgött! Bye!
 
Slänger väl in de senaste instagrambilderna också!
 
  
 
 

2013-02-12
21:10:51

Snälla ge mig 2 sekunder innan du ger upp
Hey! Det var ett tag sedan jag skrev! igen.. Har blivit så sjukt dålig på att blogga! Skriver kanske ett inlägg i veckan och när jag väl skriver så blir det ju helt kassa och hur tråkiga inlgg som helst. Ska väl försöka bättra mig, fler och roligare inlägg. Eller ska man lägga ner bloggandet kanske?? Knappt några som läser bloggen(vill inte länka den på facebook oså) bara några få vänner, så, så sett finns det ingen anledning till att ha bloggen. Skriver heller inte om privata och viktiga saker, så att "skriva av mig" är inte heller någon anledning till att ha den. Så varför ska jag egentligen ha den? Får fundera på det där. 
 
Idag är det tisdag och andra dagen på sportlovet(som jag inte har haha). Jag har praktik som vanligt, men imorn bestämde jag mig för att ta ledigt på torsdag och fredag ska jag jobba. Det är ju förkyldningstider nu, barnen på dagiset är förkylda och gnälliga periodvis. Gnälligare barn gör att man blir tröttare och att man ibland tappar tålamodet, men det är bara att andas och räkna till 10 haha. Nä så illa är det väl inte, men det är klart att det blir jobbigt när ALLA barn är gnälliga. Jag trivs väldigt bra på dagis, därför har jag funderat en hel del på det där med att läsa till förskolelärare. Det som tar emot lite just nu är att jag måste läsa engelska B och jag hatar engelska, har ingen lust alls att läsa det.. Men ska kolla upp om jag kan göra det iaf. Jag vill komma vidare i livet, inte bara stå och trampa på samma ställe.
 
Vad har hänt sen sist då? Det har varit helg. I fredags var jag hemma och hade fredagsmys, dock krånglar våran tv så det går bara titta på 1, 2, 4 och 6an typ, det suger! I lördags vart det fest och utgång. Orkar inte skriva allt om kvällen, men skönt folk, dricka, toarulle, limo och husaren, utgång med stil! Checka bilderna längre ner istället! I söndags var vi hos mormor och åt semlor(eller jag åt chokladmousse, är inte så förtjust i vanliga semlor), trevlig stunde med familjen. På kvällen var jag även borta en sväng hos bästa vän som jag inte hade träffat på en vecka då hon varit sjuk. En vecka är ju inte mycket, men det är ovanligt att det dröjer mer än ett par dagar emellan för oss.
 
Annars har jag väl inte så mycket mer att skriva just nu! Kanske slänger upp ett inlägg med lite wanties eller nåt sen! Finns mycket man vill ha nu till våren!
 
Ja, juste! Imorn på min lediga dag drar jag och Lovisa in till Skövde och käkar på thaihouse, gött!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-02-07
22:42:20

Jag tror vi kommer ses, jag vet, vi kommer gå igenom det.
Hur klarade man sig förr? När det inte var så enkelt att lyssna på den musik man ville? När man inte bara kunde logga in på spotify och börja lyssna på den låt man ville? Fattar inte det, klarar inte en dag utan musik och spotify eller liknande. Looooove music! 
 

VILDHJÄRTA
 
Vad är det för fel på dig, varför vill du ha mig i din famn?
Vad är det för fel på mig, jag vill ju bara ha dig lite ibland?

Jag tror vi kommer ses, jag vet, vi kommer gå igenom det
Det där som vi hatar och vi bär

Jag kan inte förlora dig, för du har aldrig varit min
samt att vi ska bli två är omöjligt, förstå, en av oss är så kall

Lärdom, lärdom, lär om ...

Nu har jag kommit hem, nu har jag, jag har tyglat mig,
jag har känt dig så, jag vill aldrig mer, mera känna så

Men när ditt vilda hjärta slutat slå
då ska jag minnas den tiden när vi brann ihop,
jag släckte din eld som jag vann

Lärdom, lärdom, lär om

Du är naken nu, du är naken här för mig men jag ser inte dig

När allting är över, när du funnit sans ska du hata mig innerligt,
önska att jag inte fanns men jag hör av mig i natt, i natt

Jag ska få dig att hoppas, jag ska få dig att tro,
jag ska krossa ditt hjärta, ta ifrån dig din sol,
leka med dina känslor, rasera din bro, visionen av oss i min hand

 
 

2013-02-04
20:51:27

Jag kan inte förlora dig för du har aldrig varit min
Sitter i soffan med mamsen och tittar på familjen annorlunda! Sen blir det, det okända! Måndagsmys! 
 
Har ju varit kass på att uppdatera det senaste! Inte ett enda inlägg på en vecka, dåligt! Men förra veckan var det ju praktik och så hela veckan, jobb på fredagen. Var ju dans också såklart, kul! På fredagskvällen var jag, mamma, Emma, Bosse, Carro och Henke på julius och käkade! Mysigt! I lördags var det girls night out! Jag, Lovisa, Nathalie och Sofi förfestade hos Nathalie, spel, dricka och tjöt, mycket trevligt! Strax efter 12 var vi i Skövde så då drog vi till husaren! De två senaste gångerna vi varit där har garderoben varit full, så man har inte kunnat lämna in jackan, vilket är ganska jobbigt när man har tjock vinterjacka.. -.- Men en bra kväll iaf!
 
Annars har det väl inte hänt något speciellt direkt.. Veckorna och dagarna rullar på.
 
I veckan vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt. Har tänkt att jag ska försöka ta mig till AF och prata med nån om det där med att läsa vidare. Men har ju praktik, så får väl se om jag hinner med det..
 
Haha så jävla tråkiga inlägg blir det jämt känner jag! Ska försöka bättra mig lite!
 
Men ahh, ähh nu ska jag fortsätta titta på tv, ha det bra!